zanzizanzi 07.05.05, 00:44 Kochani, mam wtyczke winampowską stream ripper ale coś mi się krzaczy i nagrywa ostatnio z radiosfery pliki po 22 -200 KB a ja chce np. zeby nagrywało mi bez przerw, jak to zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lls Re: Nagrywanie z radia internetowego - problem IP: *.chello.pl 07.05.05, 12:04 Nie wiem, jak to zrobić, ale mam dla Ciebie propozycję: Screamer Radio Swietny darmowy program do sluchania radia z internetu (umozliwia tez NAGRYWANIE). Strona programu: www.screamer-radio.com/ Stad mozna go sciagnac: www.screamer-radio.com/dl.php?file=screamer036.exe Jak go spolszczyc: www.screamer-radio.com/wiki/Pomoc_po_polsku Jak zrobic w nim Ulubione: www.screamer-radio.com/wiki/Pomoc_po_polsku Ponad 60 polskich stacji gotowych do wykorzystania jako ulubione: www.screamer-radio.com/forum/viewtopic.php?t=47 Forum programu (anglojezyczne, troche po polsku; duzo propozycji stacji): www.screamer-radio.com/forum/ Watek o Screamer Radio na forum DobreProgramy: forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=20026 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Nagrywanie z radia internetowego - problem IP: *.autocom.pl 07.05.05, 18:09 Fajny porogram ale nagrywanie się przerywa i nagrywa się w kilku plikach. Odpowiedz Link Zgłoś
blekot Re: Nagrywanie z radia internetowego - problem 07.05.05, 23:23 nagrywa utwór po utworze (mp3/ogg) a jak inaczej? jeden wielki utwór? ;-) blekot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Nagrywanie z radia internetowego - problem IP: *.autocom.pl 07.05.05, 23:53 jeden utwór nagrywa się w kilku plikach Odpowiedz Link Zgłoś