aluap4 18.01.10, 18:33 Witam! Poszukuje informacji na temat FIRMY SEMI SERWIS. A dokładnie chodzi mi o organizowane przez nich wyjazdy za granice do pracy! Czy oni są uczciwi czy tez nie!? O wszelkie informację dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karol Re: Semi serwis Płock IP: *.petrus.pl 28.01.10, 11:39 ja bylem oddelegowany przez ta firme do szwecji bylo wszystko ok semi serwis zwerbowal nas do sicesu a ci nas wysłali do szwecji na 8 miesiecy minus jedynie na zjazdy bylem tylko na urlopie raz kasa ok srednio 10 tys zl na konto warunki socjalne hotel oni jedzenie oni ale to skandynawia a jak gdzie indziej to niewiem jak postepuja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: Semi serwis Płock IP: *.137.c95.petrotel.pl 14.03.10, 23:44 spoko morzesz startowac są wypłacalni a umowa jakomś dostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość a Re: Semi serwis Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 23:10 Jakie wy błędy robicie ortograficzne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Semi serwis Płock IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.11, 06:14 Witam.Też mam pytanie jak większość mianowicie chodzi o wiarygodność tej firmy.Rekrutują teraz na platformę gdzie mam zamiar się załapać ale jak zawszę są obawy żeby za darmo nie pracować.Niech ktoś odpisze kto się tam wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś