jill5 05.05.07, 16:34 ...tropem kolorowej diablicy, za sygnaturka tak jakos I niniejszym przywitac sie chcialam grzecznie: <dygniecie> dzien dobry Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsnotme Re: Przybylam.. 06.05.07, 16:19 asiunia311 napisała: > A ciacha gdzie???))) > Ledwo zajrzała a już masz wymagania? Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Przybylam.. 06.05.07, 16:21 Rozumiem, że była to subtelna próba wyłudzenia mojej części ciastek??) Odpowiedz Link
itsnotme Re: Przybylam.. 06.05.07, 16:25 asiunia311 napisała: > Rozumiem, że była to subtelna próba wyłudzenia mojej części ciastek??) > Nawet jeśli, to się nie przyznam Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Przybylam.. 06.05.07, 16:27 Nawet pod groźbą odcięcia od ciastek?? Bo naślę na Ciebie CBA z kamerami) Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Przybylam.. 06.05.07, 16:28 a ja też o ciastkach zaczęłam, chyba tzreba coś z tym zrobić Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Przybylam.. 06.05.07, 16:30 Niechybnie dostaniesz po łapiętach. On chce, żebyśmy tu siedzieli o suchyn pysku? Odpowiedz Link
itsnotme Re: Przybylam.. 06.05.07, 16:43 asiunia311 napisała: > Nawet pod groźbą odcięcia od ciastek?? Wystarczą mi jej fotki > Bo naślę na Ciebie CBA z kamerami) > To prawie jak polityczne szykanowanie. Będę bohaterem Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Przybylam.. 06.05.07, 16:51 itsnotme napisał: > Wystarczą mi jej fotki No proszę, jaki skromniutki...A mnie się tu potępia za próbę uzyskania korzyści) > To prawie jak polityczne szykanowanie. Będę bohaterem Możesz od razu zasiąść w Kapitule Orła Białego. Są wakaty)) Odpowiedz Link
itsnotme Re: Przybylam.. 06.05.07, 16:53 asiunia311 napisała: > > Wystarczą mi jej fotki > No proszę, jaki skromniutki...A mnie się tu potępia za próbę uzyskania > korzyści) Ale to co innego > > > To prawie jak polityczne szykanowanie. Będę bohaterem > Możesz od razu zasiąść w Kapitule Orła Białego. Są wakaty)) Przyjmę tylko od V RP Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Przybylam.. 06.05.07, 16:54 itsnotme napisał: > Ale to co innego Ciekawe tłumaczenie. Proszę, rozwiń swą myśl, młody czowieku)) > Przyjmę tylko od V RP To już niedługo, miejmy nadzieję Odpowiedz Link
itsnotme Re: Przybylam.. 06.05.07, 16:57 asiunia311 napisała: > > > Ale to co innego > Ciekawe tłumaczenie. Proszę, rozwiń swą myśl, młody czowieku)) Nie zamierzam się tłumaczyć > > Przyjmę tylko od V RP > To już niedługo, miejmy nadzieję > Dalej niż bliżej Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Przybylam.. 06.05.07, 17:00 itsnotme napisał: > Nie zamierzam się tłumaczyć Chyba nie czułeś się przyparty do muru? > Dalej niż bliżej Jestem z natury umiarkowanym optymistą, więc staram się w to wierzyć. Ale to tylko kwestia nomenklatury. To już osądzi Historia Odpowiedz Link
itsnotme Re: Przybylam.. 06.05.07, 17:15 asiunia311 napisała: > > Nie zamierzam się tłumaczyć > Chyba nie czułeś się przyparty do muru? Wtedy bym się tłumaczył > > Dalej niż bliżej > Jestem z natury umiarkowanym optymistą, więc staram się w to wierzyć. Ale to > tylko kwestia nomenklatury. To już osądzi Historia > ) Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Przybylam.. 06.05.07, 14:48 jakże mi miło, że po moich śladach podążałaś. Zapraszamy do udzielania się na forum, bo jakoś ostatnio czerstwo nieco, ale wspólnymi siłami trochę ten majdan rozkręcimy Odpowiedz Link
jill5 Re: Przybylam.. 06.05.07, 15:33 Asiunia, to zem sie wyglupila Tak z pustymi recami...ale spiesze sie poprawic, mam ciacha, ciasteczka, kawke, herbatke, komu, komu? Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Przybylam.. 06.05.07, 15:42 Przebaczamy łaskawie Tu same oswojone MiSie)) Odpowiedz Link
rozczochrany_jelonek Re: Przybylam.. 07.05.07, 11:13 tak tak, wszyscy sznurem leca za kolorowa diableca ja tez Odpowiedz Link