mariolka55 08.11.07, 18:02 i ide sie rozejrzec o co w tym forum chodzi chyba ze ktos mnie wprowadzi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avventura Re: witam:) 08.11.07, 20:04 ja też się chciałam przywitać, bo jeszcze nie miałam okazji na oddziale zamkniętym mnie jeszcze nie było Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: witam:) 08.11.07, 20:30 W imieniu moderatorek których tu nie ma prawie zawsze mówię cześć i szczęść Wam Buddo Wpisujta co chceta,od 22.13 obowiązują tu luźne stroje,chodzimy w samych szlafrokach,albo bez i można rzucać 3 wyrazami brzydkimi do bólu. Na koniec dnia wybieramy króla i królewnę najfajniejszego najbrzydalniejszego wyrazuńcia i może się napić drina od Anx za darmochę... Aha jest tu wanna i jeszcze oprócz mnie paru,ale nie tak śmiesznych i przygłupich gości jak ja.. morfi to tyle o sobie a teraz proszę podać swoje wymiary i od czasu do czasu zapraszam na moje forum < autoreklama nie jest zła > pa pa pa pa Odpowiedz Link
anxiety3 Re: witam:) 08.11.07, 23:30 A oto był jedyny w swoim rodzaju Morfi Jego nie jestem w statnie opisac i bynajmniej nie jest to z powodu drinów, które rzekomo serwuję, a z jego bezpretensjonalnie niespożytej energii do coraz to nowych pomysłów Odpowiedz Link
itsnotme Re: witam:) 08.11.07, 22:50 avventura napisała: > ja też się chciałam przywitać, bo jeszcze nie miałam okazji > na oddziale zamkniętym mnie jeszcze nie było o.. ciekawe zainteresowania..:] Odpowiedz Link
anxiety3 Re: witam:) 08.11.07, 23:32 o.. ciekawe zainteresowania..:] a chcesz o tym porozmawiac? Swoją drogą Itsnotme...Co z tymi głosami i ludźmi? Wiesz, co mam na myśli :-p Odpowiedz Link
itsnotme Re: witam:) 09.11.07, 01:07 > a chcesz o tym porozmawiac? Czy ja chcę porozmawiać? jak tylko nadarzy się okazja > Swoją drogą Itsnotme...Co z tymi głosami i ludźmi? > Wiesz, co mam na myśli :-p Nie jestem pewien, co mam napisać, mielismy dać szansę innym na interpretacje i na tym stanęło Odpowiedz Link
anxiety3 Re: witam:) 08.11.07, 23:27 Porozglądaj się na razie sama, a w razie wątpliwości służę pomocą ;P Jeśli ktoś nagle zgasi światło, nie przejmuj się, to nasz oddziałowy Latarnik - Morfi ;-p się przechadza na wieczornym obchodzie. Kobieta wyzwolona na tym oddziale to Maxi, a ja...Ja tu tylko sprzątam Resztę sama poznasz Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: witam:) 08.11.07, 23:57 anxiety3 napisała: > Kobieta wyzwolona na tym oddziale to Maxi, a ja...Ja tu tylko sprzątam > Resztę sama poznasz No właśnie, gdzie podziała się Maxi? Dawno Jej tu nie było > Odpowiedz Link
anxiety3 Re: witam:) 09.11.07, 00:03 > No właśnie, gdzie podziała się Maxi? > Dawno Jej tu nie było Ty masz z nią darmowe minuty, to zapytaj, kiedy wraca Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: witam:) 09.11.07, 00:08 anxiety3 napisała: > Ty masz z nią darmowe minuty, to zapytaj, kiedy wraca Wiesz, to będzie trudne, ale zapytam, może w końcu wróci ze miejsca swoich marzeń Odpowiedz Link
anxiety3 Re: witam:) 09.11.07, 00:19 > Wiesz, to będzie trudne, ale zapytam, może w końcu wróci ze miejsca swoich marz > eń Wrócić z Nibylandii...Trudna decyzja Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: witam:) 09.11.07, 00:07 Witaj na oddziale zamkniętymCzuj się jak u siebie Też lubimy seks A zwłaszcza Maxi. Odpowiedz Link
avventura Re: witam:) 10.11.07, 02:06 a kto mówił/pisał, że ja lubię sex? A FE! myślałam, że geriatryk to miejsce wolne od takich bezeceństw! Odpowiedz Link
anxiety3 Re: witam:) 10.11.07, 11:56 a kto mówił/pisał, że ja lubię sex? > A FE! > > myślałam, że geriatryk to miejsce wolne od takich bezeceństw! Nie przejmuj się, oni bzdury plotą > demencja starcza ich dopadła ;-p Odpowiedz Link
maximiliane Re: witam:) 11.11.07, 23:33 avventura napisała: > a kto mówił/pisał, że ja lubię sex? > A FE! > > myślałam, że geriatryk to miejsce wolne od takich bezeceństw! Nawet tu nie uświadczysz spokoju. Jak Nemo wejdzie na kogoś tam , to ma problemy z zejściem do rana, bo się biedaczek zasapie i najczęściej zasypia Odpowiedz Link
asiunia311 Re: witam:) 10.11.07, 16:06 Czy mi się wydaje, czy mam omamy? Tak jakby stary MiS niemrawo poruszał się w gawrze? W każdym razie, pojawienie się nowej fizjonomii na wywołało małe poruszenie na MiSiu. O, przepraszam, tu geriatryk, a ja ciągle o MiSiu wspominam. To pewnie starcza demencja Ożeszwmordę, znów gadam od rzeczy i nie uścisnęłam nalezycie prawicy. Mea culpa) Demencja Odpowiedz Link
eleni80 Re: witam:) 11.11.07, 22:53 patrząc na Twoją fotkę, to chyba tu pasujesz, chociaż może ciut się zepsułaś, ale poprawimy makijażyk i będziesz jak nowo narodzona staruszka Odpowiedz Link
nemo1968 Re: witam:) 12.11.07, 09:01 Witaj, opowiedz na poczatek troche o twoich facetach i seksie. Mamy tu taki obyczaj autoprezentacji... Odpowiedz Link