Gość: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 01:23 czy jesli zainstaluje ta przegaldarke fire fox musze usunac internet explorer/?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kell99 Re: FIREFOX 23.12.04, 02:33 eksplodera nie da sie usunac (przynajmniej prosto), wiec bedziesz miec 2 przegladarki Odpowiedz Link Zgłoś
maciejpoczta Re: FIREFOX 23.12.04, 13:15 Nie wiem czy nie wystraszyłeś kolegi? Trzeba było jeszcze dodać, że dwie przeglądarki nie "gryzą" się ze sobą i bez problemu mogą być używane równolegle. A także, że można ustawić Firefox'a jako przeglądarkę domyślną i IE używać tylko do WindowsUpdate. Odpowiedz Link Zgłoś
kell99 Re: FIREFOX 23.12.04, 15:34 ja tam nie widzialem jeszcze zeby przegladarka kogos pogryzla.. szczegolnie, ze lisek ma wazne szczepienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: FIREFOX 23.12.04, 15:35 A mnie tu kiedyś opierniczyli , że to panda :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kell99 Re: FIREFOX 23.12.04, 16:21 moze w chinskiej wersji;) btw: www.mozillastore.com/products/stuff/firefoxplushtoy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Ach, jaki sympatyczny fajerfoksik! :-) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.12.04, 20:23 pantransit.reptiles.org/images/1998-09-27/redpanda.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sand_nigger Re: Ach, jaki sympatyczny fajerfoksik! :-) 24.12.04, 15:53 to jest czerwona panda, przyjacielu, zwana przez chinczykow "firefox". madrzy ludzie drapia sie po glowie zastanawiajac sie jak nalezy tego zwierza sklasyfikowac. jedni twierdza, ze to kuzyn szopa pracza, inni, ze wypada wyodrebnic go calkowicie. jest to jednak temat na inna bajke na innym forum. Odpowiedz Link Zgłoś