Dodaj do ulubionych

Pomocy :-) strona www

06.02.16, 21:48
Witam serdecznie! :-)
Otworzyłem fan-page informacyjny miasta. Błyskawicznie zaczęły rosnąć lajki postanowiłem otworzyć stronę wykupiłem domene na home.pl oczywiście najłatwiej podpiąłem ją pod bloggera.. Ale niestety kompletnie nie znam się skąd można wźiać szablon w stylu strony informacyjnej... Czy ktoś mógł by mi pomóc?
Obserwuj wątek
    • pawleeecki Re: Pomocy :-) strona www 12.04.16, 21:06
      Jeśli mam być szczerzy, jeśli chcesz porządnie rozwinąć stronę, od razu zrób coś porządnego - blogger jest platformą blogową i takie powinno być jej przeznaczenie. Serwis informacyjny to dużo bardziej rozbudowana strona. Możesz spróbować własnymi siłami na wordpressie - można znaleźć sporo templatów magazynowych (raczej płatne) lub zainwestować w dedykowane rozwiązanie, ale tutaj zdecydowanie pomoc osoby, która się na tym zna jest wskazane. Powodzenia!
    • migralios Re: Pomocy :-) strona www 13.04.16, 10:30
      No a w czym pisaleś strone to taki zwykły szablon jak to zrobiłeś to myśle ogarniemy razem
    • volwero Re: Pomocy :-) strona www 01.05.16, 17:57
      Hmmm. Dla strony informacyjnej radziłbym użyć CMS Joomla. Potężny system a zarazem prosty w obsłudze bo logiczny. Ogromna społeczność, mase damowych dodatków, w tym własnie nadających sie do serwisu informacyjnego (wyświetlania newsów itp).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka