Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 12:43 czy ktoś z Was zamawiał coś t tego sklepu? Zastanawiają mnie ceny dość promocyjne - czy ktoś ma jakieś dośwaidczenia z ich stroną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T-800 Re: www.aparaciki... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.05.05, 13:54 Strona mocno podejrzana: 1. brak adresu firmy; nawet nie wiadomo, jak ta firma się nazywa, 2. domena aparaciki.pl zarejestrowana jest na osobę prywatną, co w tym wypadku trzeba uznać za niedopuszczalne. Jeśli interesują Cię tanie aparaty, odwiedź serwisy skapiec.pl i ceneo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Ceneo [reload] IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.05.05, 13:56 www.ceneo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ceneo [reload] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 14:12 Dzieki serdeczne , bo malam mieszane uczucia, które tylko się teraz potwierdziły. Odpowiedz Link Zgłoś
hanatol Re: Ceneo [reload] 03.05.05, 15:36 Gość portalu: ania napisał(a): > Dzieki serdeczne , bo malam mieszane uczucia, które tylko się teraz > potwierdziły. Tzn. że masz teraz jeszcze bardziej mieszane ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ceneo [reload] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 16:11 cóż przejęzyczenie - zdarzyć się może każdemu - odpowiadam: Uczucia były mieszane, przeczuwałam, że firma czy jak to tam zwać naciąga ludzi - i to ostatnie niejako się potwierdziło. Nie zamierzam korzystać z oferty tej "firmy", aczkolwiek pokusa nabycia Minolty Dimage Z2 za 1050 zł jest ogromna. Nie mam jednak ochoty inwestować takiej sumy pieniędzy w coś tak niepewnego. Pozwoliłam sobie pootwierać parę ikonek na tej stronie i wyszło, że "firma" zwie się Foto-Świat i mieści się w Zielonej Górze pzry Partyzantów 32/9. Podająteż kom. ale nie zamierzam tam telefonować. Na wszelkie pytania do nich odpowiadają ze stron prywatnych podając swe nazwiska - ale czy można temu wierzyć? chyba nie - więc rezygnuję - chyba stanie na tym, że kupię w rodzimym "gralu" albo "Escape" Minoltę Dimage Z10 za 840 i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pskw Re: www.aparaciki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 23:30 Owthem, jakiś rok temu. Było szybko, miło i kompetentnie. Jak jest teraz nie wiem, strona się nie otwiera. O ile mnie pamięć nie myli firma miała adres w Zielonej Górze i wszelkie informacje na jej temat były na stronie dostępne. Może ktoś podkupił domenę? Odpowiedz Link Zgłoś