Gość: gonzoR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 16:26 Mimo ich podłączenia, jakość rozmów spadła, po prostu szumi. Czy mieliście podobną sytuację? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zacho Re: NEOSTRADA - filtry do telefonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 16:38 Tak, cały czas szumi i mnie wkurza, ludzi kiepsko słychać, ale jak wyłączę modem to jest idealnie. Ciekaw jestem czy te filtry są tak kiepskie? I gdzie kupić lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzoR Re: NEOSTRADA - filtry do telefonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 16:48 Mam modem Thompsona, a filtry jakieś chińskie. Kiepskie są, rozmowa jak w studni + szum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wers Re: NEOSTRADA - filtry do telefonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 20:33 w klasycznym aparacie ze słuchawką na przewodzie - czyściutko i ładnie, w bezprzewodowym - tez cholernie szumi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzoR Re: NEOSTRADA - filtry do telefonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 01:10 Właśnie u mnie w bezprzewodowym szumi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: NEOSTRADA - filtry do telefonów IP: 213.17.178.* 18.10.04, 20:18 oddal bazę od modemu Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: NEOSTRADA - filtry do telefonów 17.10.04, 02:22 u mnie wsio ładnie działa, nawet sobie obok modemu drugi telefon podłączyłem, też z filtrem, i pięknie sie rozmawia i korzysa z neta jednocześnie. MOże macie kiepskie okablowanie jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
userid Re: NEOSTRADA - filtry do telefonów 18.10.04, 22:33 mi nie szumi ale trzeszczy i ciągle się rozłącza bo te filtry mają jakieś nienasze gniazda - za duże, wszystko sie rusza i w ogóle prowizorka.. merde made in &tp :(( Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: NEOSTRADA - filtry do telefonów 18.10.04, 22:49 Mam bezprzewodowego panasonica i Neo i zadnych szumow. Moze po prostu kupujcie lepsze telefony?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzoR Re: NEOSTRADA - filtry do telefonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 01:48 "bo ja mam Panasonica", gościu ja też mam bezprzewodowego panasonica ale tego nie ogłaszam. Jakby to było najlepsze co ty masz... Facet jak przed neo nie było szumów a teraz są to wymiana telefonu NIC NIE da. Filtry są do bani. A jak są dobre to poucz się elektroniki. Odpowiedz Link Zgłoś