Dodaj do ulubionych

nie mogłem zagłosować...

30.11.04, 21:29
...na stronie: www.ludzie.pl/osoba.php?id=4029
wyskoczył komunikat, że głos już z tego kompa został oddany, podczas gdy nigdy na tej stronie nie byłem. tylko jakorzystam z mojego kompa i nikt więcej, więć co jest grane??
Obserwuj wątek
    • Gość: Jurij Re: nie mogłem zagłosować... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 09:25
      Mysle ze to robota Mossadu.
      • 2paco Re: nie mogłem zagłosować... 01.12.04, 13:53
        :))))))))))))
        a tak na poważnie, to jestem po prostu ciekaw, czemu mój IP mógł się pojawić na tamtym serwerze, skoro mnie tam nie było :)
        pzdr
        • Gość: csd Re: nie mogłem zagłosować... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:06
          to wg czego rozpoznawane sa ********y? Bo po IP napewno nie,, ja mam zmienne a i
          tak głosu oddać więcej niż raz nigdzie nie moge. To po co są programy do
          zmieniania IP?
          • Gość: funio Re: nie mogłem zagłosować... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:30
            1. co to są ********y?
            2. proponuję dobrą książkę kucharską, np o słodyczach, czekoladzie, ciasteczkach
            3. programy do zmieniania IP są do zmieniania IP; pytanie powinno brzmieć: po
            co zmieniać IP...
            • Gość: csd Re: nie mogłem zagłosować... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:56
              1. Jeżeli jesteś taki mądry to powiedz mi co mam zrobić żeby nie było tych
              gwiazdek jak pisze wyraz...no wiesz chyba jaki.
              2. Nie wiem jak ty ale mnie to nie kręci:)
              3. To poczym w takim razie sa identyfikowan...
              • Gość: funio Re: nie mogłem zagłosować... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 17:09
                ad 1. nawet się nie domyślam tego wyrazu :(
                ad 2 i 3 "ciasteczka HTTP (cookies). Jest to mechanizm słuźący do
                przechowywania danych w przeglądarce i w ten sposób śledzenia lub
                identyfikowania powracających uźytkowników." (na podstawie jakiejś encyklopedii
                intenetowej)
                A jak się u Ciebie znalazło? Hm... Dróg jest wiele, ale ja stawiam na internet.
                • Gość: csd Re: nie mogłem zagłosować... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 17:19
                  to znaczy że jak wywale to ciasteczko z...no wiesz:) to będe mogł znowu
                  głosować?to troche bezsensu:(
                  • Gość: funio Re: nie mogłem zagłosować... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 17:51
                    Podobny "problem" znajdziesz klikając na w czerwone
    • szarykot Re: nie mogłem zagłosować... 01.12.04, 16:10
      powiedz - a nie lepiej byłoby zapytać webmastera strony ludzie.pl ??
      • 2paco Re: nie mogłem zagłosować... 01.12.04, 22:33
        nie pomyślałem o tym.
        pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka