Dodaj do ulubionych

Jak dotkliwe są nowe ograniczenia w Neostradzie?

• Gość: Magius28 Re: Jak dotkliwe są nowe ograniczenia w Neostradz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:25
      Telekomunikacja Polska S.A. - to ludzka rzecz okradać!!!
      a na resztę po prostu szkoda słów.
    • Gość: zygmunt nie ma jak telekomuna heheh co za syf!!!! IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 14.09.04, 14:29
    • Gość: Nie neostradowiec Re: Jak dotkliwe są nowe ograniczenia w Neostradz IP: www.* / *.mil.pl 14.09.04, 14:47
      Aaa aaa neostrada szara, bura z tp sa za modem będzie robiła, bo 5 giga
      wykończyła. :) Trzymajcie się chłopaki i dziewczyny !
    • Gość: Cham z USA Typowe działania dla państwa i państwowych firm, IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 14.09.04, 14:48
      zgromadzić klientów a potem ich doić.
      • Gość: Prawa Reka Kata Re: Typowe działania dla państwa Rodak* !! IP: 63.227.76.* 14.09.04, 15:32
        Hi, podwojny Rodaku. Czemu sie tak brzydko po polsku nazywasz? Popatrz
        jak ja ladnie :). Zanim popracuje, trzeba troszke pobadziewic (a maja
        nas za narod pracusiow (???)). Prawde piszac to i w US nie jest z Net
        tak pieknie i Ty pewnie o tym wiesz. Ja dopiero z trzecim dostawca sie
        zwiazalem dluzsza umowa - przedstawieiela pierwszego zrzucilem ze
        schodow, drugiego zbluzgalem (w tym po polsku i ukrainsku:)) po kilku
        kolejnych awariach. Na razie w nowym domu przewiduje radiowke, potem
        cos podciagne. Ale badzmy uczciwi - ile tu walczylismy o taki rynek?
        A co robia w Polsce poza narzekaniem? Pozdrowka
        • Gość: Cham z USA Re: Typowe działania dla państwa Rodak* !! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 14.09.04, 17:30
          Coz, poza narzekaniem nasi rodacy w Polsce wybieraja co 4 lata, a czasem
          czesciej, tych samych ludzi. Ktorzy np sprzedaja panstwowego molocha
          telekomunikacyjnego wraz z infrastruktura !!! innemu panstwowemu molochowi. To
          skandal ale nikt w Polsce sie temu nie dziwil. Czyzby ludzie tam lubili byc
          obdzierani z pieniedzy? Nie potrafia trzezwo pomyslec? Nie moge zbyt wiele
          powiedziec o poziomie edukacji amerykanow ale oni w bajki nie wierza. Ani w
          gruszki na wierzbie. Co do internetu to zadowalam sie SBC, 1.5Mb za 27$,
          dotychczas tylko jedno chwilowe wylaczenie wieczorem na 10 minut w ciagu
          ostatniego pol roku. Pozdrawiam rowniez :)
          • Gość: Prawa Reka Kata Re: Typowe działania dla państwa Rodak* !! IP: 63.227.76.* 14.09.04, 20:05
            Widzisz.. Moim zdaniem w Polsce zle ZACZELI a teraz juz trudno sie z
            tego wezla wyplatac. Zauwaz - pisze o tym, tlumacze, na co mi zaraz o
            "wlasnosci" (TP) odpowiadaja ze umiejetna polityka wokol sieci, unikanie
            ich podatkowania, zachecanie do budowy, ZAKAZ monopolizacji struktur -
            TP moglaby byc TYLKO jednym z elementow na rynku, a nie zadnym tam
            "operatorem wiodacym', ZAKAZ (absolutny i scigany) pobierania
            jakichkolwiek oplat posrednich przez TP i f-my z nia zwiazane oraz..
            zwiekszenie obciazenia fiskalnego samej TP (aby ja oslabic) mogloby
            "wybic korek z polskiej wanny". Niestety w polsce wielu dobrych
            ekonomistow nie ma, a ci ktorzy sa - pracuja dla ogliopoli typu TP.
            Zal mi Rodakow.
            A pisac zaczalem gdy poczytalem ile bajek, legend, nienawisci do nas
            szarych ludzi naroslo. To my "mordujemy Irak", my "okradamy Polske"
            jestesmy ponoc chamscy, bronimy Zydow ect ect ect. sporo stereotypow.
            Polskie media mowia tylko o muliarderach i 'Dynasty' - oto efekt.
            Ja teraz z pracy pisze, za free - przeprowadzam sie. Pozdrawiam
    • elfhelm bez sensu 14.09.04, 14:53
      mam neo najszybszą. jestem zadowolony. limitów nie przekraczam, łącze
      rozdzielone na 2 komputery.
      nie widzę jednak powodów do ograniczania. jeżeli chcą walczyć z rozdzielaniem
      neo dla celów komercyjnych to niech to robią w inny sposób.
    • Gość: NEOSTRADA- TAAA... MOJA PRZYGODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:55
      NIE CHCE TUTAJ BARDZO NAZEKAC ALE MAM ZDECYDOWANIE DOSC NESOTRADY. MAM JA OD
      DWOCH LAT. ANI RAZU NIE BYLAM W NECIE WIECEJ NIZ GODZINE (BO MNIE WYWALA TO
      MOJE STALE LACZE) ZAPLACILAM ZA PODLACZENIE I COMIESIAC PLACE ABONAMENT. NIGDY
      NIE MIALAM STALE LACZA, ALE TERAZ JAK WIDZE CO ONI ROBIA UCIEKAM JAK
      NAJSZYBCIEJ DO ASTERCITY...
      TO JEST OKRADANIE LUDZI W BIALY DZIEN!

(DLA TYCH CO SIE ZAPYTAJA CZEMU NIE DZWONILAM, POWIEM ZE WIELE RAZY ZGLASZALAM
      MOJE WYWALANIE NEOSTRADZIE. ZA KAZDYM RAZEM WYMYSLALI COS INNEGO: RAZ ZE PO 3
      DZWONIENIU MOGA MI ZALICZYC TO JAKO USTERKE, POTEM MI WMAWIALI ZE JA NIE
      DZWONILAM 3 RAZY BO PRZECIEZ NIE DOSTALAM ZA KAZDYM RAZEM NUMERU ZGLOSZENIA
      USTERKI, POTEM POWIEDZIELI MI ZE Z ICH STRONY JEST CALKOWICIE WSZYTSKO OK I TO
      ROZLACZANIE JEST WADA MOJEGO KOMPUTERA- KTORY SPRAWDZALAM JUZ SETKI RAZY)

:(
      • Gość: l33t Re: MOJA PRZYGODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 15:10
        Ciekawe jak sprawdzałaś swoją maszynę? Debuggerem czy może testowałaś pamięć
        operacyjną profesjonalnym testerem? :-)
      • Gość: fv Re: MOJA PRZYGODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 23:46
        Tak częste rozłączanie spowodowane jest najprawdopodobniej problemami z
        a) via (instalowałaś łatkę ?)
        b) podpięciem oprócz modemu dodatkowego urządzenia pod usb
        c) fatalnym zasilaczem

Kiedy zgłaszasz usterkę zawsze
        a) pytaj czym to może być spowodowane. Jeśli pracownik mówi "nie wiem, mogę
        przyjąc zgłoszenie", rozłącz się i szukaj kogoś kto wie. Są kompetentni ludzie
        na infolinii.
        b) ZAWSZE bierz numer zgłoszenia
        c) mów jakie kroki masz za sobą (instalacja łaty, samych sterowników bez "strefy
        neostrada TP", reinstalacja systemu, podłączenie innego komputera, wymianę
        modemu). Jeśli masz za sobą wszystkie powyższe to możesz używać brzydkich słów w
        stosunku do operatora, który twierdzi że to twoja wina.
        d) poproś o odczytanie treści reklamacji i zgłoś uwagę, że prosisz o reset portu.

Jeśli przerobisz powyższy scenariusz to albo ktoś na infolinii w końcu powie Ci
        co masz zrobić ze swoim systemem albo przyślą ci technika który sprawdzi ci
        linię i powie "tu wogóle nie powinno być neo" albo "port się spalił pewnie, to
        już 100 w tym tygodniu"...
    • Gość: Krzysiek Re: Jak dotkliwe są nowe ograniczenia w Neostradz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 15:20
      Moj Boze... zebym tylko mial innego operatora w zasiegu.
      W jednym ruchu wymienilbym 2 numery ktore mam w tpsa i polaczenie z internetem.

Korzystam z internetu codzinnie. Czesto przesylam gigantyczne projekty
      ktore piszemy z kolegami przez internet. A jak mam niby kupic sobie
      teraz Half-Life 2 przez siec? Ta gra bedzie zajmowac kolo 6GB.
      Nie musialbym czekac na wesje pudelkowa, ale nie.

Niech ktos sie wezmie za te firme wkoncu. Co to za slaby kraj, gdzie
      mamy jednego duzego operatora telekomunikacyjnego.
      KU***
    • Gość: daniel f. Co to za internet z limitami... IP: 217.153.180.* 14.09.04, 15:34
      W lipcu pociągnąłem ok. 10gb. w sierpniu może ze 2gb. niby skąd ma człowiek
      wiedzieć, kiedy mu będzie potrzeba? zresztą, skoro internet ma rzeczywiście być
      medium dającym prawdziwy dostęp do wszystkich zasobów na świecie, to stawianie
      limitów jest bez sensu. to prawie tak jak z pre-paidami. tylko, że w pre-
      paidzie kupujesz kartę kiedy chcesz.
      tak czy inaczej czuję się szczęśliwy, że mam dobre, bezawaryjne i szybkie łącze
      za małe pieniądze i bez limitów. pozdrawiam i współczuję tym, którzy nie mają
      innej opcji. btw, neostrada jest popularna ze względu na dostępność raczej niż
      cokolwiek innego.
    • Gość: wersatis Re: Jak dotkliwe są nowe ograniczenia w Neostradz IP: *.crowley.pl 14.09.04, 15:36
      Możecie się dziwić lub nie ale to dla mnie powód do radochy i to po pachy bo
      wreszcie w Warszawie i innych miastach odżyje konkurencja.W wawie jest już i to
      duża, lecz teraz będzie tak w innych miastach, oraz miejscowościach bo ludzie z
      tego co rozmawiałem będą rezygnować z telekomuny na rzecz sieci lokalnej która
      jest tańsza i lepsza a takich firm w Polsce jest na pęczki.Dobrze im tak.Niech
      monopol TP ginie w oczach!!!
      • Gość: marian Re: Jak dotkliwe są nowe ograniczenia w Neostradz IP: *.bre.com.pl / 195.187.134.* 14.09.04, 16:27
        Widze ze kolega łaczy sie prze crowleya super. Ja tez mam osiedlowke na tym
        laczu, wiekszego gowna nie widziałem nie ma tygodnia zeby cos nie padło.Wczoraj
        np 1 h lezało albo i dłuzej bo poszedłem spac.Tam nawet nie ma na kogo
        nakrzyczec bo "infolinia" czynna do 16 przynajmniej na mojej osiedlowce.Raz jak
        padło w piatek to naprawili w poniedzialek.Transfery sa takie ze strona gazety
        potrafi sie do 1 minuty otwierac.Limitów oczywiscie nie ma przez co wszyscy
        ciągna kaaza co sie da.Koszmar.Naszczescie od pazdziernika ma byc chello ale
        sklaniam sie na neo mnie wystarcza

Pozdrawiam
    • Gość: Internauta Re: Jak dotkliwe są nowe ograniczenia w Neostradz IP: *.ny325.east.verizon.net 14.09.04, 15:44
      Brak slow na ocene tej zapowiedzi ograniczen.Jednak w III RP wszystko jest
      mozliwe mozemy wiec rowniez wyobrazic sobie ze tych s...synow co wymyslili te
      "poprawke" w mediach internetowych doprowadzimy do bankructwa, Za
      przechytrzanie dostaja juz w d... slynna amerykanska AOL/America Online/,
      ATT,MCI i wiele innych. Z drugiej strony lacz /kanalow/ ludzie tez maja
      glowy.Natura ma wspaniale wlasnosci samoregulacji.Miejmy nadzieje...chocby tej
      pani Piwne...oczy ...a szydelko wychodzi z worka. Nie zazdroszcze tym co reszte
      zycia musza zyc z kacem.
    • Gość: Dresik Tepsik Re: Jak dotkliwe są nowe ograniczenia w Neostradz IP: *.artnet.com.pl 14.09.04, 15:49
      No tak. Usługa fajna ale jak to Telekomunikacja wszystko musiała zjebać. Jak
      nie urok to sraczka. Pozdrawiam internautów wyzwolonych spod wszechwadzy TP
      S.A. Jesteście najszczęśliwszymi ludzmi na świecie. Dziękuję
    • Gość: Marcin Re: Jak dotkliwe są nowe ograniczenia w Neostradz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 15:53
      Przeczytalem ten "zabawny" artykul i jestem gleboko zazenowany poziomem wiedzy
      autora na temat tego co napisal. Wlasciwie w moim odczuciu zrobil on darmowa
      reklame Tepsie.

Wracajac do tematu: Tepsa takimi decyzjami uwstecznia polski internet. Co
      prawda na zachodzie takie limity tez istnieja ale istnieja tez pakiety bez
      limitu. No ale tak to jest jak rynek jest zmonopolizowany =[
    • Gość: siachur Re: Jak dotkliwe są nowe ograniczenia w Neostradz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 16:11
      TPSA zawsze manipulowała swoimi klientami. Jako monopolista ma w d.... nas -
      użytkowników internetu. Chodzi jej o to by nałapać jak najwięcej klientów, z
      tego jest kasa, a to czy klient jest zadowolony z transferu, opłaty - jest na
      drugim miejscu. Jeszcze trochę - my internauci musimy być cierpliwi. Niedługo
      bowiem nastąpi rewolucja w tym temacie. Parę firm na świecie pracuje ostro nad
      globalną, tanią łącznością. Prace idą tak szybko jak rozwój telefonii
      komórkowej. Trzymajmy kciuki za Skype i kilka podobnych firm.
    • Gość: holy okropieństwo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 16:38
      to się nie godzi!
      • Gość: Prawa Reka Kata Szanujmy wspomnienia (kawal o TPSA) ;-) IP: 63.227.76.* 14.09.04, 16:55
        Lata 80-te. Delegacja Japonczykow gosci w stoczni Gdanskiej. Nagle z glebi
        korytarza ktorym ida wydobywa sie przerazliwy wrzask: "Halo! Halo! Mowi
        sie! Mowi sie! Haaallooo!". Zdumieni Japonczycy patrza na tlumacza, ktory
        lekkko zmieszany tlumaczy im: "- To nasz ksiegowy dzwoni do magazynu.."
        - To nie moglby okna otworzyc? - pyta jeden z gosci..
    • Gość: gg Re: Jak dotkliwe są nowe ograniczenia w Neostradz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 17:04
      jak bylem we wloszech to tez sa limity ale nie takie jak unas tam dostajesz zlacze 512kbs ale z limitem do 15-35GB a dodatkowe wykupienie limitu kosztuje grosze do 9.99€ za 5Gb to co sie dzieje w polsce jest smieszne a dzieje sie tak ze tpsa jest monopolista na rynku i niedopuszcza do tego aby inne firmy mogly sie rozwijac a jak moga to tylko w duzych miastach a jak by dopuscila je do mniejszych miast i miasteczek przeciez tam tez mieszkaja ludzie glodni surfowania po necie a to jest moim zdaniem 70% osob mieszkajacych w miastach i miasteczkach od 30-100tys obywateli .... jestem za tym aby monopol tpsy sie skonczyl proponuje aby z naszej tpsa zrobic to samo co zrobili amerykanie z microsoftem podzielic firme na kilka mniejszych tak aby rynek telekuminiacyjny mogl sie rozwijac ..
      • Gość: NoName Amerykanie z Microsoftem? (sic!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 06:02
        Amerykanie już od jakiegoś czasu mają dosyć monopolu Microsoftu. Ale z tego co
        wiem jak na razie nie udało im się go podzielić. Chodzi Ci chyba o inną firmę.
        Może o AT&T.
        • Gość: Prawa Reka Kata Re: Amerykanie z Microsoftem? (sic!) gorzej macie. IP: 63.227.76.* 15.09.04, 12:32
          Microsoft ze swymi cenami nie jest problemem dla Amerykanina ale dla
          panstw rozwijajacych sie. Srednio zarabiajacy kupi za tygodniowa
          gaze karton licencjonowanych Office`ow czy Windows. Nam to nie tylko
          nie wadzi, ale i budzet nam zasila. A jednak walczymy z monopolem bo
          monopole to ZAGLADA i komunizm.
          Wy zas w Polsce monopoliste tolerujecie choc Was na niego nie stac.
          Dzielic na kilku cos za.. $30?.. Kulke Lodow tez na kilku dzielicie?
          Nie stac Was na monopol - to go rozwalcie. Bedzie taniej. Proste?
          Pozdrowka
          • Gość: NoName To chyba nie na temat... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:50
    • Gość: kazel Re: Jak dotkliwe są nowe ograniczenia w Neostradz IP: *.cbmm.lodz.pl 14.09.04, 17:07
      właśnie dlatego nie lubię tego monopolisty, bo robi co chce z klientami :((
    • Gość: muSS http://www.limitom-nie.prv.pl/ IP: *.internet.radom.pl 14.09.04, 17:42
      Przylaczcie sie do petycji na rzecz zniesienia limitow!
      www.limitom-nie.prv.pl/
    • Gość: karo Re: Jak dotkliwe są nowe ograniczenia w Neostradz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 17:43
      oni sobie w kulki z nami lecą rozumiem ograniczenia na wolniejszych opcjach neo
      ale dlaczego człowiek płacąc te piep..one 150zł a po podwyżce watu 180zł ma
      mieć ograniczenie??
      to mi się po prostu w głowie nie mieści zaje.. bym dedila który to wymyślił
      • Gość: neoxp+ Dobre radio to 64k albo 96k -128k na abonamencie. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.09.04, 17:57
        żeby nie rzęziło trzeba lepszej jakości.Polecam karty rtv i dvb-część programów
        bezpłatna bez limitu.Nie słucham radia nie oglądam telewizji nie sciągam filmów
        i muzyki a przekroczę limit.Żeby coś znaleźć trzeba przerzucać stosy.Na
        słowa 'plaża Sopot' w wirtualnej polsce są tylko 2 malutkie obrazki 222x184
        pikseli.
      • macko74 Re: Jak dotkliwe są nowe ograniczenia w Neostradz 14.09.04, 18:40
        Zbierze w koncu TP , to co posiala, ludzie uciakaja i uciekac beda, bo to co
        wyprawiaja nir miesci mi sie w glowie.
        Mam lacze kablowe i w kraju w ktorym mieszkam taki pomysl 5Gb limitu, bylby
        zwyklym absurdem, zwykla zabawa na grach typu multiplayer "polknie" ten limit
        szybko...
        Nic zycze powodzenia i wiecej ofert no i oczywiscie "smierci" TPSA !!!
        Pozdrowka.
        Macko.
    • Gość: Russell Pieknie i wspaniale zyje sie w dzisiejszej Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 18:05
      Straca szybciej klijentow niz mysla nie dosc ze nowych to i starzy uzytkownicy
      Neostrady zrezygnuja. Nie oszukujmy sie Neostrada dla domu jest tak naprawde dla
      ludzi ktorzy maja malo kasy i nie nie stac ich na porzadny internet. Moge sie
      zalozyc o flaszke ze spora czesc osob zalozyla sobie tylko dlatego Neostrade
      poniewaz mozna ja podzielic choc to nielegalne. Nie kazdego stac placic po
      150zeta miesiecznie za net ale jak juz sie czlowiek dogada z sasiadem to
      wychodzi tylko 75 wiec jakos ujdzie i tym prostym sposobem telekomounikacja ma
      chociaz jednego klijenta a tak nie miala by zadnego.... a ta pania co to
      wymyslila chyba dluga sie nad tym i glebiej nie zastanawiala czemu neostrada
      zyskala taka popularnosc w ostatnim czasie zapewnie nie dla tego ze jest
      tania..... ahhhh szkoda gadac
      • joly.roger Re: Pieknie i wspaniale zyje sie w dzisiejszej Po 14.09.04, 18:55
        Gość portalu: Russell napisał(a):

> Straca szybciej klijentow niz mysla nie dosc ze nowych to i starzy uzytkownicy
        > Neostrady zrezygnuja. Nie oszukujmy sie Neostrada dla domu jest tak naprawde
        dl
        > a
        > ludzi ktorzy maja malo kasy i nie nie stac ich na porzadny internet. Moge sie
        > zalozyc o flaszke ze spora czesc osob zalozyla sobie tylko dlatego Neostrade
        > poniewaz mozna ja podzielic choc to nielegalne. Nie kazdego stac placic po
        > 150zeta miesiecznie za net ale jak juz sie czlowiek dogada z sasiadem to
        > wychodzi tylko 75 wiec jakos ujdzie i tym prostym sposobem telekomounikacja ma
        > chociaz jednego klijenta a tak nie miala by zadnego....

Tia wspaniale: lamiemy prawo, bo "ludzie maja malo kasy". Jak ja bede
        mial "malo kasy" to pojde i ukradne, a co! :P
        A sasiedzi mogli sobie zalozyc LEGALNIE najtansza wersje i wyszloby im taniej
        niz dzielenie.
        I takim "spryciarzom" rowniez zawdzieczamy ten limit na najszybsza Neostrade.
    • Gość: mlokos@poczta.fm Re: Jak dotkliwe są nowe ograniczenia w Neostradz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 18:53
      a czemu nikt nie policzy na ile starczy limit Neo graczom, ktorzy graj na sieci
      po pare godzin dziennie?? -przeciez im wystarczy to na kilka(nascie) dni!!!!
    • Gość: piotr Re: Jak dotkliwe są nowe ograniczenia w Neostradz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 18:54
      pominmy, ze mamy najdrozszy internet w europie to nasz "kochany" monopolista, za wszelka cene chce nam utrudnic zycie.... jak podwyzsza vat na uslugi internetowe to telekomunikacja zmieni polityke bo klienci odejda do innych tanszych a TP przestanie szalec...
      • joly.roger Re: Jak dotkliwe są nowe ograniczenia w Neostradz 14.09.04, 18:56
        Gość portalu: piotr napisał(a):

> pominmy, ze mamy najdrozszy internet w europie to nasz "kochany" monopolista,
        z
        > a wszelka cene chce nam utrudnic zycie.... jak podwyzsza vat na uslugi
        internet
        > owe to telekomunikacja zmieni polityke bo klienci odejda do innych tanszych a
        T
        > P przestanie szalec...

Vat jest ustalony przepisami prawa nie widzimisiem TP. Konkurencja tez go
        zaplaci.
    • Gość: dzeku SQRWYSYNSTWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.range81-153.btcentralplus.com 14.09.04, 18:55
    • Gość: zsa Re: Jak dotkliwe są nowe ograniczenia w Neostradz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:04
      zalosne, wyborcza tez ich broni...przecietna strona zajmuje 70KB? LOL
    • Gość: mike Re: Jak dotkliwe są nowe ograniczenia w Neostradz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.04, 19:23
      najpierw trzeba tę neostradę mieć - mnie już 2 tygodnie chuje zakładają
    • Gość: Wojtek Re: Jak dotkliwe są nowe ograniczenia w Neostradz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:25
      Oczywiscie ze jest to granda, banda zlodzieii!!! A cala kasa leci do Francji
      (France Telecom) bo przeciez oni maja wiekszosc udzialow w TP SA, nawet dla
      tych tchorzy Europy zmienili logo!!!
      A propos: A co z uzytkownikami co maja juz neostrade na starych zasadach, czy
      cos sie dlanich zmieni?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka