tygrysio_misio Re: Miłego 23.02.06, 11:17 ach...ja tu ledwo po kremowkach pseudo zyje a Ty mi jescze paczki pod nos podstawiasz( bleeee takie obrzydzenie z samego rana) Odpowiedz Link
modrooka Re: Miłego 23.02.06, 11:20 Sorki, ale wiesz no ,sama rozumiesz. Tłusty czwartek to tłusty czwatrek ))) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Miłego 23.02.06, 11:22 bleee.a ja mam tez paczki w domu..ale po pseudo kremowkach marze tylko o jajkach Odpowiedz Link
modrooka Re: Miłego 23.02.06, 11:43 Eeee przejdzie ci i jeszcze dziś zjesz mnóstwo pączków Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Miłego 23.02.06, 11:50 ale mi naprawde chce sie jajek jeju..mam manie jajek na kielbasce ale to przeca na masleku smarze...tez tluste Odpowiedz Link
modrooka Re: Miłego 23.02.06, 11:55 > jeju..mam manie jajek na kielbasce > > ale to przeca na masleku smarze...tez tluste > > Tygrysio ty stajesz się perwersyjna ;P Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Miłego 23.02.06, 12:05 nie rozumiem co jest perwersyjnego w jajkach Odpowiedz Link
itsnotme Re: Miłego 23.02.06, 12:15 podsmażony chudy boczek w środku, albo pachnący szczypiorek na wierzchu Odpowiedz Link
itsnotme Re: Miłego 23.02.06, 12:18 modrooka napisała: > Widzę, itsnotyou że jesteś głodny ) tak, ale zaraz będę jadł Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Miłego 23.02.06, 12:25 ide ja sobie do kuchni a tam mama....i mowi do mnie...jest w domu tylko 10 jajek i maja wystarczyc do poniedzialku a mi sie nie chce wychodzic do sklepu po jajka...a tak mi sie chce czemu moja mama jest taka wredna ostatnio...kiedy skonczy jej sie urlop i czemu akurat wtedy jak ja bede musiala isc do szkółki??? Odpowiedz Link
modrooka Re: Miłego 23.02.06, 12:29 > czemu moja mama jest taka wredna ostatnio...kiedy skonczy jej sie urlop i czemu > > akurat wtedy jak ja bede musiala isc do szkółki??? Hehehehe tak jest niestety zawsze, ja też tak miałam Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Miłego 23.02.06, 12:33 czasem w takich chwilach nie moge sie doczekac az sie wyprowadze... ale jescze 5semestrow studiow..chyba, ze znajde sobie "sponsora") Odpowiedz Link
itsnotme Re: Miłego 23.02.06, 12:30 tygrysio_misio napisała: > > czemu moja mama jest taka wredna ostatnio... bo się martwi, że za dużo czasu spędzasz przed komputerem Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Miłego 23.02.06, 12:32 ale ja bym chetnie cos porobila...cos obejrzala...a jak ona caly tydzien na mnie krzyczy i okupuje telewizor i wogole Odpowiedz Link
itsnotme Re: Miłego 23.02.06, 12:40 tygrysio_misio napisała: > ale ja bym chetnie cos porobila...cos obejrzala... najlepiej jakbyś nie przesiadała się z jednego monitora do drugiego, tylko ulżyła jej w jakimś domowym obowiązku, np odkurzyła całe mieszkanie Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Miłego 23.02.06, 12:45 wez...ja sie rusze to zaraz mama na mnie nakrzyczy...ja sie boje wychylic z za swego pokoju...podejrzewam ze mama ma okres czy cos...lepiej jej zejsc z drogi Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Miłego 23.02.06, 15:57 a wlasnie chcialam ten sam link podrzucic ;p ...to tlustego Wszystkim Odpowiedz Link