Dodaj do ulubionych

dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO

• gosiak_99 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 20.10.15, 19:06
      Gorąco polecam Panią Małgosię Bellwon ze Slim Factory. Przyjmuje w Gdańsku albo w Sopocie. Wykształcona i z dużym doświadczeniem. Niesamowicie taktowna i cierpliwa, natomiast jej diety są smaczne i łatwe w przygotowaniu. Odchudząłam się wraz z mężem - oboje jesteśmy zadowoleni - ja -18 kg, mąż - 25 kg!!! :)
    • kaind7 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 18.11.15, 17:02
      Ja osobiście chodzę do Pauliny w Gdyni. Moim zdaniem ok.
      dietetyk-guziolek.pl/
    • sylv-ia24 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 04.01.16, 14:58
      Jeżeli szukacie skutecznej pomocy w odchudzaniu to mogę polecić tylko i wyłącznie Panią Maje Lewandowską - profesjonalizm i ogromna wiedza. Centrum dietetyczne znajduje się na Morenie w Gdańsku, dokładnie Piekarnicza 3:) Sprawdźcie sami!
      • natikal1973 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 18.04.16, 08:07
        Ja za to stanowczo odradzam-to po prostu NaturHouse - płaci się za suplementy (sam cukier i chemia mimo nazwy) a dietę dostaje się od razu - zero dopasowania pod pacjenta (przy chorobach typu cukrzyca i zbyt wysoki cholesterol i trójglicerydy ta ich dietka i suplementy mogą narobić rabanu - mój lekarz, który dowiedział się, że byłam w NaturHousie dał mi do myślenia! już więcej nie powtórzę tego błędu. Bez sensu tylko wyniki sobie pogorszyłam)
    • kasia.n70 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 26.01.16, 22:30
      Ja jestem w trakcie (4 miesiąc) kuracji u pani mgr Natalii Jakób. Bardzo miła i pogodna kobieta, potrafi zmotywować i daje naprawdę smaczne potrawy :-) na razie schudłam 10 kg, a to wyczyn przy mojej kombinacji chorej tarczycy, alergiach, ciśnieniu, cholesterolu itd. Pani dietetyk naprawde godna polecenia,bo nawet lekarz pochwalił moje teraźniejsze wyniki krwi :-)
    • laurakrol Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 31.03.16, 07:55
      Polecam poszukanie na portalu www.znajdzlekarza.pl
    • jnka1 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 20.04.16, 12:08
      Znajomy kiedyś polecał mi dietę w eatmeatdiet ponoć to [url=http://www.eatmeatdiet.pl]dobry dietetyk z Gdańska[/url]. Był tam na jakiejś diecie pół roku i dobrze mu zrobiła. Zrzucił to co chciał i był zadowolony..
    • jnka1 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 20.04.16, 12:11
      Znajomy kiedyś polecał mi dietę w eatmeatdiet ponoć to dobry dieteteyk z Gdańska. Był tam na jakiejś diecie pół roku i dobrze mu zrobiła. Zrzucił to co chciał i był zadowolony..
      • t56 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 20.04.16, 15:04
        Zawsze można skorzystać z takich porad [url=http://zrobdobrze.pl]dieta online[/url]
      • jnka1 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 30.05.16, 16:33
        Znajomy kiedyś polecał mi dietę w eatmeatdiet ponoć to [url=http://www.eatmeatdiet.pl]dobry dietetyk z Gdańska[/url]. Był tam na jakiejś diecie pół roku i dobrze mu zrobiła. Zrzucił to co chciał i był zadowolony..
        • jnka1 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 30.05.16, 16:35
          Znajomy kiedyś polecał mi dietę w eatmeatdiet ponoć to dobry dietetyk z Gdańska .Był tam na jakiejś diecie pół roku i dobrze mu zrobiła. Zrzucił to co chciał i był zadowolony..
          • jnka1 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 30.05.16, 17:01
            Znajomy kiedyś polecał mi dietę w eatmeatdiet ponoć to dobry dietetyk z Gdańska.Był tam na jakiejś diecie pół roku i dobrze mu zrobiła. Zrzucił to co chciał i był zadowolony..
    • klio911 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 16.08.16, 14:26
      Gorąco polecam Zdrowie na Talerzu . Pani Paula jest zawsze uśmiechięta, chętnie doradzi, ma czas dla każdego swojego pacjeta.
      Przyjmuje w Stacji Oliwa www.trojmiasto.pl/Zdrowie-na-Talerzu-o68463.html.
      Dzięki Pani Pauli odchudzając się nie tylko zgubiłam kilogramy (obecnie 15kg przez pół roku), ale przede wszystkim poprawiłam swoje wyniki tarczycowe i obniżyłam dawki przyjmowanych leków. Teraz wyniki mieszczą się w normach, a ja czuję sie świetnie. Jednym słowem Pani Paula jest profesjonalistką godną wszelkiego polecenia :) dla zainteresowanych numer telefonu 504 055 577
      Pozdrawiam :)

