anxiety3 09.11.07, 15:19 Odurzają mnie męskie perfumy, kocham męskie zegarki i mogłabym mieć set męskich koszul na własny użytek... Facetom to dobrze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsnotme Re: Męskie... 09.11.07, 16:48 anxiety3 napisała: > Odurzają mnie męskie perfumy, kocham męskie zegarki i mogłabym mieć set > męskich koszul na własny użytek... przecież możesz mieć > Facetom to dobrze Adminkom jeszcze lepiej W internecie Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Męskie... 09.11.07, 23:49 Adminkom jeszcze lepiej W internecie Chcesz się zamienić? Albo pobawić się w adminowanie? Odpowiedz Link
nemo1968 Re: Męskie... 09.11.07, 22:51 Chętnie dam do ponoszenia, pod warunkiem, że oprócz mojej koszuli nic na sobie nie bedziesz miała..... Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Męskie... 09.11.07, 23:50 oprócz mojej koszuli > nic na sobie nie bedziesz miała..... A jak inaczej? Oczywiscie, ze w samej koszuli Odpowiedz Link
maximiliane Re: Męskie... 09.11.07, 23:19 Też uwielbiam, do tego stopnia, że kiedyś cały czas używałam tylko męskich wód i nosiłam męskie koszule i krawaty. A męska koszula po całym dniu na mężczyźnie nasączona jego zapachem to mój fetysz, oczywiście tak jak napisano powyżej nic oprócz tego. Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Męskie... 09.11.07, 23:54 Krawaty pozostawiam inwencji panow, wystarczy mi od czasu do czasu "jego" koszula. Nie używam też męskich perfum, co innego przywolywac ich wspomnienie albo wąchać zakrętkę buteleczki, czy skropić czasem nadgarstek, żeby sobie ten zapach przypominać, a co innego nosić go na co dzień...Wolę pierwszą wersję > wystarczy mi, że mogą mnie doprowadzić do szału, nie muszę ich używac Odpowiedz Link
nemo1968 Re: Męskie... 10.11.07, 15:07 > wystarczy mi, że mogą mnie doprowadzić do szału To mogę Ci załatwić bez trudu, tyle, że pod jednym warunkiem Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Męskie... 10.11.07, 16:39 > To mogę Ci załatwić bez trudu, tyle, że pod jednym warunkiem bez urazy, ale przypadkowych koszul nie nosze gdyby juz doszło do tego, ze zajęłabym się Twoimi, obawiam się, że musiałabym przynieść ze sobą sześciopak piwa... * Dziś zauważyłam Twoją sygnaturkę >> tanio nas wyceniłeś Odpowiedz Link
nemo1968 Re: Męskie... 11.11.07, 10:25 > * Dziś zauważyłam Twoją sygnaturkę >> tanio nas wyceniłeś To pozór . Winner i tak już posmakuje najsłodszych konfitur.... Jak ja dołożę po męsku sześciopak nie umniejszy to jego tryumfu . Oczywiście, nie przecze, że taki podryw to nie wyzwanie... Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Męskie... 10.11.07, 15:12 Męskie zapachy? Owszem, lubię, ale sto razy od zlanego choćby najpiękniejszymi perfumami i ziejącego na 200 metrów pseudoelegancika wolę naturalny zapach mężczyzny. W szczególności tego Właściwego. Nie mylić z tygodniowym potem górnika!) Odpowiedz Link
morfeusz_1 No to co dziewczyny polecimy po calaku ;) 10.11.07, 19:15 Się panie częstują,na żądanie raz można Odpowiedz Link
aanneett Re: No to co dziewczyny polecimy po calaku ;) 10.11.07, 23:42 morfeusz_1 napisał: > > Się panie częstują,na żądanie raz można z filtrem, a fu Odpowiedz Link
maclorcan Re: Męskie... 10.11.07, 19:37 anxiety3 napisała: > Odurzają mnie męskie perfumy, A jakie? PS. A Morfi trafił bezbłędnie Odpowiedz Link
eleni80 Re: Męskie... 11.11.07, 22:50 a ja lubię męskie perfumy i męskie zegarki (oczywiście na mężczyźnie, nie na mnie ;P) Odpowiedz Link