Dodaj do ulubionych

G DATA InternetSecurity 2014

IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.13, 11:41
Wygodny i wydajny program antywirusowy. Dobrze chroni przez zagrożeniami z internetu, odsiewa wirusy z poczty i chroni podczas używania bankowości elektronicznej. Warto pamiętać że ma dwa silniki skanujące dzięki czemu ma wysoką wykrywalność. Jest intuicyjny w użyciu i po polsku
Obserwuj wątek
    • anrra12 Re: G DATA InternetSecurity 2014 22.07.13, 22:38
      mam i polecam, naprawdę świetny antywirus, wcześniej nie bardzo go kojarzyłam ale jak skończyła mi się licencja poprzedniego to zaczęłam szukac i własnie ten antywirus bardzo dobrze radził sobie w rankingach więc najpierw przetestowałam wersję próbną a poźniej kupiłam
    • zlot-y89 G DATA InternetSecurity 2014 24.07.13, 07:15
      Mnie tam program wystarcza do wszystkich domowowych zadań. Nie obciąża mi komputera a do tego jest prosty w obsłudze. Szkoda się zastanawiać i szukać lepszych rozwiązań. To sprawdzi się doskonale.
      • Gość: asiejja Re: G DATA InternetSecurity 2014 IP: *.lublin.mm.pl 29.07.13, 18:19
        polecam zajrzeć do najnowszych testów av comparatives - ochrony w czasie rzeczywistym, g data dostało najwyższą nagrodę advanced i 3 gwiazdki, miało bardzo małą ilość fałszywych alarmów - tylko jeden podczas gdy inne znane antywirusy miały nawet 22, 24 alarmy
    • Gość: kola nie taki znowu szybki IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.13, 22:47
      Z tą wydajnością to nie przesadzaj, skanowanie zajmuje mi ponad 1,5 godziny. Na i5 z 8GB ramu i dyskiem 640 GB.
      Używam w tej chwili 30 dniowego triala GD AV2014.
    • Gość: Moo Re: G DATA InternetSecurity 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.13, 08:46
      Fajny, prosty i przyjazny soft. Nie odczuwam różnicy w wydajności ale za to czuję się bezpieczniejszy przy przeglądaniu poczty czy korzystaniu z bankowości elektronicznej.
    • Gość: Doc Re: G DATA InternetSecurity 2014 IP: 173.239.198.* 18.03.14, 10:06
      Przyjazny każdemu program antywirusowy. Podstawa dobrej ochrony PC. Świetnie radzi sobie zarówno z monitoringiem zagrożeń jak i ich usuwaniem. Posiada rozbudowane funkcje ochrony rodzicielskiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka