Dodaj do ulubionych

Partia MiS

08.02.06, 16:21
Przeszukalem forum i znalazlem jeszcze 3 inne fora z Miskiem w tytule. smile
forum.gazeta.pl/forum/0,54060,1540809.html?f=34029
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36677
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33609
Proponuje zalozyc rodzine radia M i partie Miskow. smile
Obserwuj wątek
    • voker Re: Partia MiS 08.02.06, 16:21
      Pierwszy link zle sie wkleil.
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34029
    • linka234 Re: Partia MiS 08.02.06, 16:21
      kto podejmie sie ułożenia programu tej partii??smile
      • voker Re: Partia MiS 08.02.06, 16:24
        Najpierw trzeba nawizac kontakt, Tygrysio Misio bywa tutaj, zapisalem sie do 2 pozostalych. Mysle, ze Ty, TM i pozostala 2 utworzycie rade plemienna i wybierzecie wodza lub bedziecie rzadzic wspolnie-tak jak rada starszych smile
        • linka234 Re: Partia MiS 08.02.06, 16:26
          starszych??
          ja jestem młoda, nie nadaje się...tongue_out
          a Kolorowa??
          to ona jest współadminką...smile
          • voker Re: Partia MiS 08.02.06, 16:34
            Diabel tez, Ciebie tam posle smileP
            • linka234 Re: Partia MiS 08.02.06, 16:35
              bo gdzie Diabeł nie może....hahahah
              • kolorowa_diablica Re: Partia MiS 08.02.06, 20:51
                cos o mnie, czy mi się wydaje?
                ja sie linka do starszych nie nadaje jeszcze bardziej, toz ja młodsza od Ciebie jestem smile

najlepiej nadaje się Voker... to juz podstarzała dupa big_grin
                • kolorowa_diablica ...:) 08.02.06, 20:52
                  pupka chciałam powiedziec big_grin
                  • linka234 Re: ...:) 09.02.06, 12:45
                    Młodsza ode mnie jesteś???
                    nie wiedziałam...tongue_out
    • voker Re: Partia MiS 08.02.06, 16:26
      Chociaz Ci z "Akademia Małe Misie" moga nie chciec.
      • linka234 Re: Partia MiS 08.02.06, 16:26
        a jaka jest mysl przewodnia owej akademii?
        • voker Re: Partia MiS 08.02.06, 16:35
          www.malemisie.pl/
          to jest dla rodzin z dziecmi a u nas mowi sie o bzykaniu i innych zbereznosciach smile
          • linka234 Re: Partia MiS 08.02.06, 16:36
            tak, jesteśmy źli....
            eeeeeeeeeeee
    • kejcak Re: Partia MiS 08.02.06, 16:27
      A co na tym zyskamy? wink
      • anxiety3 Re: Partia MiS 08.02.06, 16:32
        < oto praawdziwy głos ludu
        • kejcak Re: Partia MiS 08.02.06, 16:39
          oczywiscie, wszyscy szukaja zysku i sie pytam co mozna na tym zyskac hehe wink
          • anxiety3 Re: Partia MiS 08.02.06, 16:41
            morale to na tym forum rozpasane ustawowosmile
            nie wiem, czgeo szukaja...

ale wezme pod uwage, jesli mi zaproponują jakies ciekawe stanowisko ;p
            • kejcak Re: Partia MiS 08.02.06, 16:56
              o wlasnie, stanowisko - dobrze kombinujesz wink
              • anxiety3 Re: Partia MiS 08.02.06, 17:01
                kombinatoryka zawsze nalezala do jednych z moich ulubionych działow
                matematyki ;p
                • kejcak Re: Partia MiS 08.02.06, 17:12
                  to moze sobie troszke popermutujemy i pokombinujemy? wink
                  • anxiety3 Re: Partia MiS 08.02.06, 17:14
                    i obliczymy prawdopodobienstwo smile
                    naszej wygranej w wyborach do tej nowopowstajecej partii smile
                    • kejcak Re: Partia MiS 08.02.06, 17:21
                      mozemy strzelac tylko z przedzialu od 0 do 1 (domknietego oczywiscie wink ), wiec
                      calkiem sprawnie nam to pojdzie smile
                      Twoje szanse oceniam na 0,8. Moja z racji, ze jestem tu nowy na jakies 0,0001 wink
                      • anxiety3 Re: Partia MiS 08.02.06, 17:37
                        to jak sie gdzies dostane, to po starej znajomosci Cie pociagne tongue_out
                        • kejcak Re: Partia MiS 08.02.06, 17:38
                          mam nadzieje, ze to nie slowa rzucane na wiater wink
                          • anxiety3 Re: Partia MiS 08.02.06, 17:54
                            poczekajmy najpierw na te stanowiska ;p
                            • kejcak Re: Partia MiS 08.02.06, 18:10
                              ahhh, a ja juz zaczalem zmieniac wizytowki wink
                              • anxiety3 Re: Partia MiS 08.02.06, 18:19
                                chyba ze...wezmiesz sprawy w swoje rece i zamiast czekac, co zaproponują,
                                samemu zaczniesz dzialac, wtedy moze TY bedziesz rozdawal stanowiska..
                                w konsultacji ze mna oczywiscie ;p
                                • kejcak Re: Partia MiS 08.02.06, 18:38
                                  ok przygotowuje plan dzialania wink
                                  • anxiety3 Re: Partia MiS 08.02.06, 18:46
                                    ja go poprosze do wgladu przed zastosowaniem , bo pamietaj, ze tez jestem jego
                                    czescia; dzialamy razem ;0 tyko ciiii- konspiracja ;p
                                    • kejcak Re: Partia MiS 08.02.06, 18:50
                                      oczywiscie, musimy jeszcze ustalic haslo i odzew wink
                                      • anxiety3 Re: Partia MiS 08.02.06, 19:03
                                        nie na glownym kanale!!! Tu przeciez jest pelno szpiegow.
                                        widzisz? no tak, ten znak , ktory teraz pokazuje. tak, to bedzie do rozpoznania
                                        w tlumie
                                        haslo przeslij szyfrem
                                        odzew...
                                        to juz , jak ustalimy haslo ;p
                                        • kejcak Re: Partia MiS 08.02.06, 19:09
                                          Wiesz, najciemniej pod latarnia, moga nie wpasc, ze to jest prawdziwe haselka i
                                          je zignoruja wink
                                          • anxiety3 Re: Partia MiS 08.02.06, 19:11
                                            to wybierzmy kogos bardziej kompetentnego
                                            werbujemy nowych na MiSiu? ;p
                                            • kejcak Re: Partia MiS 08.02.06, 19:13
                                              w porzadku, ja tutaj malo osob znam, ale zeby ten zwerbowany latwo dal sie
                                              kontrolowac i widzial kogo "ciagnac" na stolki wink
                                              • anxiety3 Re: Partia MiS 08.02.06, 19:14
                                                na stoli to my bedziemy ciagnac, a kilka okazow ciekawych sie tu znajdzie...
                                                rozejrzyj sie dyskretnie ,a wylowisz okiem...
                                                • kejcak Re: Partia MiS 08.02.06, 19:23
                                                  ok, bede jak szpieg z krainy deszczowcow wink
                                                  • anxiety3 Re: Partia MiS 08.02.06, 19:27
                                                    chcesz powiedziec, ze przypominam Baltazara Gąbkę?

Oż Ty ... ;p
                                                  • kejcak Re: Partia MiS 08.02.06, 19:30
                                                    Badz jak Tommy Lee Jones w Sciganym hehehe wink
                                                  • anxiety3 Re: Partia MiS 08.02.06, 19:32
                                                    bede jak Sigourney Weaver w `obcym` smile
                                                  • kejcak Re: Partia MiS 08.02.06, 19:36
                                                    oooo to masz u mnie duze plus, bedziesz w mojej partii smile smile
                                                  • anxiety3 Re: Partia MiS 08.02.06, 19:37
                                                    bedziesz w mojej partii smile smile

he he, `naszej` chciales powiedziec?
                                                  • kejcak Re: Partia MiS 08.02.06, 19:39
                                                    a to nie mozna byc w dwoch partiach? ja juz mysle o kolejnej wink
                                                  • anxiety3 Re: Partia MiS 08.02.06, 19:42
                                                    taki cwany...
                                                    nie lap tylu srok za ogonsmile

z reszta, zrobisz, jak zechcesz

ja sie z MiSiami bede w takim razie trzymac smile
                                                  • kejcak Re: Partia MiS 08.02.06, 19:42
                                                    ja tylko mysle o jakiejs tam sobie w przyszlosci, na razie jestem wierny MiSiom smile
                                                  • anxiety3 Re: Partia MiS 08.02.06, 19:44
                                                    jakiejs tam sobie w przyszlosci

dobrze, dobrze , mysl, myslenie ma przyszloc, taki tez sie w naszej partii
                                                    przyda smile

tymczasem , zostawiam Cie nad strategią, a sama musze odpoczac od szklanego
                                                    ekranu smile

zostawiam wszystko w Twoich rękach smile
                                                  • kejcak Re: Partia MiS 08.02.06, 19:45
                                                    No to jak wszystko w moich rekach to ja im teraz pokaze hehe ;]
                                                  • anxiety3 Re: Partia MiS 09.02.06, 00:16
                                                    przestraszyles ich...
                                                  • kejcak Re: Partia MiS 09.02.06, 01:02
                                                    prowadzilem cicha obserwacje pod katem uzytecznosci wink
                                                  • anxiety3 Re: Partia MiS 09.02.06, 09:59
                                                    zapomnialam! strategia!! przeciez to było w planach.

wywiązujesz się swietnie- obserwacje spostrzegawcze i doglebne, nawet bardziej
                                                    nie nam to bylo potrzebne.

nastepny krok- propaganda.

myslisz juz o haslach wyborczych?
                                                  • kejcak Re: Partia MiS 09.02.06, 12:43
                                                    hmmm moze:

Z MiSiem jest fajnie,
                                                    wesolo i kulturalnie.

hehe pomysle nad czyms jeszcze wink
                                                  • anxiety3 Re: Partia MiS 09.02.06, 13:57
                                                    na start dobre i takie smile jeszcze nad nim popracujemy ;p
                                                  • kejcak Re: Partia MiS 09.02.06, 14:08
                                                    zorbimy sobie ... burze mozgow wink
                                                  • anxiety3 Re: Partia MiS 09.02.06, 14:25
                                                    zorbimy sobie ... burze mozgow wink

bardzo lubie, mozna swietne pomysly znalezc.
                                                    na forum inna tego rodzaju zabawa sie toczy> skojarzenia smile mozna im tam
                                                    jakies hasla przemycic, zobaczymy, czy podchwycą ...;P
                                                  • kejcak Re: Partia MiS 09.02.06, 14:42
                                                    to juz jak wroce, na razie bede musiac cos pozalatwiac sad
                                                  • anxiety3 Re: Partia MiS 09.02.06, 14:51
                                                    ok smile, teraz ja sie bede dyskretnie rozgladac smile
                                                    jak wrócisz , daj znac, sprobujemy na skojarzeniach ;p
                                                  • teqilaa Re: Partia MiS 09.02.06, 14:57
                                                    MiSio rzadzi, MiSio radzi, MiSio nigdy Cie nie zdradzi!
                                                  • anxiety3 Re: Partia MiS 09.02.06, 15:07
                                                    Teqiloo z agawy wstepnie dostalas sie o naszego sztabu wink oby tak
                                                    dalej ,miejsca w ministerstwie czekaja, bo oczywiscie na samej partii sie nie
                                                    skonczy, bedziemy wspinac sie po kolejnych szczeblach > kiedys cale forum
                                                    bedzie nam podlegac...;p
                                                  • kejcak Re: Partia MiS 09.02.06, 14:59
                                                    jeszcze jestem, ale nie tak na myslenie, na myslenie bede ok 20 wink
                                                  • anxiety3 Re: Partia MiS 09.02.06, 15:08
                                                    w porzadku, zareaguje na umowione haslo ;p
                                                  • kejcak Re: Partia MiS 09.02.06, 15:12
                                                    no to CZUWAJ wink
    • kolorowa_diablica eeeeee... Voker... 08.02.06, 21:01
      Ty tu sie za bardzo nie zapedzaj tongue_out

nasze forum jest WYJĄTKOWE i NIEPOWTARZALNE i zadnych nam partii, stowarzyszeń, ugrupowań nie potrzeba.

chcesz innych MiSiów, to idź Zdrajco... zapisuj się... ale nie werbuj nam stąd nikogo na te fora dziwne (oczywiscie nie mam na mysli Tygrysia Misia big_grin)

tongue_out
      • voker Re: eeeeee... Voker... 08.02.06, 21:08
        glasku, glasku
        • kolorowa_diablica Re: eeeeee... Voker... 08.02.06, 21:15
          nabroi, a później sie podlizuje smile

ostatni raz mam miękkie serce wobec Ciebie tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka