Dodaj do ulubionych

nowe blokowisko

08.10.10, 12:34
No to szykuje się kolejne kameralne osiedle. Docelowo 200 mieszkań (4 bloki).
Ciekawe, czy jeszcze ktoś wierzy w tę kameralność. Z jednej strony Betonowa Dolina z drugiej i trzeciej betonowe Derbo-Regaty.
Zielona to może jeszcze jest ta nasza Białołęka w tej okolicy, ale cicha i spokojna to lekko przesadzone.
Cóż, miasto się rozwija, zjadają nas blokowiska. Szkoda, że te nasze władze się uparły drugi Tarchomin z nas zrobić.
www.gestesa.com/pl/promocion/osiedle-przy
Obserwuj wątek
    • pawstone Re: nowe blokowisko 08.10.10, 18:07
      Jestem dobrej myśli. Myślę że nic nie sprzedadzą. Nawet ich strona to chyba automatycznie tłumaczona jest (bo co to jest "osiedle przy"?). Zresztą na razie postawili barak sprzedażowy i stoi już chyba ze 3 miesiące i pies z kulawą nogą tam nie zagląda. Kasy też pewnie nie maja bo wogóle nie zaczęli prac więc pewnie czekają aż im się 80% sprzeda.

Także bądźmy dobrej myśli.

Pozdrawiam
      • jogger007 Re: nowe blokowisko 09.10.10, 20:27
        A ja jestem pewny, że jak zainwestują to sprzedadzą - jak trzeba będzie to obniżą marżę do w miarę przyzwoitej wysokości. Bardziej interesuje mnie aspekt dlaczego wogóle wydaje się pozwolenia na takie inwestycje - pytanie dla radnych: co na tym zyska dizelnica od developera?
        • pawstone Re: nowe blokowisko 11.10.10, 15:06
          Jak zainwestują (znaczy wybudują bez sprzedaży) to pewnie sprzedadzą w końcu. Ale nie sądzę żeby zaczęli bez minium 30%-40% sprzedanych mieszkań. A nie sprzedadzą, zwłaszcza przy tym profesjonalnym marketingu...

• sibeliuss Re: nowe blokowisko 07.02.11, 09:34
        pawstone napisał:

> Jestem dobrej myśli. Myślę że nic nie sprzedadzą.

Jeśli myślisz, że na ZB już nic nie powstanie to jesteś dziecinnie naiwny smile
    • calamilo Re: nowe blokowisko 08.10.10, 21:44
      Strona (chyba) testowa:
      gestesa.csdt-testing.com/pl/promocion/residencial-osiedle-przy-0

"Okolica otoczona rozleglymi terenami zielonymi, lokalizacja blisko centrum Warszawy jak i doskonale rozwiazania komunikacyjne to jedne z wielu powodów dla których Osiedle Rezydencyjne Przy jest idealnym miejscem do zycia na poziomie. "
      "Jedna z wielkich zalet Osiedla Przy jest jego polozenie. Bialoleka to dzielnica ktróra doswiaczyla intensywnego rozwoju i jest dobrze skomunikowana z centrum miasta."

• slavecky4 Re: nowe blokowisko 08.10.10, 22:49
      hehehe... przypomina mi to "chiński translator" smile)))
      Ale summa summarum.. wolę takie osiedla w naszej okolicy niż Betonowa Dolina JW Destruction na 63 bloki..
      S.
      • calamilo Re: nowe blokowisko 06.02.11, 16:56
        Biuro sprzedaży przy Mochtyńskiej jest ciągle zamknięte. Czy ktoś wie, co się dzieje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka