Dodaj do ulubionych

ZAJEBIŚCI KOLESIE Z ARENY!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 17:27
OSTATNIO BYŁAM Z KOLEŻANKĄ W ARENIE I SUPER SIĘ BAWIŁAM!! A NAJBARDZIEJ
PODOBALI MI SIĘ KOLESIE O IMIENIU DARAS G. Z TRZEBCZA I RADAS G. Z
UNISŁAWIA!! POZDRO DLA NICH!! CO SĄDZICIE O NICH!!!! ZAWSZE SIĘ BAWIĄ NA
GŁÓWNEJ SALI!!
Obserwuj wątek
    • Gość: LASKA Re: ZAJEBIŚCI KOLESIE Z ARENY!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 17:29
      wiem o kogo chodzi!! są spoko !! laski bierzcie ich!!!
      • Gość: ???????????????? Re: ZAJEBIŚCI KOLESIE Z ARENY!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.05, 18:01
        znam Darka G i to bardzo dobrze nawet za dobrze wpada do mnie prawie co
        niedziele.Jest zajefajnym kolesiem z Trzebcza.pozdrwiam
        • Gość: MISIA [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:24
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: PYSIA [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 19:14
    • Gość: be Re: ZAJEBIŚCI KOLESIE Z ARENY!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.02.05, 19:21
      w Kokocku nie widzialam fajnych chlopakow
    • Gość: JFI [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:14
      • Gość: fajnaDupa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 14:25
    • Gość: brzdęk Re: ZAJEBIŚCI KOLESIE Z ARENY!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 15:08
      ach ci kolesie, widziałam ich i powiem że śmiesznie tańczą, strasznie wywijają
      rękoma, ale oni chyba są zajęci,
      • Gość: kaka marek e Re: ZAJEBIŚCI KOLESIE Z ARENY!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 20:13
        je.. was w dupe wszystkich mam nadzieje,że niedługo wypie.. to w kosmos, a
        więc ave . : R I P : .
      • Gość: ............. Re: ZAJEBIŚCI KOLESIE Z ARENY!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 18:22
        kolesie z areny sa zaje.... super tancza i zaje... tancza!!!!!!!!!!
      • Gość: ka z s a Re: ZAJEBIŚCI KOLESIE Z ARENY!!!! IP: 81.210.32.* 01.03.05, 00:28
        PUUUUUUUSSTAKIIIIIIIIIIIIIIII TECHNOOOOOOOO MUŁYYYYYYY !!!!
    • www.chelmno.net Re: ZAJEBIŚCI KOLESIE Z ARENY!!!! 24.02.05, 16:22
      Ja zauważyłem taką różnicę.
      Wchodząc do chełmińskich klubów czujesz wzrok ludzi którzy najlepiej by CIĘ
      zamordowali plotkami za to Arena jest takim fajnym klubem tak skonstruowanym,
      że tego zjawiska nie ma :P z przymruzeniem oka
      • Gość: PIWOSZKA Re: ZAJEBIŚCI KOLESIE Z ARENY!!!! IP: 81.210.32.* 28.02.05, 22:52
        BO TAM ZANIM KTOS BY WSZYSTKICH OBGADAL TO ZAJELOBY TO POL ROKU HAHAHAHAHA
        • Gość: NATALIA Re: ZAJEBIŚCI KOLESIE Z ARENY!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 12:03
          KOLESIE SA ZAJEFANI POZNAŁAM KILKU NOWYCH KUMPLI NA OSTATNIEJ DYSCE I POWIEM ZE
          SA ZAJEBISCI
          • Gość: aaaaa Re: ZAJEBIŚCI KOLESIE Z ARENY!!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.04.05, 09:27
            aaaaaaa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka