Gość: Mat-Hor IP: 88.220.32.* 11.01.07, 19:52 Może ktoś wie, gdzie w Płocku można kupić plastikowe fleki do damskich butów? (oprócz warsztatów szewskich). Kiedyś taki sklep był na ulicy 1-Maja, niestety to już przeszłość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: butolog Re: Fleki do butów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 08:13 w Płocku to nawet wzakładach szewskich nie ma flekków, tylko dorabiane z gumy czy z czegoś tam. Pozostaje Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Fleki do butów. IP: *.class147.petrotel.pl 12.01.07, 09:15 Fleki można kupić u szewca w bloku przy ulicy Łukasiewicza - nie pamiętam numeru, blok przy banku PKO BP idąc od parkingu przy POLO na Tysiąclecia - po prawej stronie. Zawsze przy kladce stoi tam szyld. Niestety nie do wszystkich butów są fleki ale mają spory wybór. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat-Hor Re: Fleki do butów. IP: 88.220.32.* 12.01.07, 19:23 Dziki za wskazanie adresu. Byłem tam dzisiaj, rzeczywiście fleki są, ze dwieście rodzajów, ale takich jak mi potrzeba , jeszcze nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat-Hor Re: Fleki do butów. IP: 88.220.32.* 12.01.07, 19:24 Miało być dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Fleki do butów. IP: *.budinet.info 28.01.07, 11:07 Hej. Możesz jeszcze spróbować na ryneczku pomiędzy Królewiecką i Jachowicza. Idąc rynkiem od strony Jachowicza skręcasz w pierwszym przejściu w prawo i w jednym z tych sklepików z tyłu( chyba nawet obok baru mlecznego,na wprost przejścia ale nie jestem w 100% pewna) można kupic fleki. Wybór jest dość spory ( na może nie 200 rodzajów, ale może się uda znależć to, czego szukasz). Powodzenia. A może jeszcze warto byłoby przejść się do sprzedawcy u którego buty były kupione, bo oni też dośc często mają fleki do swoich butów. Odpowiedz Link Zgłoś