Dodaj do ulubionych

OŚWIADCZENIE NA TEMAT POMÓWIENIA MOJEJ OSOBY

19.11.10, 10:09
OŚWIADCZENIE

W związku z pomówieniami i nieprawdziwymi informacjami na mój temat, które od pewnego czasu, w różnej formie są przekazywane mieszkańcom, informuję że występuję na drogę sądową w stosunku do osób, które są za to odpowiedzialne (znana jest ich tożsamość).

OŚWIADCZAM, ŻE:

1. Nie mieszkam na obszarze pomiędzy ulicami Ostródzką i Głębocką.

2. W związku z powyższym, nieprawdziwe są informacje, jakobym doprowadził do usunięcia z projektu planu miejscowego DROGI PRZEBIEGAJĄCEJ PRZY MOIM DOMU, która łączy ulice Ostródzką i Głębocką, z mostkiem nad tzw. Rowem Brzezińskim.

Wczoraj na forum Zielonej Białołęki pojawiła się kolejna informacja na ten temat:
forum.gazeta.pl/forum/w,36264,118888306,,NIE_dla_P_W_Roszaka.html?v=2
W związku z tym, występuję z wnioskami do odpowiednich instytucji, w celu ustalenia tożsamości osoby, która zamieściła tą informację.

Z poważaniem

Waldemar Roszak
Obserwuj wątek
    • varsava Re: OŚWIADCZENIE NA TEMAT POMÓWIENIA MOJEJ OSOBY 19.11.10, 11:04
      Waldek, ja bym wyluzował - myślę, że prezentujesz się na tyle dobrze, że nie masz co się babrać w czymkolwiek. Po prostu znasz mieszkańców okolicznych ulic i działasz w ich interesie. As simple as that.
      • varsava Re: OŚWIADCZENIE NA TEMAT POMÓWIENIA MOJEJ OSOBY 19.11.10, 12:12
        Chociaż na Twoim miejscu też bym się wk... zdenerwował smile
      • adamb44 Re: OŚWIADCZENIE NA TEMAT POMÓWIENIA MOJEJ OSOBY 20.11.10, 10:03
        varsava napisał:

> Po prostu znasz mieszkańców okolicznych ulic i działasz w ich interesie

No właśnie, a nie powinien działać w interesie WSZYSTKICH mieszkańców ZB, a nie tylko znajomych z okolicy?
        • compet_pl Usunięte z powodu złamania ciszy wyborczej 20.11.10, 12:22
          Powyższy post został usunięty z powodu złamania zasad ciszy wyborczej.
          forum.gazeta.pl/forum/w,36264,118933441,118933441,CISZA_WYBORCZA_NA_FORUM.html

Jeżeli to się powtórzy, zostanie zgłoszone do stosownych instytucji.
          • adamb44 Re: Usunięte z powodu złamania ciszy wyborczej 20.11.10, 19:30
            compet_pl napisał:

> Powyższy post został usunięty z powodu złamania zasad ciszy wyborczej.
            > forum.gazeta.pl/forum/w,36264,118933441,118933441,CISZA_WYBORCZA_NA_FORUM.html
            >
            > Jeżeli to się powtórzy, zostanie zgłoszone do stosownych instytucji.

Panie Radny ,rozumiem, że gdyby moja wypowiedź odnosiła się do innego kandydata, nie zostałaby usunięta wink
    • piojawor Re: OŚWIADCZENIE NA TEMAT POMÓWIENIA MOJEJ OSOBY 19.11.10, 12:15
      waldek_roszak napisał:

> OŚWIADCZENIE
      >
      > W związku z pomówieniami i nieprawdziwymi informacjami na mój temat, które od p
      > ewnego czasu, w różnej formie są przekazywane mieszkańcom, informuję że wyst
      > ępuję na drogę sądową
      w stosunku do osób, które są za to odpowiedzialne (zn
      > ana jest ich tożsamość).

Waldku daj sobie spokój. Już niedługo w odpowiedni sposób podziękujemy niektórym osobom za liczne chamskie pomówienia dotyczącej Twojej osoby, Moniki Drojewskie na forum Derb i innych osób.

Nie wiedzą tylko, że robią krzywdę społeczności lokalnej. Te ich ewentualne kilka mandacików i tak nic nie zmieni w Radzie Warszawy gdzie podejmowane są najważniejsze dla Białołęki decyzje np. dotyczące planów zagospdoarowania.
      Trzeba robić swoje i dalej skutecznie działać dla społeczności lokalnej mając świadomość otaczającej nas rzeczywistości.
      • pawstone Re: OŚWIADCZENIE NA TEMAT POMÓWIENIA MOJEJ OSOBY 19.11.10, 12:26
        >
        > Trzeba robić swoje i dalej skutecznie działać dla społeczności lokalnej mając ś
        > wiadomość otaczającej nas rzeczywistości.
        >

Ja rozumiem przesłanie "Róbmy swoje" i je akceptuję - należy działać w ramach ograniczeń. Ale są pewne granice. Dla mnie taką granicą jest wydanie 500 mln na stadion Legii. Jak dla mnie po pierwsze:
        1. Radni nie powinni do tego dopuścić.
        2. Jeśli już do tego doszło to powinnien być oficjalny protest i wszyscy radni dzielnicy Białołęka powinni z PO wystąpić.

Tyle w tym temacie
      • zdziarska_street Re: arogancja władzy? już? 19.11.10, 13:17
        te fragmenty cytatów mówią same za siebie

piojawor napisał:

> Waldku daj sobie spokój. Już niedługo w odpowiedni sposób podziękujemy niektóry
        > m osobom za liczne chamskie pomówienia dotyczącej Twojej osoby, Moniki Drojews

> Te ich ewentualne kil
        > ka mandacików i tak nic nie zmieni w Radzie Warszawy gdzie podejmowane są najwa
        > żniejsze dla Białołęki decyzje np. dotyczące planów zagospdoarowania
        • viking.1 Re: arogancja władzy? już? 19.11.10, 13:37
          No comments... PO samo wystawia sobie świadectwo
          • twrona Re: arogancja władzy? już? 19.11.10, 14:08
            Nie traktujmy wypowiedzi p. Jaworskiego jako o wypowiedzi całego PO.
            To p. Jaworski wystawił świadectwo o swojej osobie, a jego wyborcom należy jedynie pogratulować.

viking.1 napisał:
            > No comments... PO samo wystawia sobie świadectwo
            • piojawor Re: arogancja władzy? już? 19.11.10, 14:12
              Waldek zrobił bardzo dużo dobrego w kwestii mpzp na tym terenie. To co robicie to typowe chamskie i bezprawne pomówienia przedwyborcze, które nie mają się nijak do rozwiązywania faktycznych problemów mieszkańców.
              • ypsilonium panie Piotrze Jaworski, proszę nie obrażać ludzi 19.11.10, 20:36
                tak stoję z boku i się przyglądam, ale to już przegięcie - do kogo to jest skierowane???

piojawor napisał:

> To co robicie
                > to typowe chamskie i bezprawne pomówienia przedwyborcze, które nie mają się nij
                > ak do rozwiązywania faktycznych problemów mieszkańców.
                >
                >
    • hydrat Re: OŚWIADCZENIE NA TEMAT POMÓWIENIA MOJEJ OSOBY 19.11.10, 15:56
      Niech Pan sobie odpuści, pokazało się tutaj tyle bzdur i pomówień, że przykro to czytać.
      Szkoda czasu, a może go Pan lepiej spożytkować. Wyjaśnienia powinny wystarczyć. Niech sądy się zajmują przestępcami, złośliwcom szybko się znudzi.
      Pozdrawiam
      • viking.1 Re: OŚWIADCZENIE NA TEMAT POMÓWIENIA MOJEJ OSOBY 19.11.10, 16:04
        piojawor 19.11.10, 14:12 napisał
        "Waldek zrobił bardzo dużo dobrego w kwestii mpzp na tym terenie. To co robicie to typowe chamskie i bezprawne pomówienia przedwyborcze, które nie mają się nijak do rozwiązywania faktycznych problemów mieszkańców. "

Powinno się pisać (i mówić): mają się nijak
    • agap_1 konkrety 19.11.10, 17:22
      1. to prosze wytlumaczyc chociaz jedna rzecz - dlaczego Pan nie uwzglenia w swoich planach prosby grupy osob. splecznik powinien dzialac w interesie spoleczenstwa, a lokalna spolecznosc chce innego rozwiazania niz lansowane przez Pana (dowód: mapka).

nowy, niezabudowany terenie mozna zaplanowac dowolnie, ale dlaczego zmienia sie juz istniejacy plan, gdzie stoja budynki mieszkalne wybudowane na podstawie obecnego planu.

2. dlaczego rondo Malej Brzozy i ulice Ostrodzka nie mozna polaczyc prosto - na mapce widac rozciagniete "s" a mozna polaczyc ulice glebocka i ostrodzka w lini prostej. takie rozwiazanie zapewne byloby bezpieczniejsze i wygodniejsze w uzytkowaniu.

• waldek_roszak Re: konkrety 19.11.10, 21:47
        Witam!

Posiadam bardzo dużą wiedzę na temat planów miejscowych Z wielką przyjemnością odpowiem na wszystkie pytania. Ale...

Ale wcześniej oczekuję sprostowania i przeprosin w związku z Pani/Pana wypowiedzią, która zawiera szkalujące moją osobę nieprawdziwe informacje:
        forum.gazeta.pl/forum/w,36264,118888306,118888306,NIE_dla_P_W_Roszaka.html
        Chciałbym też potwierdzić, że informacja zawarta w poniższy oświadczeniu o wystąpieniu na drogę sądową w stosunku do Pani/Pana jest jak najbardziej obowiązująca.:
        forum.gazeta.pl/forum/w,36264,118896950,118896950,OSWIADCZENIE_NA_TEMAT_POMOWIENIA_MOJEJ_OSOBY.html

Z poważaniem

Waldemar Roszak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka