eleni80 20.02.07, 22:40 jest koncert U2 w Antyradiu... jeśli się komuś nudzi kurcze, tak myślę dlaczego nie byłam na koncercie 1,5 roku temu w Chorzowie, przecież to było moje marzenie... no cóż, może w Pradze... kiedyś... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiunia311 Re: wszyscy na imprezce? ;P 20.02.07, 22:48 Z koncertów się wyleczyłam po "Odjazdach '95". Chyba, że miałby to być koncert Turnaua lub Pod Budą - to znów się wybiorę. Ale U2 czy R.E.M...? Musiałabym być niekonsekwentna, bo chciałabym być. Choć na chwilę. No i zobaczyć Queen na żywo - to już nierealne, niestety...Cholera, do Chorzowa mam rzut beretem ( nawet moherowym ) i też przegapiłam A teraz idę do łóżka. Sama, ale z fascynującą książką A do piątku daleko... Odpowiedz Link
kookardka Re: wszyscy na imprezce? ;P 21.02.07, 16:45 www.nostalgia.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=109&Itemid=145 tu tez można fajnie powspominać Odpowiedz Link
eleni80 Re: wszyscy na imprezce? ;P 22.02.07, 02:51 woooooooooooow nawet Arabella jest opisana DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
kookardka Re: wszyscy na imprezce? ;P 22.02.07, 11:00 A Ty spać nie możesz czy chłoniesz po dzikiem seksie ? Odpowiedz Link
asiunia311 Re: wszyscy na imprezce? ;P 22.02.07, 20:59 Kookardko, ta stronka jest świetna!!! Zawaliłam jedną robotę, bo oglądałam i słuchałam "głosów dzieciństwa") Żwirek i Muchomorek, Miś Uszatek, Reksio, Pani Łyżeczka, Dżeki i Nuka, D'artagnan ( nota bene, jak miała 6 lat, to byłam zakochana w nim na zabój; do dziś mam sentyment do tej postaci)), Willy Fogg, Pankracy, pokraczni Sąsiedzi...) Ech...No i "Było sobie życie"!!! Łezka się w oku kręci Brakuje mi tam "Gumisiów" i "Brygady RR", ale to początek lat 90-tych. No i "Misia z Okienka", chociaż, z racji wieku, nie mogę go pamiętać!! Odpowiedz Link
kookardka Re: wszyscy na imprezce? ;P 21.02.07, 16:46 A Turnau to bardzo dopbry pomysł ) www.turnau.com.pl/6.htm Odpowiedz Link
asiunia311 Re: wszyscy na imprezce? ;P 22.02.07, 21:04 Kurde, 7 marca jest u mnie!! I 22 kwietnia!! Znów mnie ominie koncert, szkoda... Ale - na pocieszenie - jedna z moich ukochanych piosenek ( ten tekst Zabłockiego!! ): NAPRAWDĘ NIE DZIEJE SIĘ NIC Czy zdanie okrągłe wypowiesz, czy księgę mądrą napiszesz, będziesz zawsze mieć w głowie tę samą pustkę i ciszę. Słowo to zimny powiew nagłego wiatru w przestworze; może orzeźwi cię, ale donikąd dojść nie pomoże. Zwieść cię może ciągnący ulicami tłum, wódka w parku wypita albo zachód słońca, lecz pamiętaj: naprawdę nie dzieje się nic i nie stanie się nic - aż do końca. Czy zdanie okrągłe wypowiesz, czy księgę mądrą napiszesz, będziesz zawsze mieć w głowie tę samą pustkę i ciszę. Zaufaj tylko warg splotom, bełkotom niezrozumiałym, gestom w próżni zawisłym, niedoskonałym. Zwieść cię może ciągnący ulicami tłum, wódka w parku wypita albo zachód słońca, lecz pamiętaj: naprawdę nie dzieje się nic i nie stanie się nic - aż do końca. Odpowiedz Link
kookardka Re: wszyscy na imprezce? ;P 22.02.07, 22:53 ja zastanawiam się, kiedy sąsiedzi będą chcieli zlicytować moje mieszkanie, bo jak te piosenkę włączam i zaczyna się "zwieść Cię może ciągnący..." to chyba słychać mnie w sąsiednim bloku Odpowiedz Link
kookardka Re: wszyscy na imprezce? ;P 22.02.07, 23:27 a pejzaż horyzontalny to piosenka, która bardzo przyjemnie mi się kojarzy z moją pierwszą miłością Odpowiedz Link
asiunia311 Re: wszyscy na imprezce? ;P 23.02.07, 09:45 Właściwie Turnau ma tylko kilka piosenek, które mi "nie leżą". A "Rozmowa z kobietą bez twarzy"? Miodzio) A "Linoskoczek"? Dooobra, już nie przynudzam, bo mogę tak godzinami. Na przemian z Queen i historią) I paroma jeszcze rzeczami) Odpowiedz Link
kookardka Re: wszyscy na imprezce? ;P 23.02.07, 09:59 Queen powiadasz... kochana, czy możesz mi podpowiedzieć, bo szukam już bardzo długo i znaleźć nie mogę,jaki to tyłuł : zaczyna się tak: "Just one year of love is better than the lifetime alone one sentimental moment in your life..." wolna i spokojna... Odpowiedz Link
maclorcan Re: wszyscy na imprezce? ;P 23.02.07, 10:55 A Gugle mówią, że tytuł to "One year of love" Wystarczy sprawdzić Odpowiedz Link
asiunia311 Re: wszyscy na imprezce? ;P 23.02.07, 11:05 Mac, musiałeś mnie uprzedzić!! A tak chciałam błysnąć!!)) BTW. dzień dobry, cześć i czołem! Już po sesji? Odpowiedz Link
maclorcan Re: wszyscy na imprezce? ;P 23.02.07, 12:20 asiunia311 napisała: > Mac, musiałeś mnie uprzedzić!! A tak chciałam błysnąć!!)) Sorry no. Następnym razem nie będę się wychylał przed szereg > BTW. dzień dobry, cześć i czołem! Już po sesji? Witam witam Po sesji. Teraz mam ferie i wyrzuty sumienia, że nic nie robię, choć powinienem coś robić Odpowiedz Link
asiunia311 Re: wszyscy na imprezce? ;P 23.02.07, 12:51 maclorcan napisał: > > Sorry no. Następnym razem nie będę się wychylał przed szereg Trzymam Cię za słowo A zresztą, ja napisałam z pamięci, a nie guglałam, więc jestem lepsiejsza, jakby co!!;-DD > Witam witam Po sesji. Teraz mam ferie i wyrzuty sumienia, że nic nie robię, choć powinienem coś robić Żeby zagłuszyć te uporczywe wyrzuty sumienia, powinieneś się gdzieś wypuścić na kilka dni. I nie tylko po bułki do spożywczego!!) Odpowiedz Link
kookardka Re: wszyscy na imprezce? ;P 23.02.07, 13:01 Po sesji należy się odpoczynek...ja jeszcze odpoczywam, a sesja mi się skończyła miesiąc temu, wczoraj dopiero miałam wyniki...odetchnęłam ) teraz mogę pomyśleć o obowiązkach Odpowiedz Link
asiunia311 Re: wszyscy na imprezce? ;P 23.02.07, 11:16 Polecam jeszcze "Somebody to love" i "Crazy little thing called love". E tam, cały Queen jest świetny. Kurde, nie mogę znów zaczynać, bo nie skończę, a prawdziwą kobietę podobno nie poznaje się po tym, jak zaczyna, ale jak kończy...;-DD Parafrazując pewnego quasi-polityka)) Odpowiedz Link
candycandy imprezka bym tego nie nazwala 23.02.07, 00:56 ale za kilkansacie godzin bedzie koncert dani s. w fabryce trzciny i ja tam zamierzam byc Odpowiedz Link