Dodaj do ulubionych

woskowanie nog

IP: *.business.telia.com 02.03.06, 11:56
ciekawa jestem czy robicie, gdzie i za ile?? kogo polecacie??
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: woskowanie nog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 22:57
      Polecam depilację woskiem czekoladowym! Nie dość, że ładnie pachnie to jeszcze
      jest b. delikatny i nie podrażnia skóry!!!
      • annamarialk Re: woskowanie nog 17.03.06, 09:58
        A gdzie to robia ?
        Ile kosztuje ?
        • Gość: Kasia Re: woskowanie nog IP: *.c151.petrotel.pl 19.03.06, 17:29
        • Gość: Kasia Re: woskowanie nog IP: *.c151.petrotel.pl 19.03.06, 17:33
          hej,ja robiłam w Venusie.Jak narazie raz.Nieprzyjemne uczucie,szczególnie na
          podudziu i łydkach.Nie podobało mi się to,że resztki wosku zostaly,nie dostalam
          nic do oczyszczenia nawet sama i przykleily mi sie do nog spodnie.Jeśli sie
          zdecydujesz,to popros,zeby pani Ci porzadnie oczyscila skore,wosk nie latwo zmyc
          bedzie w domu.Oliwka jedynie.
          Płaciłam ok.90zł.
          • Gość: Aneta Re: woskowanie nog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 10:12
            O, to fatalne masz doświadczenia... Ja jestem bardzo zadowolona, a robiłam u p.
            Dorotki. Piękny zabieg, średnio bolesny, może nawet trochę mniej niż zwykły
            wosk albo ból łagodzi cudny zapach czekloady unoszący się wokół, tym bardziej
            że nawet parafina do rąk jest w tym smakowityn zapachu :))). Nie narzekam też
            na wykonanie bo p. Dorotka, ostrzeżona o tym, że mam bardzo wrazliwą skórę
            wykonywała zabieg bardzo malutkimi partiami, przed zabiegioem posypała skórę
            jakimś pudrem, a po dokładnie wyczyściła oliwką w sprayu, po której umożliwiła
            mi spłukanie tłustej warstewki pod prysznicem, który jest w gabinecie!!!
            Generalnie jak dla mnie - SAME PLUSY! :)
            • Gość: Inkaa Re: woskowanie nog IP: *.dyn.optonline.net 02.04.06, 04:31
              Od 15 roku zyciu woskuje cale nogi i podpachy(mam 35 teraz). Nie wyobrazam
              sobie ze by sie golic...starata czasu!!Jak mozna woskowac nogi i nie uzyc
              olejku po tym??? Co to za kosmetyczka???W ktorym wieku zyjece?? Co do
              bolu...eh, nic strasznego! Cos...co kraj-to obyczaj:)
              Pozdrowka
              • maja20022 Re: woskowanie nog 17.04.06, 08:23
                ja woskuje nogi wgabinecie za biedronka na tysiaclecia bardzo mila pani a do
                tego wcale nie drogo ok 60 cale nogi boli tak srednio da sie wytrzymac alepsze
                to niz golrnie pozdrowionka
    • daniodanio123 Re: woskowanie nog 10.12.19, 20:25
      Ja robie tak z dwa, moze trzy razy do roku woskowanie mojego samochodu. Woskowanie samochodów jest dość ważne, ponieważ chroni przed korozją i zabezpiecza lakier, pomijając już genialny wygląd. Zawsze poleruje lakier przez zimą i potem w środku wiosny jakoś. Tutaj to robie i maja super niskie ceny mbautodetailing.pl/oferta/odswiezenie-lakieru

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka