Gość: tt IP: *.jag.dag.pl / *.crowley.pl 28.05.04, 00:36 Stanowczo przestrzegam przed firma INVERT SYSTEMS, ktora to niby oferuje dostep do sieci, gdyby ktos sie spotkal to nie dajcie sie oszukac. Ja niestety sie dalem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: albert Re: uwaga na oszustów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 01:37 Dopisze drugą firmę oferującą to samo... Może powstanie tu czarna lista takich firm :) ASKO Kwidzyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipsheat Re: uwaga na oszustów IP: *.northw01.in.comcast.net 28.05.04, 02:05 Telekomunikacja Polska SA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: uwaga na oszustów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 09:31 jak na razie wszysko jest zajebiscie, chociaz byl moment kiedy placilem po 200 zlotych miesiecznie za internet przez modem (w pakiecie internmetwoym i polaczenia poza pakietem).. od wczoraj mam neostarde.. film sciagnal sie w niecale 10 godzin!!! nastawilem jak poszedlem spac, obudzilem sie i juz byl :))) to ze to nie byl ten film ktory chcialem to juz inna sprawa :) mam wersje tansza neostrady,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: uwaga na oszustów 28.05.04, 13:56 zrobili ci cos ze psioczysz? ja mam stale od telekomuniklacji od poczatkow sdi (to z 5 lat pewnie bedzie) i jakos nigdy nie narzekalem nie sa najtansi ale za to wszystko dziala jak powinno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipsheat Re: uwaga na oszustów IP: *.northw01.in.comcast.net 29.05.04, 03:26 gibki napisał: > zrobili ci cos ze psioczysz? Tak. Pozatym przeczytaj temat tego watku. > ja mam stale od telekomuniklacji od poczatkow sdi (to z 5 lat pewnie bedzie) i > jakos nigdy nie narzekalem > nie sa najtansi ale za to wszystko dziala jak powinno To sie ciesz. Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: uwaga na oszustów 29.05.04, 10:36 i co szczekasz? temat watku jest uwaga na oszustow, ale zeby szafowac oskarzeniami trzeba miec dowody lub przynajmniej poprzec to swoimi subiektywnymi doswiadczeniami a ty szczekasz i szczekasz jak wystraszony kundel i nie dajesz powodow do tego zeby traktowac cie serio idac twoim tokiem rozumowania uwazam ze jestes zlodziej i pedal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipsheat Re: uwaga na oszustów IP: *.northw01.in.comcast.net 29.05.04, 21:20 hacking.pl/articles.php?id=171 hacking.pl/articles.php?id=174 phreak.hack.pl/pliki/inne/prasa/Jak%20TP%20SA%20weryfikuje%20klientow.gif phreak.hack.pl/pliki/inne/prasa/newsweek.jpg phreak.hack.pl/pliki/inne/prasa/lobbing.zip phreakerzy.net/multimedia/kompromitacja.htm (szczegulnie poelcam skoncentrowac sie na tym tekscie) I oto przedstawiam "kulturalnemu" panu szereg powodow dlaczego wuazam Telekomunikacje Polaska SA za oszustow. Sa to historie z zycia wziete. Jesli bedzie sie chcialo szanownemu panu przejrzec to zapraszam do klikniecia linkow. Sam mialem niegdys kilka przygod z TP, ktore kosztowaly mnie (i nie tylko mnie) bardzo duzo nerwow, ktorych nawet nie da sie opisac. Dla mnie sa to oszusci, cwaniaki...itp (moglbym wymnieniac dlugo). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: uwaga na oszustów 29.05.04, 22:19 Gość portalu: lipsheat napisał(a): > I oto przedstawiam "kulturalnemu" panu szereg powodow dlaczego wuazam > Telekomunikacje Polaska SA za oszustow. > Sa to historie z zycia wziete. Jesli bedzie sie chcialo szanownemu panu > przejrzec to zapraszam do klikniecia linkow. > Sam mialem niegdys kilka przygod z TP, ktore kosztowaly mnie >(i nie tylko mnie) > > bardzo duzo nerwow, ktorych nawet nie da sie opisac. > Dla mnie sa to oszusci, cwaniaki...itp (moglbym wymnieniac dlugo). Tobie przyda się słownik ortograficzny [...]szczegulnie poelcam skoncentrowac sie na tym tekscie)[...] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipsheat Re: uwaga na oszustów IP: *.northw01.in.comcast.net 29.05.04, 22:57 netsec napisał: > Tobie przyda się słownik ortograficzny [...]szczegulnie poelcam > skoncentrowac sie na tym tekscie)[...] Byles strasznie podniecony jak to pisales? ps. Przepraszam za bledy w tekscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: uwaga na oszustów IP: *.idea.pl 30.05.04, 22:10 A owszem, miałem SDI kiedyś, musiałem się przeprowadzić na drugi koniec miasta - oczywiście tam nie było możliwości technicznych, nie można też było zawiesić usługi do czasu kiedy będą lub zamienić później na Złomostradę (właśnie wchodziła wtedy), krótko mówiąc zrobili mnie w konia - w proteście nie oddałem terminala... Tepes to bandycka firma Odpowiedz Link Zgłoś