danciodancio 23.04.08, 11:39 Proszę o informację gdzie w naszych okolicach są jakieś otwarte dla wszystkich dzieci place zabaw. Oczywiście chodzi mi o zadbane miejsce gdzie można miło spędzić z dzieckiem czas. Dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mk_2 Re: PLACE ZABAW 24.04.08, 07:55 Hej, ja jeżdżę na plac Wilsona. Na naszej części Białołęki nie ma ani jednego placu zabaw. W drugiej części Białołęki w ostatnim roku wybudowano 3 w bliskim sąsiedztwie, więc pewnie podczas jednego spaceru możan zwiedzić wszsytkie. Teraz będą je rozbudowywać. Realia naszej dzielnicy opisujemy na stronie. Polecam szczególnie prezentacje z inicjatywy zrównoważny rozwój. www.mojabialoleka.pl/site/zielona-bialoleka-co-i-gdzie/ Odpowiedz Link
danciodancio Re: PLACE ZABAW 13.05.08, 07:00 A w którym dokładnie miejscu na Placu Wilsona jest ten plac zabaw? Odpowiedz Link
mk_2 Re: PLACE ZABAW 14.05.08, 13:56 W parku Żeromskiego, stojąc plecami do centrum na przystanku tramwajowym - po prawej stronie. Mam nadzieję, ze nie pomyliłam www.miastodzieci.pl/plac.php/id,142,d,22.html Odpowiedz Link
bemola1 park na Brodnie jest chyba najblizej 25.04.08, 21:19 ale ja tez zwykle jezdze na plac Wilsona - tam jest fajniej Odpowiedz Link
pazurek3 Re: park na Brodnie jest chyba najblizej 05.05.08, 09:59 Mały, ale całkiem zadbany placyk zabaw jest przy szkole na Juranda. Nawet ostetnio cos tam dostawili. No i duże boiska do gry w piłkę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link