cyberski Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 14:59 Pozwolę sobie zapytac jako totalny laik w tej kwestii... A kto jest? Bo żeby ew. za kimś być muszę wcześniej wiedzieć z czego mam wybór ))) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:02 ehhh...gdzie ci prawidzwi mezczyzni z ktory mi da sie o pilce noznej pogadac?? ) Odpowiedz Link
cyberski Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:03 tygrysio_misio napisała: > ehhh...gdzie ci prawidzwi mezczyzni z ktory mi da sie o pilce noznej pogadac?? > > ) > Nie wiem... Jako nieprawdziwy mężczyzna ))) nadaję się jedynie do rozmów o żeglarstwie, skokach spadochronowych, nurkowaniu i biegach narciarskich... Rzecz jasna miałam na mysli rozmowy o sporcie ))) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:05 oooo...a ja wole biatlon od zwyklch biegow...a dzis moj kochany Ole Einar dal popis tego jak sie biega...szkoda chlopa bo ma pecha i wogole 2 razy sie otarl o zloto a tu nic ale i tak bedzie mial moje serce i dusze) od uuu lat juz za nim szaleje Odpowiedz Link
cyberski Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:09 Zaraz tam pecha... Po prostu bytli lepsi od niego... No ale za to Ci inni nie mają tego co on: Twego serca i duszy ))) Swoją drogą... To za kim mam być w tym... jak mu tam... 1/8 finału Ligi Mistrzów? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:12 no to dzis za Arsenalam przede wszystkim) jakbys wsparl ich calym sercem i dusza i cialem tak jak ja to napewno by wygrali) Odpowiedz Link
cyberski Teza wielce ryzykowna 21.02.06, 15:15 Ciałem to trochę ryzykowne... Dasz radę 20 chłopom? (11 na boisku, 5 rezerwowych, trener i trzech sędziów, bo pewnie pomogą im wygrac...) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Teza wielce ryzykowna 21.02.06, 15:17 sama nie...ale przeciez mnie wesprzesz w tym) Odpowiedz Link
cyberski Re: Teza wielce ryzykowna 21.02.06, 15:21 tygrysio_misio napisała: > sama nie...ale przeciez mnie wesprzesz w tym) > > A nie ma sprawy... będę trzymał drzwi zeby wam nikt nie przeszkadzał Odpowiedz Link
itsnotme Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:09 ja jako drugi nieprawdziwy mężczyzna mogę pogadać (choć wolę uprawiać) o koszykówce, rowerach, ćwiczeniu, niektórych sportach walki, i kilku jeszcze sportach, ale jeśli wydusisz z siebie jakie drużyny grają, to na pewno się określę Odpowiedz Link
cyberski Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:12 No widzisz, no widzisz jacy my, nieprawdziwi mężczyźni, ugodowi jesteśmy??? Daj nam szansę to będziemy zażarcie kibicować... Najwyżej w przerwie meczu zapytamy: "A o co w tym wszystkim chodzi?" )))) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:14 no to chłopaki...kibicujemy za Arsenalen i Liverpoolem i Barcelona i Ajaxem ) a przyspiewka na dzisiejszy wieczor niech sie stanie "Jebac Real" ) Odpowiedz Link
itsnotme Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:16 tygrysio_misio napisała: > no to chłopaki...kibicujemy za Arsenalen i Liverpoolem to liverpool >i Barcelona i Ajaxem ) > mam dylemat, stawiam na ajax, choć pewnie po dupie dostanie > a przyspiewka na dzisiejszy wieczor niech sie stanie "Jebac Real" ) > Odpowiedz Link
itsnotme Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:17 zaraz chwila, Ty już drużyny które mają wygrać podałaś? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:18 tak tak...one maja wygrac i juz Odpowiedz Link
itsnotme Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:18 Ty mi tu nie odwalaj numerów i powiedz kto gra, co mnie Twoje drużyny obchodzą, jeśli tam grają jakieś fajniejsze Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:20 no ale sek w tym ze nie graja) no jescze Millan moglby pojsc sie (...) "Jebbac Millan" ) Odpowiedz Link
itsnotme Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:25 Bayern Monachium - AC Milan -:- 20:45===========Bayern Benfica Lizbona - Liverpool -:- 20:45============liverpoool Real Madryt - Arsenal Londyn -:- 20:45================obojętne, raczej arsenal PSV Eindhoven - Olympique Lyon -:- 20:45===obojętne 22. lutego 2006 Chelsea Londyn - FC Barcelona -:- 20:45========hmmm Chelsea bo lubię anglików Glasgow Rangers - Villarreal CF -:- 20:45===obojętne Werder Brema - Juventus Turyn -:- 20:45===jw Ajax Amsterdam - Inter Mediolan -:- 20:45 ==== ajax Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:31 Bayern Monachium - AC Milan -:- 20:45===========wisi mi bo obu druzyn nienawidze..ale moglby wygrac Bayerm bo jednak Millana bardziej sie bojje w nastepnej rundzie Benfica Lizbona - Liverpool -:- 20:45============Liverpoool bo uwielbiam ten klub od dziecka Real Madryt - Arsenal Londyn -:- 20:45================Arsenal bo kocham angielska pilke i nie nawidze Reala PSV Eindhoven - Olympique Lyon -:- 20:45===PSV bo rok temu mi zaimponowali i powinni grac w finale zamiast Millana 22. lutego 2006 Chelsea Londyn - FC Barcelona -:- 20:45========mimo, ze kocham angielska pilke i Chelsea byla zawsze jednym z najbardziej lubianych przeze mnie zespolow to bede za Barca ktora bardzo lubie...bo nie moge patrzec na to co sie stalo a moim ukochanym klubem...no i Barca gra ładniej i z przyjemnosia popatrze na gole zębacza z Brazylii Glasgow Rangers - Villarreal CF -:- 20:45===Villareal bo uwiebialm Hiszpanska lige Werder Brema - Juventus Turyn -:- 20:45===Juve bo nie lubie niemiaszkow Ajax Amsterdam - Inter Mediolan -:- 20:45 ====Ajax bo zakochalam sie w tym zespole w 1995 roku i marzy mi sie zeby odzyskaji tamten blask Odpowiedz Link
itsnotme Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:34 mamy prawie te same typy i moje uzasadnienia są identyczne. za wyjatkiem barcy. w sumie nic do niej nie mam ale jak bylem mały przegrałem przez nich zakład Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:38 ) Barca to jest po Valencji moj lulubiony klub Hiszpanski ) no i co jak co ale ja jestem za zespolami ktore graja ładnie i widowiskowo...takie ktorych mecze sie milo oglada Chelsea ostatnio tak nie gra...lezka mi sie w oku kreci jak wspomne takta Chelsae z Zolą i Wisem i całą reszta...jeju jak ja lubilam ten klub zycze Murinho zeby poszedl sie (...) gdzies do Grecji albo Turcji i zeby Abramowicz zbankrutowal i zeby moja kochana stara Chelsea nadal byla moja kochana Chelsea) Odpowiedz Link
cyberski Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:36 Trudno... Muszę na Benficę i Olimpique... Choc wolałbym Liwerpool... Kurde... Więzy krwi jednak wazniejsze... Odpowiedz Link
cyberski Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:16 tygrysio_misio napisała: [...] > a przyspiewka na dzisiejszy wieczor niech sie stanie "Jebac Real" ) A może rozwinąc przyśpiewkę? "Jebac Real! Niech zyje wirtual!" )))) Sorki.. lubię zabawy słowami.... Odpowiedz Link
cyberski Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:19 Dobra... obiekt kibicowania i przyśpiewka z grubsza uzgodnione... Teraz idę robić obiad dla córki i gary z wczoraj trzeba pomyć... Zaschły... A mogłem być mądry i zrobić to wczoraj na świeżo... Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:21 mogles...ale zapewne chciales byc mezczyzna i pokazac, ze nie ma na ciebie mocnych...bo my kobiety jestesmy glupie i nic nie wiemy...nawet jesli chodzi o zmywanie)) powodzenia) Odpowiedz Link
cyberski Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:32 No moja była zona na temat zmywania nic nie wiedziała (a może nadal nie wie...) A córka jest w takim wieku, że dla niej "tata wszystko może..." nawet kradzież księżyca byłay realna... (Tfu, tfu... moze lepiej nie, bo potem tez bym został politykiem...) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:35 (Tfu, tfu... moze lepiej nie, bo potem tez bym został politykiem...) albo co gorsza...kaczką Odpowiedz Link
cyberski Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:37 na szczęście dziadka w wermachcie też nie miałem, bo by mi groziło zostanie kaczką w inny sposób ))) Odpowiedz Link
itsnotme Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:27 cyberski napisał: > A mogłem być mądry i zrobić to wczoraj na świeżo... > wlej do gara ciepłą wodę z płynem do zmywania i idź dalej leżeć, potem łatwo pójdzie Odpowiedz Link
tygrysio_misio Zestaw meczyków 21.02.06, 15:18 www.pilkanozna.pl/pn.php?dzial=europuchary&poddzial=lm&s=terminarz&rozgrywki=47&faza=136 Odpowiedz Link
maclorcan Przecież i tak wiadomo... 21.02.06, 17:40 ...że to Milan zdobędzie puchar Forza rosso-neri Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Przecież i tak wiadomo... 21.02.06, 17:48 Milan to cieniasy oprócz Gattuso Genaro niejakiego,wszyscy wiedzą że Barca is the best Odpowiedz Link
maclorcan Re: Przecież i tak wiadomo... 21.02.06, 17:52 Ja tam swoje wiem U mnie od niepamiętnych już czasów liczy się tylko Milan Odpowiedz Link
maclorcan Re: Przecież i tak wiadomo... 21.02.06, 20:55 Heh, Milan miał wzloty i upadki, lepszych i gorszych zawodników, ale jak to mówią stara miłość nie rdzewieje Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Przecież i tak wiadomo... 21.02.06, 22:06 a ja ich od dziecka nienawidze i juz Odpowiedz Link