anasz 03.02.11, 15:19 takie tanie? kupię trzy i porozdaję, daję słowo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wargowski Re: Nowe, multimedialne notebooki Samsunga w Pols 03.02.11, 16:48 Jeśki laptopy samsunga są tak dobre jak ich telewizory To Broń Nas Boże przed ich kupnem, każde inne tylko nie samsungi Odpowiedz Link Zgłoś
variator Re: Nowe, multimedialne notebooki Samsunga w Pols 03.02.11, 17:15 Samsung ma bardzo dobre telewizory i laptopy. TV LCD użytkuje od 4 lat bez najmniejszego problemu, natomiast laptopa kupiłem niedawno i również sprawuje się bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_emeryt Re: Nowe, multimedialne notebooki Samsunga w Pols 03.02.11, 17:27 WYJĄTKOWO SŁABA KARTA GRAFIKI I PODŁEJ JAKOŚCI MATRYCA O MAŁYCH KĄTACH WIDZENIA W PIONIE I POZIOMIE-GORĄCO ODRADZAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorjan52 Re: Nowe, multimedialne notebooki Samsunga w Pols 03.02.11, 17:54 Od ok.20 lat kupuje tylko i wyłącznie samsungi.Od TV po komórki.I nie mam zamiaru nic zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
starwarsaw Re: Nowe, multimedialne notebooki Samsunga w Pols 03.02.11, 19:28 Galaxy S rządzi :) Zastępuje nawet laptopa. starwarsaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Re: Nowe, multimedialne notebooki Samsunga w Pols 03.02.11, 19:49 No dobrze - ale gdzie PODSTAWOWY parametr notebooka: czas pracy na baterii? Odpowiedz Link Zgłoś
popijajac_piwo Re: Nowe, multimedialne notebooki Samsunga w Pols 03.02.11, 22:04 Trochę drogo za przycisk do papieru... Odpowiedz Link Zgłoś
bizon01-02 Re: Nowe, multimedialne notebooki Samsunga w Pols 03.02.11, 23:25 @konrad.ludwik02 Ten parametr lepiej pominać, bo po co chwalić się marnymi 2-3h :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzokey Re: Nowe, multimedialne notebooki Samsunga w Pols 04.02.11, 13:22 Ciekawie się prezentują. Rzeczywiście cena jest niska, ale nie widać tutaj ile konkretnie ma Ramów i Gb-ów, tylko tyle że Do 8gb i do 750gb. To okej, ale jak musiałbym tyle do kupić do niego to już zaraz nie będzie tanio za tę laptopy. Odpowiedz Link Zgłoś
desperato Re: Nowe, multimedialne notebooki Samsunga w Pols 04.02.11, 14:37 nigdy więcej Szajsunga. Kupiłem kiedyś TV LCD (tylna projekcja) SP46L5H1X/XEG (46 ") i długo nie pochodził. A kosztował niemało. Wtedy w MM 20 tys.zł (ja kupowałem w niemczech, wyszło ok. 11.500 zł). Po pewnym czasie z ekranu zrobiła się kaszanka. Dlatego zawsze będę odradzał kupno wyrobów firmy Samsung, choć za innowacyjność należy się jej akurat medal. Jednak nie moim kosztem. Odpowiedz Link Zgłoś
desperato Re: Nowe, multimedialne notebooki Samsunga w Pols 04.02.11, 14:41 czy ktoś zwrócił uwagę na "do..." Pamięć do 8GB ... a wsadzą w podstawowej 2GB Dysk do 700GB ... a wsadzą ram 160GB Bateria 4400mAh to nędza (posiadam w swoim Comaplu 7200mAh i nie ma rewelacji). Więc cena do...nie będzie do ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
same_fakty Re: Nowe, multimedialne notebooki Samsunga w Pols 04.02.11, 15:17 Samsung nigdy mnie nie zawiódł. Mam plazme, telefon, nagrywarke dvd z twardym dyskiem i monitor do komputera. Od lat jestem zadowolonym użytkownikiem. Dla mnie, to firma pierwszej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbojnick Re: Nowe, multimedialne notebooki Samsunga w Pols 04.02.11, 16:57 Nowość??? Bez jaj, chyba, że bierzemy pod uwagę kształt obudowy. Od roku można kupić Samsungi w podobnej konfiguracji za podobną kasę. Ten model ma nawet lepszą grafę(GT330): www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/opis-samsung-np-r580-js0dpl-w7hp.bhtml#content_3c Odpowiedz Link Zgłoś
dany_28 Re: Nowe, multimedialne notebooki Samsunga w Pols 04.02.11, 16:59 Czy w tym roku jest jeszcze sens kupować laptopa bez SSD ? Odpowiedz Link Zgłoś
hdtvpolska Re: Nowe, multimedialne notebooki Samsunga w Pols 05.02.11, 03:37 Nadchodzi killer: ACER ONE 522, za 1299 zł. Na dniach. Odpowiedz Link Zgłoś