Gość: Paula10 IP: *.c156.petrotel.pl 17.09.08, 16:32 Bardzo proszę o namiary na zespół Rangers?Z góry serdecznie dziękuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kati Re: Zespół Rangers IP: *.plock.mm.pl 18.09.08, 11:56 daj sobie spokój z tymi paprakami. ciągle grają to samo ja nie wiem co ludzie w nich widzą. przygrywają jakieś stare kawałki.byłam na kilku weselach z udziałem tego zespołu i nic ciekawego (kaszana).ale każdy ma swój gust.ale radzę poszukac jakiegoś innego zespołu no chyba że lubisz białego misia i tego typu przeboje.pozdrowionka kati Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kati Re: Zespół Rangers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 12:52 paprakiem to jestes ty droga kati a rengers jest ok i naprawde fajnie graja i bawia ludzi ! bawilem sie na weselu gdzie grali i bylo ok ubawilem sie na maxa . mam do nr tel moge ci przeslac na mejla . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula10 Re: Zespół Rangers IP: *.c156.petrotel.pl 19.09.08, 09:11 Byłabym Ci bardzo wdzięczna za ten nr.Podaje swój nr. gg 3855907, i maila xxx.paulinka.xxx@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gion Re: Zespół Rangers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.08, 10:06 i znowu AUTreklaMKA , RZECZYWIŚCIE RANGERS T0 ZDECYDOWANIE DOLNA PÓŁECZKA I TO NA DODATEK NA MAŁE BUCIKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula10 Re: Zespół Rangers IP: *.c156.petrotel.pl 19.09.08, 11:27 Ja nie prosze o opinie na temat tego zespołu tylko o ich namiary! Każdy ma swój gust i swoje zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajor Re: Zespół Rangers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 12:15 zgadzam sie z paula . A ty kolo to zapewne konkurent co ? i to napewno bez gran . a ty to taka rewelka jestes ?! ha ha wirtuoz od 6 bolesci ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajor Re: Zespół Rangers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 12:32 gdy pojawia sie watek o jakimkolwiek dobrym zespole a nie ma ich wielu ! to taka konkurencja jak KATI I GOJN oraz wiele innych osob pisza tekie brednie ze oczy bola > I mysla ze sie znaja . Wielcy znawcy ha ha , NIE MACIE GRAN ? WEZCIE SIE ZA COS CO WAM DOBZE WYCHODZI TAK BEDZIE LEPIEJ ! NIE JESTEM Z TEGO ZESPOLU ZEBY NIE BYLO ZE TO KRYPTOREKLAMA , GRAM W INNY ZESPOLE Z PLOCKA ALE KOLEGOW Z BRANZY NIE OCZERNIAM ! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INCOGNITO Re: Zespół Rangers IP: *.plock.mm.pl 19.09.08, 20:46 tak jest swięta prawda kolego popieram cię siedzą końskie zwisy przed monitorem i nadają na różne zespoły a sami grań nie widzieli i raczej nie zobaczą. Dobrze zauważyłeś tylko ktoś poprosi o opinie na temat kapeli i zaraz jakiś "krytyk muzyczny" wali swoją opinię. Wsadźcie sobie swoją opinię głęboko w kiszkę.....wiecie jaką chyba, bo wydaję mi się że macie za daleko do własnego łba. Rangersowie grali u mnie na weselu i jeśli chodzi o nich polecam. Równierz nie jestem członkiem tego zespołu PANOWIE jeśli wogóle można was tak nazwać przestańcie oczerniać, kolegów z branży to im nie zaszkodzi nawet pomoże. Pozdrawia zwykły muchomor z branży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Zespół Rangers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.08, 09:58 do członków nie rangersa to co wy tu robicie obrońcy uciśnionych kolegów to co piszecie to wszystko jeden koleś najprawdopodobniej z zespołu rangersa to dla nie poznaki raz małą raz dużą czcinką no i ta paula która mimo wszystko choć najprawdopodobniej już 54 razy dostała nr do rangersów ciągle go poszukuje :) i nie interesuje jej krytyka. zastrzegam nie należę do żadnego zespołu nikogo nie popieram zwalczam jedynie takie bzdurne watki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warto Re: Zespół Rangers IP: *.plock.mm.pl 04.10.08, 12:44 Zespół Rangers grał u mnie na weselu dwa lata temu sam gram tego typu imprezy i z czystym sumieniem poprosiłem ich o zagranie u mnie mogę ich polecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenon Re: Zespół Rangers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 03:19 a ja tam wole PARADISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Zespół Rangers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 19:07 ech wam to sie nudzi chlpaczki z zespołów muzycznych , reklama w reklamie żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenus Re: Zespół Rangers IP: *.plock.mm.pl 08.10.08, 20:09 a ja wole kombi shaze i kapele podworkowa żenada k.....rwa żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula10 Re: Zespół Rangers IP: *.c156.petrotel.pl 24.10.08, 12:11 Juz mniejsza o zespół Rangers!Oczywiście zamiast podać namiary na nich to wszyscy zaczynają rozkminiać który zespół jest najlepszy i wogóle...! Chciałabym przeztrzec wszystkie pary które szukają zespołu na wesele! Nie bierzcie zespołu Caprii z Płońska pod żadnym pozorem. Moi znajomi ostatnio brali ślub i ich zaangażowli.Wraz z tym zespołem współpracował kamerzysta i fotograf.Na wyposażeniu mają także samochód.Całkiem niezły.Znajomi więc wzieli u nich full opcję.Jeden z członków kapeli prowadził auto którym jechali do ślubu.Po całej ceremoni przyszedł czas na życzenia i prezenty.Prezenty były pakowane do auta którym przyjechali Państwo Młodzi.Było ich całkiem sporo bo nie zmieściły się do bagażnika.Trzeba było wkładać również do środka.Prezenty zostały przewiezione do sali w której odbywało się wesele i dobrze zabezpieczone. Nad ranem gdy para młoda chciała odpakować prezenty okazało się że połowy ich nie było.Spotykając się z kolejnymi gośćmi dowiadywali się o prezentach których nie mają. Z rozmów "młodych" z rodziną i znajomymi wyniknęło że prezenty zostały wyjęte przez brata Pana Młodego...tylko z bagażnika...Zapieprzyli im prezenty!!!A zaraz później jeden z tej kapeli pojechał do domu...bo miał inne wesele...Rano do niego zadzwonili a on zdziwiony.Stwierdził że posprzątał samochód i nic tam nie znalazł.Ukradli im prezenty...pamiątki z najwspanialszego dnia w ich życiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś