Dodaj do ulubionych

Meksyk!!!!

IP: 212.180.147.* 26.05.03, 21:05
3 sliczne warszawianki wybieraja sie na caly sierpien do Meksyku. Czy sa
jakies "ciekawe miejsca" ktorych nie mozemy ominac? pozdrawiamy i czekamy na
kazde info.
Obserwuj wątek
    • Gość: johnny Re: Meksyk!!!! IP: *.client.attbi.com 27.05.03, 01:18
      Dobrze ze nie jedziecie do Kolumbii bo tam nie macie zadnych szans zablysnac
      swoja uroda przed miejscowymi dziewczetami
      • mojito Meksyk, Meksyk, Meksyk - moja sloneczna milosc. 27.05.03, 04:29
        Hola Amigas/Przesliczne,
        Niezaleznie od urody powinnyscie zobaczyc Teotihuacan - ok. 50 km od stolicy.
        Poswiecic dwa - trzy dni na obejrzenie stolicy. Wieczorem wybrac sie do
        dzielnicy Zona Rosa (dyskoteki, kafejki). Poruszanie sie wieczorem po miescie
        tylko taksowka zamawiana przez hotel.
        Stan Chiapas: San Cristobal, Palenque (koniecznie), w okolicach wodospad
        Misol Ha i katarakty w Aqua Azul.
        Bardzo ciekawe miasto Oaxaca w stanie o tej samej nazwie. W okolicach warte
        zobaczenia Monte Alban i Mitla.
        Stan Yucatan: stolica Merida i pozostalosci Majow w Chichen Itza.
        Warte zobaczenia sa miasta Villahermosa i Veracruz.
        W miare mozliwosci powinnyscie rozwazyc podroz do Baja California Norte
        (stolica Mexicali) i B.C.Sur (La Paz). Odlotowe widoki. Jezeli plywacie na
        deskach to tylko tam.
        Zdecydowanie powinnyscie pokazac nasz polski uroczy eksport(dziewczeta/kobiety)
        w Acapulco. Roznorodnosc atrakcji jakie oferuje to polozone nad zatoka miasto
        nie rozczaruje Was Przesliczne.
        Dnia nie bede opisywal - slonce, plaza, loty na spadochronie, skoki bungy,
        skutery wodne (zatoka i laguna), snorkling, scuba diving, jazda konna wzdluz
        oceanu to wszystko oczywistosc.
        Wieczorem koniecznie trzeba wybrac sie do Quebrada (dzielnica) na pokaz skokow
        (clavidistas) ze skaly do wody. Alternatywa moze byc zachod slonca w Pie de la
        Cuesta.
        Okolo polnocy zanurzcie sie w parna, zmyslowa, rytmicznie tetniaca i pulsujaca
        noc dyskotekowa. Wybor miejsc oszalamiajacy. Zaczac nalezy od Palladium,
        Baby-O, Extravaganzza i jezeli czas i kondycja pozwola - przemieszczac sie
        metodycznie az do zdecydowanego switu.
        Z Acapulco mozna wybrac sie na jednodniowa wycieczke do swiatowej stolicy
        srebra - Taxco (ok. 1000 sklepow) i katedra Santa Prisca.
        Dobrze jest opanowac takie "meksykanskie" slowa jak margarita, pina colada,
        tequila i dla wprawionych - mezcal (z robaczkiem gusano).
        Z Meksyku wrocicie rownie sliczne ale juz nie te same. W oczach na zawsze
        zostanie Wam slonce. La vida es hermosa. Absolutamente!
        Starajcie sie podrozowac jak podrozniczki a nie jak turystki.
        Sloneczne pozdrowionka i feliz viaje!
        mojito.
        • Gość: czesc Re: Meksyk, Meksyk, Meksyk - moja sloneczna milos IP: *.lu.dl.cox.net 27.05.03, 17:51
          Panie mojito, a skad sie pan na tym tak dobrze zna? Czy pan przypadkiem tam na
          stale mieszka?
          • mojito Meksyk, Meksyk, Meksyk - moja sloneczna milosc. 27.05.03, 18:37
            Witam,
            Nie, nie mieszkam w Meksyku. Latam tam co roku w styczniu ladowac sloncem
            i innymi :))) akumulator.
            Sloneczne pozdrowionka,
            mojito.
      • Gość: janinka Re: Meksyk!!!! IP: 212.160.165.* 27.05.03, 07:49
        ale przeciez nasze warszawianki zablysna przed tamtejszymi chlopakami, a nie
        dziewczetami! Wiele dziwnych rzeczy mozna od Ciebie uslyszec o pieknych
        Kolumbijkach -:))A dziewczyny chca byc gringos i to tez ma swoj urok.
        • Gość: johnny Re: Meksyk!!!! IP: *.client.attbi.com 27.05.03, 15:14
          To co pisze o Kolumbijkach to prawda.
          Kazdy mezczyzna powinien tam pojechac a maja one jeszcze ta przewage nad
          Polkami ze nie sa tak glupie i nie chwala sie swoja uroda.
          Uczcie sie od innych glupie i dumne rodaczki.
        • Gość: eliza Re: Meksyk!!!! IP: 212.180.147.* 27.05.03, 16:02
          Kolumbijki nie maja z nami szanas!!!
          • Gość: johnny Re: Meksyk!!!! IP: *.client.attbi.com 27.05.03, 19:22
            Jak to ladnie jest sobie pomarzyc.
            Zamiast do Meksyku wybierz sie do Kolumbii to ci szczeka opadnie no chyba ze
            jestes dlugonoga piekna blondynka (tam takich raczej nie ma)
            A napewno nigdy ich nie pobijecie w podejsciu do zycia i radosci z tego co sie
            posiada
            • mojito Joie de vivre. 27.05.03, 22:20
              Gość portalu: johnny napisał(a):

" A napewno nigdy ich nie pobijecie w podejsciu do zycia i radosci"

Witajcie,
              Dla mnie takie zdecdowane i nie dopuszczajace wyjatkow stwierdzenie to
              pretekst do zakladu.
              Maly, przyjacielski zakladzik na boku johnny :))))?
              Pozdrowionka sloneczne,
              mojito.
    • josse Re: Meksyk!!!! 27.05.03, 21:47
      droga elizo napisz mi prosze jakich atrakcji spodziewacie sie po pobycie w
      meksyku, trzy sliczne dziewczeta w takim dzikim kraju?? musicie na siebie
      bardzo uwazac mam nadzieje ze jestescie nie tylko ladne ale i rozsadne, nie
      ufajcie byle komu i tak jestem pewnien ze niezle sie zabawicie i to nie
      koniecznie na swoj koszt i o to chyba chodzi, pozdrawiam
      • Gość: eliza Re: Meksyk!!!! IP: 212.180.147.* 28.05.03, 15:35
        Jeszcze nie wiemy jakich atrakcji mozna sie spodziewac po pobycie w Meksyku.
        Lubimy wyzwania wlasnie dlatego wybieremy sie do Meksyku a nie na Slowacje.
        Bylysmy juz w wielu dzikich krajach (Tunezja,Sri Lanka, Kenia, Laos)
        Chcemy podszkolic swoj hiszpanski i przezyc niezapomniane wakacje.
        pozdrawiamy.
        • mojito Wakacje w Meksyku. 28.05.03, 16:41
          Gość portalu: eliza napisała:

"jakich atrakcji mozna sie spodziewac po pobycie w Meksyku.
          Chcemy podszkolic swoj hiszpanski i przezyc niezapomniane wakacje."

Hola Amigas Hermosas (tres),
          Mozecie sie spodziewac atrakcji wspanialych. Egzotycznych, kolorowych,
          pelnych slonca i usmiechu. Zmyslowych rytmow i salsy. Pelnych uroku wschodow i
          zachodow slonca. Produktow z agawy. Odrobina hiszpanskiego nie zaszkodzi.
          Wakacje bedziecie mialy gwarantowanie niezapomniane. Absolutamente.
          Czy macie w miare dobra mape Meksyku?
          Pamietajcie rowniez, ze nie nalezy kopac lezacego na ulicy sombrera.
          Pod nim moze byc majacy wlasnie sjeste Meksykanin.
          Sloneczne pozdrowionka y buena suerte,
          mojito.
    • Gość: mac Re: Meksyk!!!! IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 03.06.03, 16:53
      Z gatunku miejsc "off the beaten track" polecam Laguna de Chacahua rewelacyjne
      miejsce nad Pacyfikiem gdzie macie kilka kilometrów plaży do własnej
      dyspozycji, maleńkie dość obskurne ale czyste cabanas i kilka restauracji (w
      stylu meksykańskim, czyli kilka stołów pod dachem z liści) serwujących
      rewelacyjne ryby, krewetki i świeżo łowione ostrygi. Miejsce znajdziecie w
      Lonely Planet (najlepszy przewodnik po Meksyku). Jak będziecie na Jukatanie
      pomyślcie o Belize - REWELACYJNY KLIMAT KARAIBÓW, a w dodatku wszyscy mówią po
      angielsku co po kilku tygodniach w Meksyku bez znajomości hiszpańskiego wyda
      sie luksusem.
      Powodzenia laski...
      • Gość: migueluski Re: Meksyk!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 23:48
        do johnnego
        jestem z toba
        viva colombia
        co do dlugonogich blondynek to musisz szukac w antiochii, rejon medellin.
        kolumbijki to absolutne mistrzostwo swiata i niech nikt kto tam nie byl sie nie
        wtraca.
        pzdr
        co do meksyku, to moje mile, bawcie sie dobrze i nie probujcie za wiele
        zrozumiec to bedzie sie wam podobalo.
        feliz viaje
        • Gość: johnny Re: Meksyk!!!! IP: *.client.attbi.com 05.06.03, 06:04
          Widze ze dobrze sie rozumiemy Miguelski.
          Jeszcze jestem w trakcie planowania mojej podrozy do Cartageny i Cali bo cos
          niespodziewanie mi wyszlo i musze wszystko odlozyc na jakis miesiac ale napewno
          tam jade.
          A do was trzech pieknych i dumnych ze swej urody Polek,
          wczoraj nastepna latynoska wygrala tytul Miss Universum a Polka nawet nie
          weszla do finalu.
          Dalej badzcie takie dumne i nieprzyjemne, chyba to do was nigdy nie trafi.
          • Gość: tallli Re: Meksyk!!!! IP: 212.160.165.* 05.06.03, 08:26
            Dziewczyny powodzenia i niezapomnianych wrazen!
            Dla tych od ciekawych informacji - dziekuje, bo przynajmniej moglam sobie
            poczytac o pieknym wybrzezu ze sniadaniem pod jakims listkowym daszkiem, albo
            tropiac archeologiana. Slady Waszych stop nie zostana zapomniane, moze nawet
            Dziewczyny je odswieza.
            Do panow, ktorym Polki wydaja sie paskudne i nieprzyjemne - skad ta piana z
            pyska?!
            Kobiety sa po prostu ladniejszymi stworzeniami od mezczyzn ( choc moze Grecy o
            kurosach mowiliby inaczej ), wiec skoro Polki mialyby byc takie okropne, to
            lepiej nie myslec o Polakach. Na szczescie kazda potwora znajdzie swego
            amatora. Ja widze wiele piekna obok siebie w obiektach zywych i martwych, czego
            i innym zycze. Swiat jest ciekawy w roznorodnosci.
            pa i cudownych wschodow i zachodow ....sombrerra
            • Gość: migueluski Re: Meksyk!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 18:30
              sprostowanie
              nie mowie , ze polki sa do niczego
              wczoraj wieczorem posiedzialem sobie na piotrkowskiej w lodzi i nie jeden raz
              okulary mi zaparowaly, ale ja wole egzotyczne roznosci
              pzdr
              meksykanki najladniejsze sa w guadalajarze ( niestety biale) i w stanie
              veracruz ( jak salma hayek)
              • Gość: johnny Re: Meksyk!!!! IP: *.client.attbi.com 06.06.03, 06:24
                Nikt nigdy nie mowil ze Polki sa paskudne.
                W Polsce jest masa pieknych kobiet ale co je gubi to podejscie do zycia i
                zarozumialosc.
                Ciekaw jestem ile z tych kobiet z ulicy Piotrkowskiej o ktorych wspomniales
                chcialy z toba chociaz pogadac tylko. No chyba ze wygladasz jak amant filmowy
                albo podjedziesz najnowszym typem samochodu ale tylko zachodniej marki.
                Ile Polek zrobilo naprawde jakas kariere na zachodzie - ZADNA.
                Juz Czeszki znacznie lepiej sobie radza niz nasze dziewczyny.
                Polka jak jest piekna to mysli ze caly swiat powinien jej legnac u stop a to
                nie tedy droga, trzeba byc mila, usmiechnieta i umiec sie sprzedac ( nie w
                doslownym tego slowa znaczeniu)
                • Gość: migueluski Re: Meksyk!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 09:28
                  hi, hi, hi, hi
                  masz racje
                  tylko pewnie to sie naszym Paniom nie spodoba, hi, hi, hi
                  jako ze w polsce bede cos okolo 2 miesiecy to na ten czas kupilem
                  sobie "malucha" z 1985 roku.
                  jak cos mi sie uda na tego malucha zlapac to prosze o skladanie holdow.
                  pzdr
                  • Gość: panda Re: Meksyk!!!! IP: 212.160.165.* 06.06.03, 14:12
                    chlopaki, a Wy juz nie macie innych atutow, tylko samochod?!
                    Jesli ktos jest niezgredowaty, ma poczucie humoru i ciekawe spostrzezenia oraz
                    osobowosc, przy tym nie mierzy swojej atrakcyjnosci dlugoscia nog jakies pani
                    ( a przynajmniej nie robi tego nazbyt ostentacyjnie, jesli juz taka natura
                    meska )na pewno bedzie mial wziecie wsrod pan w kazdym zakatku swiata.

