Gość: bizon IP: *.net81-65-27.noos.fr 14.08.04, 23:43 ...Gazowemu za chec niesienia pomocy i profesjonalizm ! I to nie jest wlazenie w dupa bez wazeliny tylko szczery podziw. O! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bizon Re: chwala Piecykowi.... IP: *.net81-65-27.noos.fr 14.08.04, 23:57 mialo byc w "dupe" a wyszlo po slasku :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lem Re: chwala Piecykowi.... IP: *.intertel.net.pl 15.08.04, 08:45 Tez sie przyłaczam ze słowami uznania...tym bardziej,że podobno piecyk g. siedzi gdzieś w areszcie...szkoda go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: chwala Piecykowi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 10:33 Tia! Pozdrawiam z celi nr 3!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mój_nick Re: chwala Piecykowi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 12:32 No to Sto Lat na jego cześć z celi obok !!! Piecor jesteś łeb !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: chwala Piecykowi.... IP: 213.17.223.* 16.08.04, 10:20 a kiedy wychodzisz Piecyku,za Twoje dobre serce przyśle Ci paczke z flaszką,daj tylko namiary,jestes najlepszy na tym forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: chwala Piecykowi.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 11:05 No way! Dożywocie mam, bez prawa do ew. wcześniejszego zwolnienia! ;-PPP Ale dzięki za dobre chęci. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: chwala Piecykowi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 18:38 a co ty takiego zrobiłeś?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: chwala Piecykowi.... 16.08.04, 18:44 Format dysk bez zgody klienta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: chwala Piecykowi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 18:50 za to dają dożywocie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: chwala Piecykowi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 20:35 A teraz to sie uwzięli na nas!!! info.onet.pl/965444,12,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omen Re: chwala Piecykowi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 00:13 Prawda piecyk jest zawsze tam gdzie i kiedy jest potrzebny. Oby takich samarytaninów było więcej Pozdrawiam cie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Piecyk Gazowy = KOMPUTEROCHOLIK IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.08.04, 04:50 :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Piecyk Gazowy = KOMPUTEROCHOLIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 20:43 Nie komputero- tylko forumocholik! ;-P Kurcze, dawno Cię nie widziałem! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzunia3 Re: chwala Piecykowi.... IP: *.nrockv01.md.comcast.net 19.08.04, 02:43 Piecyku Gazowy! Zawszee mozemy liczyc na twoja pomoc. A moze teraz kolej na nas. Daj znac - jezeli mozemy ci pomoc, to wiele forumowiczy bedzie chcialo to zrobic.Nie krepuj sie- tu sa wszyscy swoi. Pozdrawiam serdecznie i dziekuje za niejednokrotna pomoc Elzunia. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: chwala Piecykowi.... 19.08.04, 08:31 Jakaś kaucja czy "cóś" , to my chętnie pomożemy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: chwala Piecykowi.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 08:47 Dzięki. Ale net mamy, nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.toms Re: chwala Piecykowi.... 19.08.04, 21:43 Ojeju, mojego kandydata na szefa agencji wywiadu do więzienia wsadzili ;o Kradło sie kradło na allegro, teraz trzeba odpokutować ;) Ale tak swoją stroną to rzeczywiście jestem miło oczarowany ogromem wiedzy piecyka. Wszystkie problemy do niego skierowane zostały rozwiązane bez problemu. Jak to się mówi masz u mnie kufel piwa tylko problem będzie z wyjściem poza teraz więzienia hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
szuira Re: chwala Piecykowi.... 22.08.04, 13:57 Pełen podziwu tez dokładam podziekowania dla Piecyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamerka Re: chwala Piecykowi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 19:52 wezcie dajcie juz spokoj z tymi zartami na temat uwiezienia piecyka, bo kilka osob zdaje sie naprawde w to uwierzylo:) Piecyku, a ja sie przylaczam do podziekowan Tobie tu zlozonych:) Odpowiedz Link Zgłoś