nataliac6 25.07.13, 00:50 Naturhouse jest dobry? Słyszałam dobre opinie o nich, szczegolnie o tym w Silver Screen. Ktoś poradzi? Jakies opinie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mam1977 Re: Dietektyk - Łódź 08.08.13, 11:30 Czesc wszystkim Udalo mi sie schudnac 20 kg no prawie......moze 18:) Dosyc dlugo to trwalo bo od poczatku roku Ale to troche moja wina...bo mialam kryzysy Dlaczego nikt nei reklamuje diet ze zdrowym odzywianiem? czemu tyle lat mnie karmiono slodkimi gadkami ze miesiac dwa schudne i bajka Ale ja sie pytam co dalej Wiec znalazlam fajna Pania on line co mi tlukla do glowy jak jesc co jesc i kiedy Tak zebym nie czula sie ze jestem na diecie Zebym mogla wychodzic do ludzi i jesc Abym mogla patrzec jak rodzina i dzieci jedza frytki I udalo sie zmienic nawyki zywieniowe Nie myslalam ze to mozliwe I mowei wam nie sa potrzebne diety cud Nie ma co wydawac kasy na ttabletki trujace nas..... Lepiej nauczyc sie jesc zdrowo i chudnac Jedzenie takie nie oznacza liscia salaty na obiad Ja teraz jem wiecej niz kiedys Ale...mam pytanie jak wy sie nauczyliscie uprawiac sport To moja zmora jest Nie umiem sie zmusic Moze sa jakies spospby Nie lubie byc zmeczona i sie meczyc:) jesli ktos chce to podaje mail do osoby ktora mi pomogla megilen9@gmail.com Koszt to chyba ok 100 zl calosc Odpowiedz Link
albula2607 Re: Dietektyk - Łódź 14.08.13, 15:46 Super polecam!!! Gdy się wykluczy to co niemożliwe, wówczas to co najbardziej nieprawdopodobne okaże się prawdą... 3 miesiące temu niemożliwy był dla mnie powrót do moich wystrzałowych ciuchów, do mojej wspaniałej (niegdyś) sylwetki. Jednak dzięki NATURHOUSE Silve w Łodzi odzyskałam wiarę w siebie, gdyż schudłam już 9,5kg w tak krótkim czasie. Uwierzcie mi to wcale nie jest trudne!!! Stosując się do rad pani Dietetyk (tu pragnę złożyć wielki ukłon w stronę pani Beatki - prawdziwej mistrzyni w swoim fachu, wielkiej profesjonalistki) bez żadnych dodatkowych ćwiczeń i wyrzeczeń dochodzę już do mojej upragnionej wagi.W przeszłości stosowałam wiele diet, ale okupione były one ogromnymi ograniczeniami co w istocie nie przynosiło żadnych efektów, gdyż były zbyt rygorystyczne i zawsze musiałam kapitulować. Dzisiaj, choć nadal jestem na diecie, nie odczuwam żadnych zachcianek. Odpowiedz Link
wicia690 Re: Dietektyk - Łódź 14.08.13, 17:33 Tak polecam goraco, ale tylko ten w Silver Screen bo tam też sama chdziłam i byłam bardzo zadowolona .18 kg które mi zostały po 3 dzieci poszły w niepamięć. Mimo opinii o NH że jest drogo wcale tak strasznie nie było, wręcz myślę że jeżeli mnie stać choć pracuje tylko mój mąż i mamy 3 dzieci to inni też moga sobie pozwolić. Widziałam tam ludzi w każdym wieku i bardzo młodych myślę że byli to uczniowie lub studenci i straszych raczej emerytów widac że firma jest elastczna i każdemu może coś zaproponowac. Teraz jestem już po stabilizacji i trzymam wagę :) Odpowiedz Link
robert0t Re: Dietektyk - Łódź 13.10.13, 14:08 Zatem, pierwsze co powinniście zrobić, to przejrzeć stronę mojego specjalisty, pierwsze wskazówki są tam zawarte :) www.kusowska.pl - diabetolog, łódź Odpowiedz Link
wicia690 Re: Dietektyk - Łódź 13.10.13, 14:51 Dla mnie każdy niech się zajmuje każdy tym czym umie. Lekarz niech leczy, a dietetyk odchudza. Odpowiedz Link
123siara Re: Dietektyk - Łódź 16.10.13, 20:51 ja osobiście polecam Poradnię Dietetyczną Multi-Diet, można umawiać się na wizyty w Łodzi lub Bełchatowie, tel 730 600 005 Odpowiedz Link