2paco 30.11.04, 21:29 ...na stronie: www.ludzie.pl/osoba.php?id=4029 wyskoczył komunikat, że głos już z tego kompa został oddany, podczas gdy nigdy na tej stronie nie byłem. tylko jakorzystam z mojego kompa i nikt więcej, więć co jest grane?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jurij Re: nie mogłem zagłosować... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 09:25 Mysle ze to robota Mossadu. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: nie mogłem zagłosować... 01.12.04, 13:53 :)))))))))))) a tak na poważnie, to jestem po prostu ciekaw, czemu mój IP mógł się pojawić na tamtym serwerze, skoro mnie tam nie było :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csd Re: nie mogłem zagłosować... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:06 to wg czego rozpoznawane sa ********y? Bo po IP napewno nie,, ja mam zmienne a i tak głosu oddać więcej niż raz nigdzie nie moge. To po co są programy do zmieniania IP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funio Re: nie mogłem zagłosować... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:30 1. co to są ********y? 2. proponuję dobrą książkę kucharską, np o słodyczach, czekoladzie, ciasteczkach 3. programy do zmieniania IP są do zmieniania IP; pytanie powinno brzmieć: po co zmieniać IP... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csd Re: nie mogłem zagłosować... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:56 1. Jeżeli jesteś taki mądry to powiedz mi co mam zrobić żeby nie było tych gwiazdek jak pisze wyraz...no wiesz chyba jaki. 2. Nie wiem jak ty ale mnie to nie kręci:) 3. To poczym w takim razie sa identyfikowan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funio Re: nie mogłem zagłosować... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 17:09 ad 1. nawet się nie domyślam tego wyrazu :( ad 2 i 3 "ciasteczka HTTP (cookies). Jest to mechanizm słuźący do przechowywania danych w przeglądarce i w ten sposób śledzenia lub identyfikowania powracających uźytkowników." (na podstawie jakiejś encyklopedii intenetowej) A jak się u Ciebie znalazło? Hm... Dróg jest wiele, ale ja stawiam na internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csd Re: nie mogłem zagłosować... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 17:19 to znaczy że jak wywale to ciasteczko z...no wiesz:) to będe mogł znowu głosować?to troche bezsensu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funio Re: nie mogłem zagłosować... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 17:51 Podobny "problem" znajdziesz klikając na w czerwone Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: nie mogłem zagłosować... 01.12.04, 16:10 powiedz - a nie lepiej byłoby zapytać webmastera strony ludzie.pl ?? Odpowiedz Link Zgłoś