frutelka 25.09.03, 08:46 tradycyjnie popijam kawusie:) szkoda ze sie tak wczesnie obudzilam bo wtedy dzien dluzszy hihihih a do tego wczoraj wieczorem starsznie bylam glodna:) pozdrawiam:) milego dnia:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna_mickiewicza Re: Dzien III :) 25.09.03, 08:51 dziendoberek frutelka :) ja kawusie mam juz za soba, i bieganko z poranna gimnastyka rowniez... co do wczesnego wstawania, to racja - wczoraj tez sie polozylam zaraz po jedenastej (bo umieralam z glodu, hihihi...) a dzis wstalam raniutko i caly dzien przede mna. ale ide do pracy po poludniu na caly wieczor, w zwiazku z tym nie bede miala za bardzo kiedy myslec o jedzeniu:) wlasnie popijam gesty koktail ananasowo - brzoskwiniowy (ananas ma cos do cellulitu, no nie?) i czuje sie calkiem w porzadeczku, jak na razie. pozdrowienia Odpowiedz Link
frutelka Re: Dzien III :) 25.09.03, 09:37 ok jestem po cwiczonkach i po sniadanku:) 2 chlebki 200kcal 3 plasterki zoltego sera 160 kcal 2 plasterki pomidora:) 10kcal 2x cukier 80kcal razem 450kcal!!! a tu tyle dnia jeszcze:) Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: Dzien III :) - znaczy sie moj drugi:D 25.09.03, 11:46 no. ja juz jestem po: kawce koktailu na sniadanko nr jeden (=230) a teraz wlasnie pochlonelam salatake z tunczyka z: mala puszka groszku, polowa malej puszki kukurydzy, lyzeczka oliwy, 4 liscmi pekinskiej i kilkoma cykorii - pychota !!! (=400) no i maca (=50) czyli jest 680 w tej chwili, ale nie martwi mnie to zbytnio, bo w pracy i tak nic nie bede jesc do 20, tylko przed wyjsciem jeszcze gryzne jakiegos pomidorka moze i kawka z mleczkiem popije:) Odpowiedz Link
82misia mój to 4 dzień... 25.09.03, 12:29 Witam, ja mam juz za sobą jogurcik 150 kcl,i herbatkę 1kcl i 4 paluszki (nie moglam sie oprzeć) i nie wiem ile to kalorii... hehe Odpowiedz Link
frutelka Re: mój to 4 dzień... 25.09.03, 12:32 no tak jestes do przodu:) gratuluje:) ja musze przyznac ze zaczynam watpic:( boje sie ze schudne nei tu gdzie chce!! ja od pasa w gore to jestem drobinka !! (tak mowia) a do tego jak wyslalam swoje zdjecie kumpeli ktora tez sie odchudzala to powiedziala zebym juz nei chudla bo bedzie nie ladnie!! jzu nei wiem co sadzic!! ale narazie jestem z wami:) Odpowiedz Link
82misia Re: mój to 4 dzień... 25.09.03, 13:26 ojejjj, no wlasnie moze nie przesadzaj jak kazdy ci mowi ze jestes ok!!! jak chcesz zgdubić troszkę w pupci i udach to nie dieta a cwiczenia!! bo tak schudniesz nam cała i cie nie bedzie widac ;-) pozdrawiam i trzymaj sie Odpowiedz Link
frutelka Re: mój to 4 dzień... 25.09.03, 13:33 hahahaha no tak:) cwiczyc to ja cwicze:) i efekty widac w ujedrnieniu cialka ale te biodra...:( mam 96 w najszerszym miejscu i to mnei najbardziej wkurza:( no ale fakt ze mam taka budowe:( dobrze ze chociaz jestem wysoka to tego tak nei widac bardzo;) nie wiem sama :( w kazdym razie jestem i bede z wami:) Odpowiedz Link
82misia Re: mój to 4 dzień... 25.09.03, 13:48 cos mi sie wydaje ze jestes w sam raz... ale fajnie slyszec ze jestes z nami ;-) Odpowiedz Link
frutelka Re: mój to 4 dzień... 25.09.03, 14:01 jasne ze jestem i bede po to to forum:) nie wiem czy w sam raz rzecz gustu;) milego dnia:) Odpowiedz Link
kajsko Re: mój to 4 dzień... 25.09.03, 14:28 a ja dzis zjadlam 2 paczki sezamkow:)))) ...pyszne byly! ale musze do konca dnia zmniejszyc racje zywieniowa:( Odpowiedz Link
frutelka Re: mój to 4 dzień... 25.09.03, 14:38 no nie teraz to mi ochoty na sezamki i na slodkie narobilas!!:) ja wlasnei zjadlam obiadek ryz piersia kurczaka:) Odpowiedz Link
kajsko Re: mój to 4 dzień... 25.09.03, 14:51 no wlasnie, wiadomo ze slodycze to troszke kalorii posiadaja, no ale czasami sa jak najbardziej wskazane:) ja w chwilach napadu ochoty na slodkie siegam wlasnie po sezamki, cukierki musujace:)))...az mnie jezyk po nich boli, staram sie unikac rzeczy czekoladowych, no i lubie lody:)))) a Wy jakie slodkosi preferujecie? p.s. przez te sezamki nie opuszczaja mnie mysli skomponowania jak najlzejszego posilku po powrocie z roboty.....moze dzis jakas salatka;) Odpowiedz Link
frutelka Re: mój to 4 dzień... 25.09.03, 14:55 lody sezamki draze rodzynki w czekoladzie krowki (takie ciagnace;))itd itd wszystkie slodkosci:) lubie wogole jesc:) no tak zalaczylo mi sie slodkie na maxa:( ;) Odpowiedz Link
82misia STOP 25.09.03, 15:03 To miało byc formu dla odchudzajacych sie a nie podnoszace apetyt..... a piszac o tych słodkosciach (mniam) chyba wszystkim sie zachciewa... he he pozdrawiam Odpowiedz Link
frutelka Re: STOP 25.09.03, 15:06 aeurea dicta;) bardzo dobrze ze ktos powiedzial temu STOP bo ja juz mysle co by tu wymyslec dobrego:) ale nie mozna;) napije sie kawy:) Odpowiedz Link
frutelka Re: STOP 25.09.03, 15:09 nie nie kawy herbatki mietowej:) ktos czegos sie napije:) ?? hihihih Odpowiedz Link
82misia Re: STOP 25.09.03, 15:13 dzięki, własnie tez popijam herbatkę z tym że normalna... Odpowiedz Link
kajsko Re: STOP 25.09.03, 15:16 jaaa sie chetnie napije - zielona herbatke poprosze! :) nie wiem czy pijacie czerwona herbatke? ja swego czasu pijalam (tak bardzo jest zachwalana) ale jakos mi chyba nie sluzy, wole zielona, a Wy??? a z ziolek to lubie dziurawca - dobrze mi sie po nim robi na zoladku:)czesto tez pijam miete, meliske no i zielona, ofkorz! Odpowiedz Link
frutelka Re: STOP 25.09.03, 15:19 ja zielona bardzo lubie ale taka z calych lisci a nie expresowa:) czerwonej przyznam sie nie pilam jeszcze... teraz pije miete i mi smakuje ale niestety czasem zaczyna mi sie kojarzyc z tymi moimi znienawidzonymi ziolami na przeczyszczenie i wtedy az mi nei dobrze:) bleeeeeeeee na sama mysl o nich mnie rzuca :) Odpowiedz Link
mewalo Re: Dzien III :) 26.09.03, 15:57 czesc! tak sobie poczytalam wasze maile- fajnie macie boz tego co widze macie swobodny dostep do komputera ja niestety nie-w pracy i to jak nie ma szefa w poblizu ale daje rady! ja dzis zjadlam: rano 3 chrupkie z białym serem,2jablka, salatke z pomidora+ogorek +pieczarki marynowane +sol bez oliwy i bylo mniam, a teraz pochrupalam 3 płatki macy+kawka no i jak wroce do domu to czeka na mnie gotowany kalafiorek ktory zjem sam bez niczego, do wieczora moze jeszcze jabłko +kubek kisielku i to wszystko! dzieki frutelko za adres strony gdzie sobie policze kalorie! no i dołaczam sie do milośniczek zielonej i czerwonej herbatki- pije je w ogromnych ilosciach bo lubie, powiem wam jeszcze ze ot naiwna ze mnie baba rano weszłam na wage po 2 dniach i myslalam że cos mi juz spadnie a tu... zero! wkurzylam sie i obiecalam sobie ze przez nastepne 2 tygodnie nie wze sie! zobaczymy co bedzie no to koncze i pozdrawiam wszystkie kobitki! PA Odpowiedz Link
frutelka Re: Dzien III :) 26.09.03, 19:22 nie ma za co mewalo:) pisz jak tylkko mozesz :) pozdrawiamY:) trzymaj sie:) Odpowiedz Link