• aleksandra0123 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 16.09.16, 12:52
      ogarnij sobie sports-med.pl :)
    • anetkametka89 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 16.01.17, 16:39
      Polecam Poradnie Cel w Gdyni na Morskiej 101. Mozesz tam sie umowic i do dietetyka i do psychodietetyka - byc moze ten drugi by lepiej w tym Ci pomogl bo zajmuje sie calosciowo - nie tylko dieta, ale i zdrowiem, i nawykami, stresem itp. Polecam bo sama kiedys szukalam, trafialam na roznych dietetykow co mi ukladali diety i wlasciwie efekt nie byl zbyt dlugi. A teraz to zupelnie co innego. :)
    • kasia_major Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 08.05.17, 11:51
      Zdecydowanie polecam dietetyka sports-med.pl . Pani Wiktoria to bardzo kompetentna i miła osoba. Bardzo pomogła mi w zrzuceniu kilku kilogramów, a przy okazji okazało się, że nadwaga to nie jedyny mój problem zdrowotny. Aktualnie jestem na dobrej drodze do całkowitego powrotu do zdrowia :) Polecam :)
    • mamusiakornela Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 23.05.17, 21:06
      Jak ktoś ma poważne problemy z nadwagą, to polecam wybrać się do rodzinnego i aby ten skierował do dietetyka.
      Ale przy takich standardowych problemach z dietą - odsyłam do Sports Med, a więc tutaj sports-med.pl/ Chodzi o S. Kłos. Jest z Gdańska ale ma również oddział w Gdyni. Dane teleadresowe można znaleźć pod powyższym linkiem. Fachowo podchodzi do tematu
    • kas.stan Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 07.02.19, 11:29
      Ja chodze do poradni w Gdyni twojcel.eu
      Tam przyjmują psychodietetycy, którzy mi pomogli zrozumieć czemu ciągle mam efekt jojo. Bo schudnąć potrafiłąm, gorzej było zawsze z utrzymaniem tego.
      nie wprowadzają mi rygorystycznych diet i można się umówić prawie z marszu, to było dla mnie ważne na początku, bo zdarzało mi się odwoływac wizyty jak musiałam za długo czekać, przez to że zwyczajnie się bałam i wstydziłam.
    • bodydietann Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 23.02.19, 20:50
      Chcesz zdrowo się odżywiać, a nie wiesz od czego zacząć? Na jakich produktach oprzeć codzienną dietę i jakie ilości jedzenia dobrać? Boisz się monotonii i szeregu ograniczeń w diecie? Inne diety nie spełniły oczekiwań?
      Sprawdź więc jak wygląda DIETA i ODCHUDZANIE po mojemu 😊Witam, jestem dietetykiem online, od niedawna mam swoja firme wczesniej pracowalam w kilku placowkach jako dietetyk personalny. Obecnie pracuje on line z moimi podopiecznymi.Kontakt telefoniczny, meilowy przez portal spolecznosciowy jak kto woli. Z podpiecznymi jestem caly czas w kontakcie, co tydzien kontroluje wyniki jak i zmieniam jadlospisy dostosowujac diete pod smak i ochote klienta. Uwazam ze dieta ma byc smaczna i nie dawac odczuc ze jest to dieta. Ja z mojej strony oferuje pelne zaangazowanie i kontakt non stop jesli tylko zajdzie taka potrzeba. Posilki sa dobierane pod pacjenta smaki jak i pod stan jego zdrowia. Zapraszam

:-) Wiadomo ze sukces to tez dobrze dobrany dietetyk co slucha a nie wysyla kazdemu takie same jadlospisy. U mnie kazdy jest traktowany indywidualnie.

* cena jadlospisu 7 dni koszt 60 zl
      * 14 dniowy jadlospis 100 zl.
      * Pakiet dietetyczny na 4 tygodnie koszt 200 zl w tym jest 4 kontrole co tygodniowe , kontakt telefoniczny jak i mailowy , co tydzień modyfikacja jadłospisu, motywacja
      * Pakiet dietetyczny na 8 tygodni Koszt 300 zl w tym jest 8 kontroli co tygodniowych, kontakt telefoniczny jak i mailowy , co tydzień modyfikacja jadłospisu , motywacja

* 

Wiadomo najczesciej moi podopieczni biora pakiet 8 tyg bo wychodzi mies wtedy 150 zl. ale to kwestia co Pani woli:-) Pozdrawiam serdecznie
      Zapraszam www.bodydietann.online
    • kotkaa Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 05.03.19, 10:01
      Polecam Panią dietetyk z Gdyni. Pani Aleksandra z przyjznego dietetyka. Super pomocna, dietke układa indywidualnie, co się lubi, co nie itd. Więc nawet gubienie oponek nie jest takiw straszne. Poza tym naprawdę konkret dziewczyna.
    • pabloox Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 06.07.19, 14:45
      Ostatnio otrzymałem z polecenia kontakt do Pani Aleksandry ze SlimClinic. Stosuję jej dietę odchudzająca od około 3 miesięcy i do tej pory schudłem 14 kg. Pani dietetyk bardzo sympatyczna i pomocna w razie dodatkowych pytań. Pani Aleksandra przyjmuje w Gdańsku Wrzeszczu na ul. Józefa Wassowskiego 2 oraz w Pruszczu Gdańskim na ul. Jana z Kolna 1. [url]https://slimclinic.pl/[/url]
    • anetametka Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 16.09.19, 11:20
      Ja też nabijałam wage i chudłam i nabijałam i chudłam - w końcu powiedziałam DOŚĆ tego. Trzeba cos zrobic inaczej. Pogrzebała, poszukałam, popytałam się i znalazłam prawdziwą pomoc a nie rozpisane diety które działaja na pare miesięcy i potem się szybko wraca do wagi. Psychodietetyk - to coś innego niż te głupie diety, narzucanie i zabranianie co mam jesc a czego nie. I tylko wieczny stres, poczucie winy. Ale do rzeczy. Od 4 miesięcy chodzę do Poradni CEL w Gdyni do Pana Mirosława Olejniczak - psychodietetyk. Byłam w szoku na poczatku gdy mi powiedzial ze bede mogla jesc co chce. Nie wierzyłam - ale że człowiek miły, fajnie sie rozmawialo to spróbowałam. Powiem tak - może waga nie leci na łeb na szyje - co 2 miesiace jednak 1 rozmiar ciuchów w dół - nie wiem ile to w kg - bo przestałam się w końcu wazyc jak głupia codziennie. Jestem spokojniejsza, nareszcie zaczełam wychodzić do ludzi, bawić się i dobrze spać. Naprawde polecam - bo to cos zupelnie innego niż szybkie super diety. Moze nie jest tak łątwo się dostać do Pana Olejniczaka - ale na pewno warto.
    • wiki.pol20 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 15.11.19, 10:41
      Polecam dziewczyny z Prosta Kaloria, fachowa wiedza i mnóstwo motywacji. Razem osiągnęłyśmy super rezultaty a dania są bardzo smaczne.
      www.prostakaloria.com
    • paysteer Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 12.02.20, 12:29
      Dzień dobry, jeśli szukasz pomocy dietetyka, zapraszam na www.paysteer.com , gdzie możesz porozmawiać z doświadczonymi dietetykami online.
    • cytrynowabeza Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 15.06.20, 17:41
      U mnie sprawdziło się dieta pudełkowa - super sprawa . Mam dostarczone wszystkie posiłki do domu i już niczym nie muszę się martwić. Sprawdziłam kilka firm, które oferują taką dietę, ale najlepsze posiłki ma Vita Centrum - vitacentrum.eu/ . Mają bardzo smaczne posiłki zrobione z wysokiej jakości produktów, co czuć przy każdym kęsie. Poza tym wszystko jest bardzo estetycznie ułożone i po prostu apetyczne. Polecam ich usługi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka