slimaczek14 24.05.07, 07:18 nie jestem pewna, ale... wszytstkiego najlepszego, samego słoneczka i duuuuużo uśmiechu i spełnienia marzeń))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anxiety3 Asiu!Asiu, czy to prawda?? ;) 24.05.07, 14:52 Jeśli tak, to mam nadzieje, ze właściwa impreza "umieninowa", jak to mówiłam, będąc małym slodkim dziecieciem, Cię nie ominie !!!! wszystkiego !!! Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Asiunia 24.05.07, 18:59 Dziękuję Wam, słońca moje kochane)) Ale wcale mi nie jest do śmiechu - ostatni raz "2" z przodu!! Albo - 22 plus VAT) Asieńko, wiem, że Ty CG+HYBA teraz imienin nie obchodzisz, ale, mimo to - wszystkiego, co sobie zamarzysz. No, bez przesadyzmu)) Dla Was i innych MiSiów - prooooszę: www.vinicole.pl/?page=products&category_id=4 Zdrowie Wasze, w gardła nasze) Odpowiedz Link
slimaczek14 Re: Asiunia 25.05.07, 23:15 asiunia311 napisała: > Dziękuję Wam, słońca moje kochane)) > Ale wcale mi nie jest do śmiechu - ostatni raz "2" z przodu!! Albo - 22 plus > VAT) > Asieńko, wiem, że Ty CG+HYBA teraz imienin nie obchodzisz, ale, mimo to - > wszystkiego, co sobie zamarzysz. No, bez przesadyzmu)) > > Dla Was i innych MiSiów - prooooszę: > www.vinicole.pl/?page=products&category_id=4 > Zdrowie Wasze, w gardła nasze) > Asiu, ja powinnam w grudniu obchodzić to fakt, ale tak się jakoś utarło, że w maju i tak już zostało. Też wczoraj obchodziłam. ps. z trójką z przodu da się żyć)) Odpowiedz Link
suczka78 Re: Asiunia 26.05.07, 08:25 no jest troszke czasu zeby sie przyzwyczaic do zmiany kodu Wszystkiego naj... ;* Odpowiedz Link