Dodaj do ulubionych

Najlepsze e-sklepy - ranking Money.pl i Wprost

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 15:30
dlaczego nie widzę w tym zestawieniu żadnego sklepu operatora komórkowego>??
bardzo dużo osób w ten sposób przedłuża umowy, czy zawiązuje nowe, w takim
orange np transport jest gratis.
Obserwuj wątek
    • Gość: denver85 Najlepsze e-sklepy - ranking Money.pl i Wprost IP: *.chello.pl 21.10.09, 01:43
      Czyzby nikt nie korzystal z esc.pl? Chyba najtanszy, profesjonalny i sprawdzony sklep komputerowy. Nooo, lekkie zdziwko mnie wzielo ;)
      • Gość: m sponsorowane wyniki IP: 91.189.25.* 21.10.09, 07:46
        nie robiłem nigdy w nich zakupów a kupuje w sieci od wielu lat sporo.
      • Gość: lolek Re: Najlepsze e-sklepy - ranking Money.pl i Wpros IP: 80.51.167.* 21.10.09, 09:24
        Na pewno wiele osób kupuje. Inaczej nie było by w necie tyle narzekania na
        serwis tego sklepu.
    • Gość: Eathan Najlepsze e-sklepy - ranking Money.pl i Wprost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 07:55
      A mnie dziwi np. brak helion.pl w tym zestawieniu. Już dawno temu byli na 2-3
      miejscu wśród polskich księgarni internetowych (potwierdzało to wiele rankingów).
    • Gość: Anty NEO.24 Najlepsze e-sklepy - ranking Money.pl i Wprost IP: *.ingbank.pl 21.10.09, 09:29
      NEO.24 To kłamcy i oszuści. Kupiłam nową lodówkę dostałam używaną!
      od lipca nie chą oddać pieniędzy i zabrać uszkodzonego sprzętu!
      Ludzie nie kupujcie u nich, proces reklamacyjny to gechenna! sprawa
      jest już w sądzie i u rzecznika. Zanim cokolwiek kupicie poczytajcie
      opinie o reklamacjach w tym "sklepie"
      • Gość: ja Re: Najlepsze e-sklepy - ranking Money.pl i Wpros IP: *.ingbank.pl 21.10.09, 09:30
        to prawda!! ten sklep powinni zamknąć, trzeba mieć szczęście żeby
        dostać u nich to co się naprawdę zamówiło... nie dajcie się zwieść
        niskimi cenami!!
      • Gość: precz z NEO.24 Re: Najlepsze e-sklepy - ranking Money.pl i Wpros IP: *.ingbank.pl 21.10.09, 09:41
        nie rozumiem, dlaczego w tym zestawieniu znalazł się ten sklep?! czy
        to zestawienie największych oszustów w sieci???

wystarczy poczytać co ludzie piszą o tym sklepie i pooooważnie się
        zastanowić a najlepiej zrezygnować z zakupy u tych "Państwa"

wpiszcie w gooogle: reklamacje NEO.24 i przekonajcie się sami:

www.zakupyprzezinternet.info/neo24
        www.bozo.pl/Internet/Sklepy-internetowe/Neo24/
        www.sklepy24.pl/sklep/neo24_pl/opinie/1
        www.kuptanio.pl/sklep/neo24-pl-sp-z-o-o/
        www.opineo.pl/opinie/neo24-pl,negatywne
        pytamy.pl/question/co-sadzicie-o-neo24-pl/1
        www.twenga.pl/opinia-sklep/Neo24-11110-0-0
        www.sklepy24.pl/sklep/neo24_pl/opinie/2
        www.chip.pl/forum/viewtopic?tid=17244&fid=41
        www.nokaut.pl/neo24-pl/komentarze/strona6.html
        www.ceneo.pl/575-0a;028f4.htm
        • Gość: dzarek Re: Najlepsze e-sklepy - ranking Money.pl i Wpros IP: *.radom.vectranet.pl 21.10.09, 16:33
          Zamawiałem u nich żelazko i wszystko pięknie działa. Byłem inormowany o każdej zmianie statusu sms-em. Dla mnie obecność neo24 jest uzasadniona :)
          • Gość: Anty NEO.24 Re: Najlepsze e-sklepy - ranking Money.pl i Wpros IP: *.ingbank.pl 23.10.09, 18:07
            JAAAAAAAAAAAAAAAKI SMS? chyba pomyliłeś sklepy?! Przecież z tą firmą
            nie ma wogóle kontaktu?! W sprawie mojej lodówki pisały do mnie
            (same bzdury of course) już trzy różne osoby i nadal nic z tego nie
            wynikło... gratuluje żelazka mam nadzieje, że będzie długo służyć i
            NIGDY się nie zepsuje bo na nowe, zwrot pieniędzy lub naprawę w
            NEO.24 nie ma co liczyć... i jeszcze rada na przyszłość, w razie
            problemów radzę pisać odrazu do zarzadu całej firmy tylko to
            przynosi jakiekolwiek rezultaty.

samym sklepem jestem zaaaaawiedziona!
        • Gość: Reklamówka Dwie reklamówki?!?! Gratis?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 20:02
          Zdecydowanie wolę allegro, ewentualnie Ceneo niż trzymanie się jednego sklepu.

-------------------
          Laptopcontrol.pl - skontroluj swojego LAPTOPA :)
        • Gość: zdzich Re: Najlepsze e-sklepy - ranking Money.pl i Wpros IP: *.ntlworld.ie 13.01.10, 01:57
          trzy rożne wpisy z tego samego ip ingbank.pl
          dodatkowo linki posortowane po negatywnych
          noooooooo musieli ci podpaść
          każdy rozsądny kupujący bierze pod uwagę ilość pozytywnych do negatywnych opinii.

• gontek22 e-sklep 21.10.09, 13:55
      Polecam ten sklep:

www.butyrega.eu

jestem zadowolony z obsługi i jak nigdy wcześniej w innym sklepie internetowym zadzwonił ktoś z obsługi z pytaniem czy przesyłka już doszła, czy jestem zadowolony itd. polecam, oby więcej było takich sklepów internetowych!!
      • Gość: http://www.butyk.p Re: e-sklep IP: *.111.200.202.static.crowley.pl 21.10.09, 19:20
        jeśli chodzi o obuwie to polecam www.butyk.pl/ kupiłam tam mnóstwo butów
        i wszystkie wygodne :D polecam!

www.butyk.pl/
    • Gość: Jotes Najlepsze e-sklepy - ranking Money.pl i Wprost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 14:04
      Merlin.pl to jakaś totalna pomyłka. Miałem nieszczęście zamówić szkolny podręcznik. Gdy minął spodziewany termin realizacji pojawił się nagle komunikat o "opóźnionej paczce" a Pani z infolinii beztrosko poinformowała mnie, że nie wiadomo kiedy będzie dodruk podręcznika! Stąd wiem, że nie wszystko co widać w sklepie jest faktycznie do nabycia. Zwrot wpłaconej kwoty miał nastąpić po 7 dniach, tymczasem po 11 dniach - gdy wysłałem monit - poinformowano mnie o skierowaniu przelewu "do weryfikacji". I to ma być lider?!
      • Gość: pozdrawiam Re: Najlepsze e-sklepy - ranking Money.pl i Wpros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 20:41
        Przecież nie od dziś wiadomo że to są artykuły sponsorowane. Oni
        biorą tylko sklepy które płacą pewniej firmie za statystyki i inni
        się nie liczą. A jak jakiś sklep niechce płacić to nie jest
        najlepszy.
    • Gość: Marta Jeśli chodzi o zabawki to polecam infant.pl IP: *.chello.pl 21.10.09, 18:58
      Jeśli chodzi o zabawki to polecam infant.pl
      detalistom. Chyba najrzetelniejsza hurtownia z klockami Lego
    • Gość: klient Najlepsze e-sklepy - ranking Money.pl i Wprost IP: *.aster.pl 21.10.09, 20:50
      notebooki.pl powinny dostac zero
    • Gość: Kantryba32 Najlepsze sklepy internetowe w Polsce - ranking IP: *.tkk.pl 23.12.09, 22:32
      Jeszcze zrobiłabym ranking aukcji, w którym geloo.pl wygrałoby nad
      rozreklamowanym allegro.
      P.S. A 1 miejsce dla komputronik to największe nieporozumienie
    • kluchucha Re: Najlepsze e-sklepy - ranking Money.pl i Wpros 26.12.09, 21:53
      masa z tych sklepów, owszem, swojego czasu pokazywała klasę, ale jak
      stały się popularne, to zaczęły olewać klientów. stąd, podejrzewam,
      taki wrzask na forum. wiadomo, że nowych, malutkich sklepików nie
      umieszczą w rankingu, bo po prostu mają jeszcze za mało zadowolonych
      klientów (choćby to było 100% całości). równie dobrze też mogłabym
      się awanturować dlaczego nie ma wassermana w tym zestawieniu, choć
      robiłam zakupy u nich kilka razy i byłam zadowolona. nie ma, bo mało
      ludzi kupuje sprzęt do wifi, na pewno jest to towar rzadziej kupowany
      niż na przykład telewizory. proste.
    • egg69 Re: Najlepsze e-sklepy - ranking Money.pl i Wpros 13.01.10, 02:20
      chyba nie o takie sklepy w tym rankingu chodzilo. ale juz zdazyles
      swoje powiedziec.
    • Gość: Adam Najlepsze sklepy internetowe w Polsce - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 14:29
      Ja robiłem zakupy w www.multiagdrtv.pl super doradzają. dostawa w Warszawie za
      kilka zamówionych produktów gratis.Polecam.
    • szpulmens Najlepsze sklepy internetowe w Polsce - ranking 18.05.10, 22:06
      Tutaj jest lepszy ranking który nie preferuje molochów jak komputronik , tylko
      honoruje
      sklepy które naprawde profesjonalnie obsługują klienta na każdym etapie
      zamówienia.

www.hotmoney.pl/artykul/oto-najlepsze-sklepy-internetowe-w-polsce-13295
      Pewnie zapytacie dlaczego w tym rankingu są teoretycznie mniej znane sklepy ?

Odpowiedź jest prosta, większość rankingów jest robiona na podstawie wielkości
      obrotów
      sklepów i liczby zamówień i dlatego taki sklep zwykle jest wysoko w rankingu
      bo jest
      molochem. Ale co z tego ma klient ? Klient zamówi w molochu i czuje się jak
      jeden z
      tysięcy, żadnej indywidualnej obsługi ani traktowania, systemowo wszystko
      idzie.Taki
      ranking wogóle nie powinien być pokazywany klientowi bo wprowadza go w błąd,
      niech sobie
      prezesi sklepów chwalą się takim rankingiem między sobą. Link który podałem
      powyżej
      pokazuje sklepy mniej znane, ale mające także sporą sprzedaż i ofertę często
      większą niż
      molochy. Jeśli kilka tysięcy klientów napisało juz im opinie (a wiadomo że
      pisze co
      dziesiąty klient), to chyba coś to znaczy, a jakość tych opinii świadczy o
      tym, że każdy
      klient jest obsługiwany indywidualnie. Wystarczy porównać opinie komputronika
      czy agito z
      którymś ze sklepów z rankingu. Wniosek jest prosty -> chcesz się czuć wyjątkowym
      klientem, a nie elementem systemu który w razie problemów traci nerwy,
      prześledź ten
      ranking przed zakupem i zastanów się czy nie możesz sobie pozwolić na coś
      więcej niż
      tylko przepłacanie w molochach.
    • marjola666 Najlepsze sklepy internetowe w Polsce - ranking 22.10.10, 01:11
      Mam swój ulubiony sklep Internetowy - www.jmbnet.pl .
    • raulq7 Najlepsze sklepy internetowe w Polsce - ranking 05.12.10, 12:08
      Prawdę powiedziawszy z niewielu podanych powyżej korzystałem, za to z dobrych sklepów internetowych naprawdę mogę polecić:
      czujniki.net

sklep Febri

energooszczedne

halogenowe

Dobre spanie

Sklepy z dużym asortymentem i ciekawymi cenami - warte polecenia
    • raulq7 Najlepsze sklepy internetowe w Polsce - ranking 05.12.10, 12:38
      Z dobrych sklepów internetowych naprawdę mogę polcić:
      czujniki.net

sklep Febri

energooszczedne

halogenowe

Dobre spanie

Sklepy z dużym asortymentem i ciekawymi cenami - warte polecenia
      • jarek345 Re: Najlepsze sklepy internetowe w Polsce - ranki 11.08.14, 12:16
        Sklep sky-shop.pl mogę polecić z czystym sumieniem, jego dużą zaletą jest bardzo duża przejrzystość i intuicyjność podczas pracy. Oprogramowanie posiada liczne funkcje dzięki którym, można samemu bez potrzeby zatrudniania informatyka utworzyć profesjonalny i funkcjonalny sklep.
    • kraktomasz Najlepsze sklepy internetowe w Polsce - ranking 29.10.12, 08:31
      Pozorski Trade www.sklep.pozorski.info

Naprawdę polecam! Od breloka do kluczy czy latarki po markowe skórzane torby czy designerskie gadżety do kuchni i domu!
    • eneasz456 Re: Najlepsze e-sklepy - ranking Money.pl i Wpros 25.11.12, 18:00
      Wydaje mi się, że jednak to który sklep jest najlepszy to sprawa dość subiektywna, tym bardziej że w tym zestawieniu jest tylko po 10 z danej kategorii.
      • diorr Re: Najlepsze e-sklepy - ranking Money.pl i Wpros 14.12.12, 23:00
        Wśród sklepów specjalistycznych całkiem słusznie wygrywa militaria.pl tak jak wśród komputerowych też słusznie komputronik.
    • diorr Re: Najlepsze e-sklepy - ranking Money.pl i Wpros 03.01.13, 01:31
      elmo.ja napisał:

> diorr napisał:
      >
      > > Wśród sklepów specjalistycznych całkiem słusznie wygrywa militaria.pl tak
      > jak w
      > > śród komputerowych też słusznie komputronik.
      >
      > potwierdzam, wsród sklepów militarnych i survivalowych militaria.pl ma prym od
      > wielu dobrych lat
      chyba od 10 lat już nawet...
    • hetmantomeh Re: Najlepsze e-sklepy - ranking Money.pl i Wpros 06.01.13, 11:06
      To rankigi nie uwzględniają nawet połowy sklepów
    • diorr Re: Najlepsze e-sklepy - ranking Money.pl i Wpros 10.01.13, 01:15
      czemu "sklep" ??
    • janmoritz Re: Najlepsze e-sklepy - ranking Money.pl i Wpros 04.01.14, 11:54
      polecam eokazje.eu/items/details/lustrzanka-pentax-k5iida18-55wr-nowy-af-wo-9804213
    • sky-shop.pl Najlepsze sklepy internetowe w Polsce - ranking 04.01.14, 12:15
      Fakt, jak dużo emocji wzbudza każdy ranking sklepów internetowych potwierdza, jak dużym zainteresowaniem cieszą się e-zakupy. Coraz częściej sprawdzamy opinie, szukamy towarów i ostatecznie kupujemy właśnie w sieci. Bez wątpienia właśnie tam jest przyszłość handlu: sky-shop.pl/sklep_internetowy_przyszlosc_handlu/#lava.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka