leksius 14.04.06, 12:32 Szukam miłej towarzyszki (ok.30) do wspólnego spędzenia majowego weekendu. Upatrzonego miejsca na razie nie mam. Proszę o maile. Radosnych Świąt dla wszystkich. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
7ika Re: Weekend majowy 14.04.06, 21:20 a skad jestes. Wzajemnie spokojnych i radosnych Świat :) Odpowiedz Link
eandzik Re: Weekend majowy 14.04.06, 21:50 Może masz ochotę popłynąć z nami? Zapewniamy miłe towarzystwo i uciech sto ;)) Wyjazd organizujemy prywatnie. Szczegóły na www.rejs.fonto.home.pl lub aanika@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
leksius Re: Weekend majowy 16.04.06, 21:13 eandzik napisała: > Może masz ochotę popłynąć z nami? Zapewniamy miłe towarzystwo i uciech sto ;)) > Wyjazd organizujemy prywatnie. Szczegóły na www.rejs.fonto.home.pl lub > aanika@poczta.onet.pl Cześć. No sam nie wiem, czy taki rejs to coś dla mnie. w życiu nie pływałem po morzach, oceanach... Nie wiem jakbym zniósł takie przeżycia... Wy jesteście zaprawienie w takich bojach? Odpowiedz Link