Skad taka niewiara we wlasne sily, ze trzeba sie podpierac autem, chocby malym
                    i czekac na marketing za strony kobiety...? Jesli facet nie wiedzi nic
                    ciekawego w jakies damie, to czy to koniecznie jest jej wina? Jest takie ladne
                    afrykanskie przyslowie, ze mezczyzna potrzebuje kobiety, zeby jego porazka
                    miala oczy i rece.
                    Kobieta nie kaszanka, nie przyciaga ani obnizka ceny ( promocje wiosenne ), ani
                    ladnym talerzem gratis. A ze z mezczyznami smiechu jest co nie miara, wiec bywa
                    usmiechnieta, zreszta jest tyle kwiatow wokol, ze nie m co ganiac smutki.
                    Chlopaki... glowa do gory i nie marudzcie jak gremlisy.
                    milego weekendu dla Nabuchodonozorow

• Gość: johnny Re: Meksyk!!!! IP: *.client.attbi.com 06.06.03, 18:50
                      Taka jest niestety prawda i my to wiemy.
                      Ja czesto bywam w Polsce wiec chyba wiem co mowie (wlasne doswiadczenie)
                      Nigdy nie mialem problemu w nawiazaniu znajomosci z Amerykanka ale one nie
                      nadaja sie na partnerki niestety.
                      • Gość: migueluski Re: Meksyk itp. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 22:36
                        rzeczywiscie nie jest tak zle
                        dzisiaj wlasnie pomknalem na poczte. potem do sklepu po piwo i od razu sie
                        zakochalem w pani sklepowej( prawie)
                        bardzo, bardzo sympatycznie
                        ale coz , to prawda "zachodnie" kobiety to zdecydowanie nie dla mnie.
                        a tak ogolnie to chyba za bardzo sie przyzwyczailem do "white power" co nad
                        Wisla w ogole nie dziala.
                        :)
                        pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka