Dodaj do ulubionych

Robo-odkurzacz Samsung Navibot - pierwsze wraże...

• you_can_call_me_susan Re: Robo-odkurzacz Samsung Navibot - pierwsze wra 05.10.10, 01:27
      i znów zdjęcia robione telefonem. Nie stać Cię człowieku na choćby prostego kompakta? Całą pensję wywalasz pewnie na wynajem mieszkania, prawda?
    • eeeee1 Re: Robo-odkurzacz Samsung Navibot - pierwsze wra 05.10.10, 06:43
      w USA te roboty sa po 300 dolcow a w Polsce za prawie 4000 zlotych; ktos tu na kims chce sporo zarobic; nawet doliczajac do tego cene biletu lotniczego do USA to tyle nie wychodzi;
      • max19640904 Re: Robo-odkurzacz Samsung Navibot - pierwsze wra 28.11.10, 18:15
        Ja z samsunga jestem zadowolona.Odkurza codziennie.Radzi sobie z sierścią psa.Aby dokładnie było odkurzone nalezy często go czyścić.Łatwo opróżnia się pojemnik i czyści szczotki lecz znacznie trudniej oczyścić małe kółeczko wokół którego zbierają się włosy i sierść i zapewne to powoduje kręcenie się navibota w kółko.Przez kilka pierwszych dni obserwowałam co należy zabezpieczyć by bez trudu wykonywał swoją pracę.Teraz tylko odpalam go i wychodzę z domu.
        Cena do przyjęcia, ubezpieczenie dodatkowe wykupiłam na kolejne 3 lata.Cena baterii -170 zł.
        Czyści bez problemu parkiet,kafle, dywan i wykładzinę oraz kanapy i łóżko.Teraz jest zimno więc to on odkurza za mnie zewnętrzny taras i schody.
        W sklepie internetowym mam 10 dni na ew.zwrot lecz ja nie zamierzam się z nim rozstać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka