mepss 02.12.07, 22:41 nie wiem czy było o tym na forum,opis doskonały uśmiałem się do łez dostali już zgodę na budowę; www.unihouse.pl/pl/oferta-dev/osada-brzeziny/opis.php Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tw.zecik Re: opis doskonały 02.12.07, 23:15 Goście są zamiejscowi, musieli wcześniej przeczytać foldery Dom Development UNIHOUSE Sp. z o.o. 17-100 Bielsk Podlaski ul. 3 Maja 19 Odpowiedz Link
mrruk2007 Re: opis doskonały 08.12.07, 22:51 To brzmi jak opis osiedla w okolicach Pola Mokotowskiego, może zrobili copy paste. Odpowiedz Link
chaladia Josef Goebbels powiedział kiedyś... 09.12.07, 00:05 Lügen, lügen und nochmals lügen, endlich werden die daran glauben Zapewne ci Państwo uważają, że miał rację. Odpowiedz Link
tw.zecik Re: Josef Goebbels powiedział kiedyś... 09.12.07, 14:14 chaladia napisał: > Lügen, lügen und nochmals lügen, endlich werden die daran glauben > Zapewne ci Państwo uważają, że miał rację. > > A co to znaczy po polskiemu, bo ja po niemiecku potrafię tylko "pięć piw " zamówić. Odpowiedz Link