Gość: m IP: 195.205.180.* 10.11.04, 19:05 ...czy sa jakies konsekwencje, czy to operacja calkowicie bezpieczna? jak dlugo trwa i gdzie sie zapisuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: csd Re: chce sciagnac jave... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 19:12 u mnie trwało to 15 minut, pobierałem Jave SUN przez internet(128kb) bo ta z microsoftu nie chciała mi się zainstalować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: chce sciagnac jave... IP: 195.205.180.* 10.11.04, 19:14 ale czy to bezpieczne? i czy moge pobrac jave np z linku, ktory wyswietla mi sie w momencie, gdy chce wejsc na czata???? Odpowiedz Link Zgłoś
oo Re: chce sciagnac jave... 10.11.04, 19:58 Javę najlepiej pobrać z: www.java.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass Re: chce sciagnac jave... IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.04, 22:07 www.java.sun.com Hallo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawie expert Re: chce sciagnac jave... IP: *.itpp.pl 11.11.04, 04:46 Gość portalu: m napisał(a): > ...czy sa jakies konsekwencje, czy to operacja calkowicie bezpieczna? Twój komputer będzie całkowicie bezpieczny, jeśli odłączysz go od sieci, wymontujesz stację dyskietek, czytnik CD-ROM czy DVD, etc. Życie generalnie jest niebezpieczne. A jak ktoś ma pecha, to mu w drewnianym kościele cegła na głowę spadnie. Java plug-in jest bezpieczniejsza niż sama dziurawa Winda. > jak dlugo trwa Niedługo. > i gdzie sie zapisuje? To Cię nie powinno obchodzić, jeśli nie jesteś ekspertem. Możesz usunąć przez standardową procedurę dodaj-usuń programy - ale po co? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś