Dodaj do ulubionych

Seksu mi się chce

15.02.07, 14:22
sad
Obserwuj wątek
    • majki1976 Re: Seksu mi się chce 15.02.07, 14:26
      kazdy ma jakies zachcianki wink
      • krambambulia Re: Seksu mi się chce 15.02.07, 14:40
        fakt, czasem mi sie chce herbatki smile
        • kookardka Re: Seksu mi się chce 15.02.07, 14:51
          ze słodkim cukrem czy z kwaśną cytrynką ? wink
    • rumcajs-wrocek Re: Seksu mi się chce 15.02.07, 14:38
      No wiesz ?? Myśałem,że tylko ja tak mam wink)
      • krambambulia Re: Seksu mi się chce 15.02.07, 14:41
        no to jest nas już dwoje smile
        • wojtek56 Re: Seksu mi się chce 15.02.07, 14:53
          Natychmiast przypomniałem sobie finałową scene z filmu "Głupi i głupszy" i
          zacząłem zastanawiać się, jakby Ci tu pomóc, tzn. czy znam jakiegoś
          odpowiedniego faceta, który spełniłby Twoje zachcianki smile No tak, może i znam,
          ale jak ja bym mu później zazdrościł!
          • krambambulia Re: Seksu mi się chce 15.02.07, 15:06
            he he, chciałbyś byc na jego miejscu??? wink
            • wojtek56 Re: Seksu mi się chce 15.02.07, 15:43
              Krambambulio, spodobała mi sie ta zbitka:
              - He he, chciałbyś byc na jego miejscu??? Podpisz petycję!
              • krambambulia Re: Seksu mi się chce 15.02.07, 15:55
                no właśnie... podpisz tę petycję smile
                • wojtek56 Re: Seksu mi się chce 15.02.07, 16:02
                  No tego dwa razy nie trzeba mi powtarzać! Podpisałem!!! Ależ napięcie rośnie...
                  • kookardka Re: Seksu mi się chce 15.02.07, 16:03
                    >Ależ napięcie rośnie...

na pięcie... to pewnie kurzajka wink
                    • wojtek56 Re: Seksu mi się chce 15.02.07, 16:05
                      A co? Miałem napisać po prostu: Ale rośnie... ?
                      • kookardka Re: Seksu mi się chce 15.02.07, 16:07
                        kurzajki mają to do siebie, że po prostu rosną wink
    • lambert77 Re: Seksu mi się chce 15.02.07, 15:08
      No to witaj w klubie a na romantyczny wieczór mi się dzisiaj nie zapowiada smile
      • wojtek56 Re: Seksu mi się chce 15.02.07, 15:11
        A kto tu mówi o romantyźmie? Myślałem, że chodzi o seks smile
        • lambert77 Re: Seksu mi się chce 15.02.07, 15:24
          niestety nawet zwykłego ruchania dzisiaj nie będzie a taka okazja teściowa
          wychodzi z domu można by wkładki w zamkach powymieniać big_grin
          • wojtek56 Re: Seksu mi się chce 15.02.07, 15:41
            czyli jednak kołacze Ci się po głowie, jak by tu wypier... teściową!
            • lambert77 Re: Seksu mi się chce 15.02.07, 15:49
              na to pytanie odpowiem tylko w obecności mojego adwokata big_grinDDDDDDDDD
              • roborobi Re: Seksu mi się chce 15.02.07, 16:38
                Choć teściowa jeszcze kumata w te klocki?
                • stukam_kopytkami Re: Seksu mi się chce 15.02.07, 16:49
                  Kram! Na litość boską! ( tak to się pisało?)
                  Mnie też się seksu chce, ale nie robię afery na całe forum wink
                  A najgorsze jest to, że w grupie kursowo - weekendowej jest aż 12
                  facetów.Przemieszali nas trochę...
    • roborobi Re: Seksu mi się chce 15.02.07, 16:35
      Jakby co to jestem niedaleko smile
    • konrado80 Mi tez sie chce... 15.02.07, 21:41
      i co w zwiazku z tym??
      • kookardka Re: Mi tez sie chce... 16.02.07, 01:26
        smile)) w związku z tym, zapewne pewne działania
        zostały w tym kierunku podjęte wink
        • konrado80 Re: Mi tez sie chce... 16.02.07, 12:31
          nie tongue_out czekam na... moze Ciebie wink)
    • suczka78 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 01:23
      a ja bym sie chciała przytulić ... wink
      • kookardka Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 01:27
        tylko uważaj do kogo się przytulasz wink
        • suczka78 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 08:23
          przytuliłam się do takiego jednego małego misia którego bardzo kocham ale
          chciałabym przytulić się do takiego jednego dużego misia którego też kocham wink
      • jacko1971 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 01:36
        mhm...to dobry pomysł...wink przytulić sie i ...zasnąć...
        • kookardka Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 01:51
          najlepiej do siebie się przytulać, wtedy nikt nie zrobi krzywdy sad
          • jacko1971 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 11:53
            krzywdy? nierozumiem?
            • kookardka Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 12:01
              taka tam,przenośnia wink
              • rumcajs-wrocek Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 12:05
                A nie lepiej jednak do Kogoś ?? zaufanego , czy przyjaciela ??
                • asiunia311 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 12:07
                  Pewnie, że lepiejsmile Ale kot też może stanowić dobry substytutsmile
                  • rumcajs-wrocek Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 12:13
                    Wolałbym jednak osobę smile))
                    • asiunia311 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 12:17
                      Ale z braku laku...smile))) Miimo to nie należy się zrażaćwink))
                      • rumcajs-wrocek Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 12:19
                        Wiesz lubię zwierzęta i nie zrażam się od razu. Ale jednak wolę osobę , chyba
                        że to kocica wink))))
                        • asiunia311 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 12:35
                          Hmmm...czemu nie dwa w jednym? Kobieta - kot??wink))
                          • konrado80 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 12:38
                            to juz podchodzi pod manipulowania tongue_outP
                            • asiunia311 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 12:47
                              Zaraz manipulowaniewink Zwykłe kreowanie rzeczywistościwink))
                              • konrado80 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 12:58
                                widze ze masz siakies zapedy kocicze tongue_outP
                                • asiunia311 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 12:59
                                  Ke??? To już nadinterpretacja albo skrót myślowy;-PPP Nie podzielam tej
                                  fascynacji, co nie oznacza, że nie rozumiemwink))
                                  • konrado80 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 13:05
                                    nie podzielasz, ale moze zaczniesz, sproboj, moze polubisz tongue_outP
                                    • asiunia311 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 13:07
                                      Dziękuję, postoję;-PP
                                      Może sam zacznij i podziel się wrażeniami na forumwink
                                      • konrado80 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 13:10
                                        dziekuje, ja wole kobiety kobiety, a nie kobiety koty tongue_out
                                        • asiunia311 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 13:12
                                          A ja w ogóle nie preferuję kobiet, nie mogę postępować wbrew sobiewink
                                          • konrado80 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 13:14
                                            a dlaczego?? w koncu podobno kobieta zna lepiej cialo drugiej kobiety wink)
                                            wiec moze jednak?? wink)
                                            • asiunia311 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 13:19
                                              Bleeee...wink
                                              Nie mam takich ciągotek, to co, mam się pochlastać?wink
                                              • konrado80 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 13:27
                                                a jakby Twoj facet zaproponowal Tobie trojkat z druga kobieta?? wink
                                                chyba powinnas tongue_outP
                                                • asiunia311 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 13:38
                                                  Trójkąty wolę w innym zestawieniu - czysto teoretyczne rozważaniawink))
                                                  • konrado80 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 13:51
                                                    ale on pewnie woli w takim jak mowilem smile)
                                                    i co wtedy?? wink
                                                    z dwoma obcymi?? wink)
                                                  • konwaliak30 Seksu mi się chce na gwałt 08.03.07, 21:02
                                                    smile
                                        • maximilianna78 Re: Seksu mi się chce 05.03.08, 01:26
                                          aaaauuuuuuuu wink
                          • rumcajs-wrocek Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 12:49
                            To mogłobybyć niesamowite wink)) Hmmmmmmmmmmm
                            • asiunia311 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 12:51
                              No!!!smile A Konrado wyskakuje tu z jakąś manipulacjąwink)) A Rumcajsowi się micha
                              aż uśmiechnęławink))
                              • rumcajs-wrocek Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 12:55
                                No na takie propozycje wink))) Kobieta-kot mmmmmmmmmmmmmwink)
                                • asiunia311 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 12:57
                                  Ja tylko podsunęłam nieśmiało taką myślwink Do dzieła, chłopczewink)) Owocnego
                                  polowania na takie okazywink)
                                  • rumcajs-wrocek Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 13:01
                                    Chłopcze ?? Hmmmmm , ciekawe smile
                                    • asiunia311 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 13:02
                                      Cholera, myślałam, że rąbnę komplementem...;-(((
                                      • rumcajs-wrocek Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 13:07
                                        Prawie Ci się udało wink)
                                        • asiunia311 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 13:08
                                          Ale prawie robi dużą różnicęwink Ale starałam sięwink
                                          • rumcajs-wrocek Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 13:09
                                            No przecierz nie narzekam .Zamysliłem się tylko wink)
                                            • asiunia311 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 13:10
                                              To może nie przeszkadzać? To rzadkie zjawisko - mężcyzna zamyślonywink)))
                                              • asiunia311 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 13:10
                                                Żeby nie było - głupio żartowałamwink))
                                                • rumcajs-wrocek Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 13:13
                                                  Rozumiem , że o nas - facetach nie masz zbyt dobrego zdania?? Nie wszyscy są
                                                  jednakowi, tak jak i Wy drogie Panie.
                                                  No ale trudno , choć troszkę smutno crying
                                                  • asiunia311 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 13:17
                                                    Nie, naprawdę żartowałam. Głupio i wrednie, ale starsi bywalcy forum wiedzą, że
                                                    czasem walę takimi tekstamiwink
                                                    A o mężczyznach mam bardzo dobre zdanie, krótko mówiąc. Nie o wszystkich, rzecz
                                                    jasna. O wiele lepsze niż o niektórych kobietachsmile
                                                  • rumcajs-wrocek Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 13:19
                                                    A już zacząłem się martwić ,że tu same co nie lubia facetów.wink)Ufffff
                                                  • asiunia311 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 13:39
                                                    smile))
                • kookardka Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 12:21
                  > A nie lepiej jednak do Kogoś ?? zaufanego , czy przyjaciela ??

tym bardziej do siebie samego wink
                  • rumcajs-wrocek Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 12:25
                    UUUUUUUUUU coś bardzo niedobrego Cię sptkało, albo trafiłaś nie na tych ludzi ??
                    Przykro słyszeć takie słowa sad((
                    Ja naprawdę wierze w ludzi , choć gorycz tej wiary jest wielka .
                    Pozdrawiam
                    • kookardka Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 13:17
                      To asekuracja, samoobrona przed niedobrym, które zawsze
                      może spotkać ... do czasu aż wiesz, że możesz zaufać
                      i od tej konkretnej osoby nic złego Cię nie spotka.
                      • rumcajs-wrocek Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 13:22
                        No to juz zupełnie inaczej brzmi smile) Więc nie wszystko stracone smile)
                      • eleni80 Re: Seksu mi się chce 06.03.08, 23:48
                        kookardka napisała:

> To asekuracja, samoobrona przed niedobrym, które zawsze
                        > może spotkać ... do czasu aż wiesz, że możesz zaufać
                        > i od tej konkretnej osoby nic złego Cię nie spotka.

tego to akurat nigdy nie możesz być pewna...
                        • ryko Re: Seksu mi się chce 07.03.08, 00:14
                          eleni80 napisała:

> kookardka napisała:
                          >
                          > > To asekuracja, samoobrona przed niedobrym, które zawsze
                          > > może spotkać ... do czasu aż wiesz, że możesz zaufać
                          > > i od tej konkretnej osoby nic złego Cię nie spotka.
                          >
                          > tego to akurat nigdy nie możesz być pewna...

Dokładnie... potrzebna jest jakaś asekuracja przed asekuracją wink))

A skoro wiadomo, że wszelki polisy są drogie (i w dodatku nie zawsze działają),
                          to może lepiej postawić na taki mądry, szczęśliwy traf smile (educated guess).
                          • kookardka Re: Seksu mi się chce 11.03.08, 19:28
                            nawet nie wiem o czym tu była mowa ...
                            • eleni80 Re: Seksu mi się chce 11.03.08, 22:38
                              kookardka napisała:

> nawet nie wiem o czym tu była mowa ...
                              >

ja też nie wiem, z ciekawości zajrzałam po co ktoś przywołał ten wątek i jakoś
                              Twój wpis mi się w oczy rzucił.. ;P
                          • kookardka Re: Seksu mi się chce 11.03.08, 19:33
                            z lekką nutką ostrożności wink a nie jak ta ślepa ćma w ogień ...
                        • kookardka Re: Seksu mi się chce 11.03.08, 19:31
                          patrz, ponad rok minął, a ja dalej podpisałabym się pod tym co
                          pisałam obiema rękami ... nie można nikomu do końca zaufać,
                          trzeba mieć ten margines ostrożności ... nic nie jest do końca pewne.
                          • eleni80 Re: Seksu mi się chce 11.03.08, 22:37
                            to się nazywa mieć poglądy, których się nie zmienia jak chorągiewka na wietrze wink
          • konrado80 Re: Seksu mi się chce 16.02.07, 12:40
            to co to za przytulanie w ktorej mozna zrobic komus krzywde??
            nie przytulaj sie wiecej do takiego wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka