Dodaj do ulubionych

dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO

08.01.09, 15:57
Szukam dobrego dietetyka w Trójmieście. Po paru latach nabijania
wagi od czasu gdy sama schudłam z 107 do 75 chcę podejść do sprawy
profesjonalnie licze na pomoc :)
Obserwuj wątek
    • razlemongrass Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 15.01.09, 20:18
      Hej słyszałam że w Szpitalu Kolejowym jest dobry dietetyk, podobno wypisuje też
      receptę na jakieś tabletki. Mojej koleżanki kuzynka podobno tam była i schudła w
      4 miesiące 20kg. Niestety nie mogę się skontaktować ze znajomą bo jest za
      granicą i nie byłam w tym szpitalu więc nie wiem czy to aktualne (o tym
      dietetyku słyszałam prawie rok temu). Wiem też że dietetyk jest w Sopocie w
      Centrum Leczenia Otyłości w Sopocie (na terenie Szpitala Reumatologicznego) ale
      nie wiem czy jest dobry:/ Jak coś znajdziesz to pisz, pozdrawiam:)
      • t_es Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 15.02.09, 20:55
        A ja polecam panią Kasię z poradni www.twojdietetyk.com.pl
        Odchudzałam się u niej rok temu i schudłam 14 kg, waga nadal się
        utrzynuje, wiem jak jeść żeby nie przytyć. A wizyty odbywają się w
        domu, więc masz sporo zaoszczędzonego czasu bo nie musisz stać w
        korkach.
    • sajmon.3 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 13.05.09, 22:22
      również polecam
    • szm72 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 20.02.10, 23:45
      Polecam dietetyka z Instytutu Eligo w Gdyni. P. Danielewicz naprawdę profesjonalnie i indywidualnie podchodzi do klienta. Odchudzajac się u niej nie tylko zgubiłam co chciałam zgubic ale też zmieniłam podejscie do jedzenia, prygotowywania posiłków - teraz jest w tym wiecej radosci i świadomego wyboru co jest dla mnie lepsze.
    • szm72 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 20.02.10, 23:45
      Polecam dietetyka z Instytutu Eligo w Gdyni. P. Danielewicz naprawdę profesjonalnie i indywidualnie podchodzi do klienta. Odchudzajac się u niej nie tylko zgubiłam co chciałam zgubic ale też zmieniłam podejscie do jedzenia, prygotowywania posiłków - teraz jest w tym wiecej radosci i świadomego wyboru co jest dla mnie lepsze.
    • oanao Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 22.02.10, 14:45
      Hej ;)
      ja tez mam małe doświadczenie z dietami,ale za to wielki sukces. kilka lat siedzenia na tyłku zrobiło swoje;-) mi pomogła Pani Ania z Vita clinic Sopot. Polecam gorąco, zwłaszcza, ze wie kobieta co robi i zajmuje się także sportowcami, Takze polecam;) www.trojmiasto.vitaclinic.pl Pozdrawiam!
    • d.konecka Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 20.03.10, 11:27
      Właśnie wróciłam z kolejnej wizyty u p.Dominiki Stefankiewicz - dietetyczka po akademii medycznej ! - przyjmuje w Galerii Przymorze www.dietetykgdansk.pl Pełne uznanie za wiedzę i podejście do moich problemów - 16 kg nadwagi. Zmieniła moje beznadziejne nawyki żywieniowe i najważniejsze byłam u kilku dietetyków ale żaden nie wziął pod uwagę przy układaniu diety moich badań krwi a p. Dominika poprosiła o wykonanie i dzięki nim powoli rozwiązuje mój problem. 8 kg mniej jak na razie. Dyskretna i godna zaufania.
    • d.konecka Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 25.03.10, 20:12
      Zapomniałam podać dla zainteresowanych wizytą u dietetyczki Dominiki
      Stefankiewicz nr telefonu 516 135 881 przyjmuje w Galerii Przymorze. Pozdrawiam,
      D.Konecka
      • rafciod1 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 05.02.12, 17:18
        Pani Dominika zmieniła w zeszłym roku gabinet
        obecnie przyjmuje w centrum handlowym Manhattan w gdańsku wrzeszczu
        ale zainteresowanych podaję tel i stronę
        www.dobrekalorie.com
        606 517057

Polecam
    • gneubauer.1 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 17.05.10, 21:05
      Naturhouse Gdańsk Wrzeszcz. Polecam 583415249
    • madziula1984 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 14.06.10, 14:30
      Witam,
      Polecam gorąco poradnię www.mag-diet.pl. Niskie ceny a dieta była
      świetna i pomogła mi zgubić zbędne kilogramy.
      • gdanszczanka77 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 03.01.11, 10:33
        Polecam NATURHOUSE we wrzeszczu. Bardzo profesjonalna dietetyczka. Niestety nie pamietam nr tel...
    • kinga.sam Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 22.08.10, 15:58
      Jeśli szukasz wiedzy, a nie jadłospisu to sprawdź www.instytutzywienia.pl. Pan
      Zdzisław podał mi co jeś a czego nie jeść. Od trzech miesięcy chudnę bez diety. K
    • gdanszczanka77 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 03.01.11, 10:34
      Polecam NATURHOUSE we wrzeszczu. Bardzo profesjonalna dietetyczka. Niestety nie pamietam nr tel...
      • gdanszczanka77 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 23.12.11, 20:00
        Wprowadzilam Panstwa w blad. Dietetyczka o ktorej pisalam pracuje teraz w Gdyni na dabrowie lub Karwinach, a poradnia nazywa sie EFEKT.
    • wytrwala30 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 08.11.11, 09:54
      Szczerze moge polecic poradnie - Gdynia
      www.efektcentrum.pl
      Profesjonalnie podchodza do spotkan i choc dopiero odchudzam sie u nich od 4tyg to jestem pelna podziwu, ze waga leci, bo myslalam, ze po pewnej granicy juz mi nie pojdzie w dol. Jedynym minusem jest dla mnie lokalizacja, bo mieszkam w centrum i musze dojezdzac az na Dabrowe. Ale warto.
    • zaletydiety Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 18.12.11, 20:01
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą poradni Zalety Diety. Spotkania odbywają się zarówno w domu u klienta lub w gabinecie w centrum Gdańska (Zieleniak). Więcej informacji można znaleźć na stronie:
      www.zaletydiety.pl

A pod adresem:
      www.zaletydiety.pl/zaletydiety/
      Można znaleźć ciekawe artykuły, w tym również artykuł o tym jak dobrze zabawić się w kuchni, dobrze zjeść i nie martwić się zbędnymi kaloriami w czasie Świąt.

Zapraszam również do zapoznania się z nowymi Świątecznymi przepisami!
    • joanna75d Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 25.07.12, 12:20
      Ja polecam Panią Dominikę Stefankiewicz
      Jest profesjonalistką w pełnym tego słowa znaczeniu. Przyjmuje od kilku lat i ma olbrzymią wiedzę i doświadczenie.
      Brała też udział w trójmiejskim Projekcie Uroda (metamorfoza 3 finalistek) i tam właśnie ją poznałam
      Mi pomogłą zgubić 16 kg i w dlaszym ciagu trzymam się swojej obecnej wagi... POLECAM
      Strona Pani Dominiki to:
      www.dobrekalorie.com
    • manuela_67 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 05.05.13, 21:27
      Witajcie

Polecam Wam Dietetyka medycznego (po akademii medycznej a nie po kursach weekendowych) Panią Dominikę Stefankiewicz. jej strona to ( www.dobrekalorie.com ). Ma olbrzymią wiedzę oraz doświadczenia a do tego super podejście do ludzi.
      Mnie postawiła do pionu i wszystko mi poukładała w głowie (byłam wcześniej po kilkunastu głupich "dietach cud")
      Schudłam ok 11 kg i wróciłam do dawnej wagi.

E.W.
    • mam1977 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 20.05.13, 10:47
      ja znalazlam babeczke ktora kocha odchudzac
      jest pod mailem prawie caly dzien
      Mowi co zrobic z rzeczy ktore mamy pod reka do jedzenia
      Daje proste przepisy
      Ja (tak mi sie wydawalo) ciagle jadlam.....a ona krzyczala ze za malo
      Idac do niej (on line hehe) uslyszalam ze jestem niedozywiona a tu nadwaga +15kg:)
      podaje namiar...megilen9@gmail.com
      mi sie udalo
      i zyje na tej diecie sobie spokojnie i nie tyje
      pierwszy raz w zyciu udalo mi sie wytrwac w stanie chudosci (woow!!!!!) wiecej niz 6 mcy
    • erivela Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 06.06.13, 21:49
      Jeśli chodzi o Gdańsk to w tym rankingu ranking.abczdrowie.pl/c/25,dietetyk,313,gdansk można znaleźć dobrych dietetyków, których gabinety są przeważnie w dogodnych lokalizacjach.
    • dominika592 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 28.01.14, 17:26
      Centrum Dietetyczne EFEKT oraz ENDOMED zapraszają na bezpłatną analizę składu ciała u dietetyka. Sprawdź zawartość tkanki tłuszczowej, zatrzymanych płynów, wiek metaboliczny, BMI, DCI. Zapisz się już dzisiaj! Czas i miejsce: 03.02.2014r; godz.15-20; Endomed ul. Opolska 5 Dane kontaktowe: www.efektcentrum.pl

• malvina33 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 06.02.14, 14:34
      Jeśli chodzi o Gdańsk, czy Trójmiasto to polecam Akademię Skutecznej Diety. Mają też gabinet w Gdyni.
      • mark.k.k Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 25.03.14, 15:52
        Potwierdzam

Byłem u pani dietetyk Pauliny w Gdyni na konsultacji.
        Bardzo miła osoba z dużą wiedzą merytoryczną
        Polecam każdemu kto ma problemy ze swim żywieniem.

Marek
    • fit_nina Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 25.06.15, 09:41
      Twój wyczyn jest niesamowity! Widać, że musisz być silną, pewną siebie i piękną kobietą :) Faktycznie lepiej nie działać dalej samemu na własną rękę, tylko zasięgnąć profesjonalnej porady - serdecznie polecam Ci poradnię Dietetyka Gdańsk dietetyk-dietetyka-gdansk.eu/
      Pracują tam fenomenalni fachowcy, sama nie raz korzystałam z ich pomocy! Wytrwałości w działaniu :)
      • ala1256 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 25.06.15, 12:51
        Jeśli szukasz profesjonalistów to polecam Centrum Dietetyczne Efekt. Pod okiem dietetyczki schudłam aż 18 kg i trwało to ni całe 5 miesięcy ! Dieta była bardzo prosta, gotowałam dla całej rodziny- przy okazji najbliższe mi osoby wprowadziły zdrowe nawyki :) Rzadko polecam coś w internecie, ale w tym przypadku jestem bardzo bardzo zadowolona: www.efektcentrum.pl, telefonu nie pamiętam, ale na bank jest na stronie podany :)
    • marr-y Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 09.07.15, 14:42
      W Medicago pracuję bardzo dobry dietetyk, który zna się na rzeczy. Poradnia ma siedzibę w trzech miastach. Ja chodzę na Starowiejską w Gdyni. Naprawdę polecam - www.dietymedicago.pl/kontakt.php
    • katarzynania Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 30.07.15, 10:07
      A ja chodzę do Pani Oli z JJL , byłam na jaj wykładach i tak mi się spodobało że teraz chodzę indywidualnie i jestem mega zadowolona. Przyjmuje w przychodni na Jasieniu. Wysłucha, poradzi a najważniejsze że wcale nie każe stosowac diety tylko zmienia nawyki żywieniowe by nie miec efektu jojo. Chudnę sobie powoli ale skutecznie
      • aleksandra0123 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 31.07.15, 11:44
        a ja polecam www.sports-med.pl, ich metamorfozy można zobaczyć na stronie, lub profilu facebookowym. Ja schudłam 5kg tylko w pierwszym tygodniu. Przyjmują przy ul. Uphagena 28.

katarzynania napisał(a):

> A ja chodzę do Pani Oli z JJL , byłam na jaj wykładach i tak mi się spodobało ż
        > e teraz chodzę indywidualnie i jestem mega zadowolona. Przyjmuje w przychodni n
        > a Jasieniu. Wysłucha, poradzi a najważniejsze że wcale nie każe stosowac diety
        > tylko zmienia nawyki żywieniowe by nie miec efektu jojo. Chudnę sobie powoli al
        > e skutecznie
    • ani_a_87 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 01.09.15, 16:56
      gorąąąąąąąco polecam panią maję lewandowską z naturhouse z gdańska:) dostałam namiary od szwagierki, która pięknie schudła, to pozazdrościłam:) jestem ogromnie zadowolona, pani maja wszystko dokładnie tłumaczy, ma duuuużą wiedzę i bardzo motywuje, jak iść to tylko do niej;)))
    • michal000999 Re: dietetyk GDAŃSK lub TRÓJMIASTO 29.09.15, 10:13
      Natalia Jakób - najlepsza! Sama ważyła kiedyś chyba 110 czy 120 kg i schudła i teraz mi pomaga chudnąć (już pierwsze kilogramy za mną :) dietetyknatalia.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka