Dodaj do ulubionych

Zespół Rangers

IP: *.c156.petrotel.pl 17.09.08, 16:32
Bardzo proszę o namiary na zespół Rangers?Z góry serdecznie dziękuje!
Obserwuj wątek
    • Gość: kati Re: Zespół Rangers IP: *.plock.mm.pl 18.09.08, 11:56
      daj sobie spokój z tymi paprakami. ciągle grają to samo ja nie wiem
      co ludzie w nich widzą. przygrywają jakieś stare kawałki.byłam na
      kilku weselach z udziałem tego zespołu i nic ciekawego (kaszana).ale
      każdy ma swój gust.ale radzę poszukac jakiegoś innego zespołu no
      chyba że lubisz białego misia i tego typu przeboje.pozdrowionka kati
      • Gość: do kati Re: Zespół Rangers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 12:52
        paprakiem to jestes ty droga kati a rengers jest ok i naprawde
        fajnie graja i bawia ludzi ! bawilem sie na weselu gdzie grali i
        bylo ok ubawilem sie na maxa . mam do nr tel moge ci przeslac na
        mejla .
        • Gość: Paula10 Re: Zespół Rangers IP: *.c156.petrotel.pl 19.09.08, 09:11
          Byłabym Ci bardzo wdzięczna za ten nr.Podaje swój nr. gg 3855907, i
          maila xxx.paulinka.xxx@wp.pl
          • Gość: gion Re: Zespół Rangers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.08, 10:06
            i znowu AUTreklaMKA , RZECZYWIŚCIE RANGERS T0 ZDECYDOWANIE DOLNA
            PÓŁECZKA I TO NA DODATEK NA MAŁE BUCIKI.
            • Gość: Paula10 Re: Zespół Rangers IP: *.c156.petrotel.pl 19.09.08, 11:27
              Ja nie prosze o opinie na temat tego zespołu tylko o ich namiary!
              Każdy ma swój gust i swoje zdanie!
              • Gość: bajor Re: Zespół Rangers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 12:15
                zgadzam sie z paula . A ty kolo to zapewne konkurent co ? i to
                napewno bez gran . a ty to taka rewelka jestes ?! ha ha wirtuoz od 6
                bolesci !
                • Gość: bajor Re: Zespół Rangers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 12:32
                  gdy pojawia sie watek o jakimkolwiek dobrym zespole a nie ma ich
                  wielu ! to taka konkurencja jak KATI I GOJN oraz wiele innych osob
                  pisza tekie brednie ze oczy bola > I mysla ze sie znaja . Wielcy
                  znawcy ha ha , NIE MACIE GRAN ? WEZCIE SIE ZA COS CO WAM DOBZE
                  WYCHODZI TAK BEDZIE LEPIEJ ! NIE JESTEM Z TEGO ZESPOLU ZEBY NIE BYLO
                  ZE TO KRYPTOREKLAMA , GRAM W INNY ZESPOLE Z PLOCKA ALE KOLEGOW Z
                  BRANZY NIE OCZERNIAM ! POZDRAWIAM
                  • Gość: INCOGNITO Re: Zespół Rangers IP: *.plock.mm.pl 19.09.08, 20:46
                    tak jest swięta prawda kolego popieram cię siedzą końskie zwisy
                    przed monitorem i nadają na różne zespoły a sami grań nie widzieli i
                    raczej nie zobaczą. Dobrze zauważyłeś tylko ktoś poprosi o opinie na
                    temat kapeli i zaraz jakiś "krytyk muzyczny" wali swoją opinię.
                    Wsadźcie sobie swoją opinię głęboko w kiszkę.....wiecie jaką chyba,
                    bo wydaję mi się że macie za daleko do własnego łba. Rangersowie
                    grali u mnie na weselu i jeśli chodzi o nich polecam. Równierz nie
                    jestem członkiem tego zespołu PANOWIE jeśli wogóle można was tak
                    nazwać przestańcie oczerniać, kolegów z branży to im nie zaszkodzi
                    nawet pomoże. Pozdrawia zwykły muchomor z branży.
                    • Gość: haha Re: Zespół Rangers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.08, 09:58
                      do członków nie rangersa to co wy tu robicie obrońcy uciśnionych
                      kolegów to co piszecie to wszystko jeden koleś najprawdopodobniej z
                      zespołu rangersa to dla nie poznaki raz małą raz dużą czcinką no i
                      ta paula która mimo wszystko choć najprawdopodobniej już 54 razy
                      dostała nr do rangersów ciągle go poszukuje :) i nie interesuje jej
                      krytyka. zastrzegam nie należę do żadnego zespołu nikogo nie
                      popieram zwalczam jedynie takie bzdurne watki
                    • Gość: Warto Re: Zespół Rangers IP: *.plock.mm.pl 04.10.08, 12:44
                      Zespół Rangers grał u mnie na weselu dwa lata temu sam gram tego
                      typu imprezy i z czystym sumieniem poprosiłem ich o zagranie u mnie
                      mogę ich polecić
                      • Gość: ksenon Re: Zespół Rangers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 03:19
                        a ja tam wole PARADISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        • Gość: obserwator Re: Zespół Rangers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 19:07
                          ech wam to sie nudzi chlpaczki z zespołów muzycznych , reklama w
                          reklamie żenada!
                          • Gość: Zenus Re: Zespół Rangers IP: *.plock.mm.pl 08.10.08, 20:09
                            a ja wole kombi shaze i kapele podworkowa żenada k.....rwa żenada
                            • Gość: paula10 Re: Zespół Rangers IP: *.c156.petrotel.pl 24.10.08, 12:11
                              Juz mniejsza o zespół Rangers!Oczywiście zamiast podać namiary na
                              nich to wszyscy zaczynają rozkminiać który zespół jest najlepszy i
                              wogóle...!
                              Chciałabym przeztrzec wszystkie pary które szukają zespołu na wesele!
                              Nie bierzcie zespołu Caprii z Płońska pod żadnym pozorem.
                              Moi znajomi ostatnio brali ślub i ich zaangażowli.Wraz z tym
                              zespołem współpracował kamerzysta i fotograf.Na wyposażeniu mają
                              także samochód.Całkiem niezły.Znajomi więc wzieli u nich full
                              opcję.Jeden z członków kapeli prowadził auto którym jechali do
                              ślubu.Po całej ceremoni przyszedł czas na życzenia i
                              prezenty.Prezenty były pakowane do auta którym przyjechali Państwo
                              Młodzi.Było ich całkiem sporo bo nie zmieściły się do
                              bagażnika.Trzeba było wkładać również do środka.Prezenty zostały
                              przewiezione do sali w której odbywało się wesele i dobrze
                              zabezpieczone.
                              Nad ranem gdy para młoda chciała odpakować prezenty okazało się że
                              połowy ich nie było.Spotykając się z kolejnymi gośćmi dowiadywali
                              się o prezentach których nie mają.
                              Z rozmów "młodych" z rodziną i znajomymi wyniknęło że prezenty
                              zostały wyjęte przez brata Pana Młodego...tylko z
                              bagażnika...Zapieprzyli im prezenty!!!A zaraz później jeden z tej
                              kapeli pojechał do domu...bo miał inne wesele...Rano do niego
                              zadzwonili a on zdziwiony.Stwierdził że posprzątał samochód i nic
                              tam nie znalazł.Ukradli im prezenty...pamiątki z najwspanialszego
                              dnia w ich życiu!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka