Dodaj do ulubionych

Chello wyprzedza Neostradę

• Gość: Mort A ja place £1 za 1 Mb miesiecznie - slabo ??? IP: 213.2.49.* 31.08.05, 12:06
      Hejka ! Mieszkam w Birmingham i moja siec kablowa
      udostepnia mi polaczenia internetowe od 0,5 do 3 Mb/sec.
      Obecnie doplacajac 1 funta do abonametu za kablowke
      moge cieszc sie 1Mb internetem bez limitu w UL i DL.
      Do tego 40 programow w cyfrowej jakosci i telefon
      a wszystko razem za 20 £ na miesiac.
      Ceny w polsce to OBELGA a zarobki to JALMOZNA !!!
    • Gość: abonent rezygnuje z Neostrady, i juz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 12:08
      tylko tyle
    • Gość: wuem Szybko? IP: *.kwbturow.com.pl 31.08.05, 12:35
      To jest niewiele za tak dużą kwotę!
      Kiedy ktoś pójdzie po rozum do głowy, że może więcej za mniejszą cenę?
    • czwarty.wymiar To Polska właśnie 31.08.05, 12:40
      Zostajemy w tyle ale opłaty i tak kosmiczne.
    • Gość: szfak dzizas IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 31.08.05, 13:33
      Jesli macie dobre lacze, zobaczcie co uknula administracja Busha :

tinyurl.com/cxopd
      www.bittorrent.com/dl/BitTorrent-4.0.4.exe - tym sciagniecie

tinyurl.com/bpdaf - napisy
      • Gość: zebba Re: dzizas IP: *.tpsa.tychy.telexispl.com 31.08.05, 13:46
        Nie śmieć tłuku jeden.
    • Gość: jakub chello wyprzedza neostrade IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 13:50
      jezeli cena 249 zl nie jest chochlikiem drukarskim to chello wyprzedza neostrade
      przede wszystkim cena
    • tedma49 Tylko tyle? 31.08.05, 14:27
      Northeast Ohio ja mam cable DSL linksys 54.00 Mbps za $ 34.95/ m-c unlimited akces 24h
      • Gość: anty-TePeZboki Re: Tylko tyle? I co z tego? IP: HTTP1.* / *.block.alestra.net.mx 31.08.05, 14:52
        tedma49 napisał:

> Northeast Ohio ja mam cable DSL linksys 54.00 Mbps za $ 34.95/ m-c unlimited
        ak
        > ces 24h

Zyjesz w kraju, ktory zapewnia Ci to. Zapewniam Cie ze sa miliony Amerykanow
        ktorzy maja lepsze i tansze lacza niz Twoje. Zadna sztuka.
        Zeroy podatek, mnostwo inwestorow, providerow.
        Sztuka jest tu, w Polsce rezymowej, wsrod szpicelkow z TePePsiArni i innej
        gadziny cos takiego wywalczyc. Popatrz, probuja teraz, blokuja kolejne grupy
        IP, wsciekaja sie te kanalie - po co? Aby wyeliminowac JEDEN moj Wolny Glos
        ktory im uraga - zreszta sa bez szans, bo to przyglupy - madry do TePePsow
        pracowac nie pojdzie. Nie wiedza nawet co to proxy i tunneling ;-)
        Ty z Piekla uciekles - ja tu zostalem.
        I nadal WALCZE.
    • Gość: gosc Czytajcie wrogowie TPSA ! IP: *.block.alestra.net.mx 31.08.05, 15:46
      Wczoraj tutaj mnie jakis balwan zmieszal z blotem bo nie zrozumial tego co napisalem. Pisalem ze mam neo bo nic innego nie chce mi nikt zalozyc mimo ze mieszkam w centrum miasta gdzie dziala to wychwalane chello. tylko ze oni chca zarobic i to normalne wiec zakladaja neta tylko tam gdzie sie mozna znalezc wiecej osob. ja to rozumiem.
      jestem ostania osoba ktora bronilaby TPSA. zgroza zree teraz ktos sobie moze zalozyc neo 512 za kase taka jaka ja place za 128 a ja tego NIE MOGE. to tak jak bylo kiedys w ERA (nie wiem czy dalej tak jest) starzy abonenci nie mogli skorzystac z takich cen. moich znajomych to wkurzalo. to samo teraz mnie szlak trafia kiedy widze reklame neostrady.
      nie powiem. dziala dobrze teraz i nie mam problemow zasadniczo, ale wolalbym gdyby mi inna firma mogla ja zalozyc. tylko co ja poradze na to ze NIKT nie chce bo w moim domu jednorodzinnym sie nie oplaca nikomu??!!
      • Gość: Radek Re: Czytajcie wrogowie TPSA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 16:29
        To samo u mnie, dzownilem dwa razy do UPC w sprawie kablowki i Chello, i dwa
        razy sie dowiedzialem ze kablowke moga mi podpiac (nawet stwierdzili ze sasiad
        dwa numery dalej ma) ale internetu nie. Ok niech bedzie sama kablowka mam neo
        512 i narazie starczy, mila pani powiedziala ze musza zrobic wycene
        pociagniecia kabla i na tym sie skonczylo. Dla mnie UPC to firma niepowazna
        trzeci raz do nich dzwonic nie bede. Dodam ze TPSA jak swego czasu zlozylem
        wniosek o podpiecie neo jak jeszcze u mnie w okolicy sie nie dalo, to po tym
        jak taka mozliwosc powstala (rok pozniej) odpisali i zaproponowali usluge neo.
        Jak widac prywatna firma (UPC) ma w dupie klienta bardziej niz panstwowy
        monopolista (TPSA).
        • Gość: gollum Re: Czytajcie wrogowie TPSA ! IP: 212.160.172.* 07.09.05, 09:22
          nie przjmuj sie w Kielcach mimo ze jest UPC to chello nie ma w ogole i jeszcze
          pewnie dlugo niebedzie (mimo iz od kilku miesiecy chrzania ze juz niedlugo) bo
          siec jest przestarzala i nie spelnia parametrow ;)
      • Gość: antyTePeSzmata Re: Czytaj Ty, ktory zwiesz mnie "balwanem" IP: 212.0.138.* 31.08.05, 16:49
        Czesc. Dlaczego piszesz o mnie "balwan". Czy przeczytales co Ci odpisalem?
        Po prostu sie pomylilem, za co przeprosilem potem. Opisujesz tu swe trudne
        zycie - a co bys zrobil gdyby:
        Tepepies naciagnal Cie na 1000zl (wzialem kredyt, dzis to juz ponad 3 tys
        niesplacone) twierdzac zaledwie czternascie miesiecy temu: "to nasza rada
        zyczliwa, bo my CHCEMY aby placil pan mniej za internet, znamy sytuacje..".
        Spora czesc tego mam na pismie oraz rachtele - miesiac w miesiac 400-500zl.
        Po trzech miesiacach zadzwonili ze "promujemy neostrade za zlotowke" pomimo
        ze trzy miesiace wczesniej ZAKLINALI sie ze "takiej uslugi na naszej
        centrali to dlugo nie bedzie" - specjalnie pytalem, czy nie zaczekac.
        Odpowiedzieli - nie.
        Teraz dodatkowo WYLACZYLI mi terminal SDI, uprzedzajac o tym... piec minut
        PO wylaczeniu i twierdza ze... nie zlamali Prawa RP.
        Pojmujesz?...
        Z UPC zrezygnowalem, bo po "za pol roku" uparlem sie drazyc sprawe Chello.
        Okazalo sie ze to bajka o Zelaznym Wilku. Jeleni chca obiecankami na tym
        zasniezonym i zaszumionej "telewizji" trzymac za.. 50zl/miesiecznie (!!!).
        Za 200zl mam ekskluzywny cyfrowy tuner z talerzem.
        Od TePeSzmAty musze odzyskac moje wadium za SDI ktorego mi oddac NIE CHCA.
        I juz nie mam ANI JEDNEJ, poza tyi naciagaczami, firmy ktora by internet
        oferowala. Mam kolejny raz wpadac w spirale dlugow bo tak chce TePeSzmata?
        Powtarzam - jestem Inwalida I Grupy. Nie spadlem ze schodow.

Czy rozumiesz wreszcie "balwana"?..
        • Gość: gollum Re: Czytaj Ty, ktory zwiesz mnie "balwanem" IP: 212.160.172.* 07.09.05, 09:28
          czegos tu nie rozumiem
          rzucasz sie na wszystkich ktorzy maja inne zdniar niz Ty
          piszesz jaki jestes biedny - ze 1000 zl to 3 miesiace jedzenia dla Ciebie, ze
          jestes inwalida I grupy a na oplaty za internet masz ?!?
          ludzie ktorzy za srednio 350 zl/miesiac musza sie wyzywic NIE MARNUJA tych
          pieniedzy na internet czy kablowke bo maja wazniejsze sprawy na glowie !!!
          smierdzi mi to prowokacja ...
          ludzie NIE KARMCIE TROLLI !!!
          EOT
          i Wam tez proponuje rozwazenie takiego rozwiazania ;)
          • Gość: antyTePeSzmaciarze Re: "Gollum" Trollem? IP: 193.194.68.* 07.09.05, 21:40
            Gość portalu: gollum napisał(a):

> czegos tu nie rozumiem

Tacy jak ty zwykle nie rzozumuieja nic, poki noie dostana w pysk.
            Wtedy nagle doznaja olsnienia. To nie grozba zadna, to przyklad.

> rzucasz sie na wszystkich ktorzy maja inne zdniar niz Ty

Na kogo sie "rzucam", baranku? Na zlodziei-tepeszmaty?
            Przeciz ja sie z nimi od lat procesuje. Poza sala sadowa nie
            takie slowa padaja. Maja juz na koncie pobicie mnie
            potwierdzone pprzez kilku niezaleznych lekarzy, ktorym takze
            groza. Uwazam ze mnie oszukali - domagam sie zwrotu tego co
            mi bezczelnie UKRADLI. TelePies jest ZLODZIEJEM, co licze
            potwierdzi wyrokiem niezalezny sad.
            Zrabowali mi podstepem 1000zl. Na swoja wodke.

> piszesz jaki jestes biedny - ze 1000 zl to 3 miesiace
            > jedzenia dla Ciebie, ze jestes inwalida I grupy a na oplaty
            > za internet masz ?!?

Baranku, czy byles kiedys w takim stanie zdrowia ze jedynie
            media, telewizja, internet lacza cie ze swiatem? Watpie, bo bys
            pojal. Internet zreszta NIE JEST od lat luksusem, poza takimi
            krajami jak Polska opanowanymi przez mafie-monopole.
            Internet jest juz dawno codziennoscia czlowieka.
            Europa to drugi co do zamoznosci region swiata. TePsy czynia
            z niej Afryke z pomoca takich uleglych barankow jak ty.
            Broniacych zlodziei, bandytow, naciagaczy i nierobow.
            Czy nie umiesz pojac ze NIE DOTRZYMALI UMOWY? To nie moja wina.
            Zreszta place nadal im, internet majac u kogo innego. Place aby
            nie mogli miec powodu do urzedowego zalgania swej podlosci.
            Uwazasz ze kazdy inwalida winien polozyc sie i czekac na smierc?

> ludzie ktorzy za srednio 350 zl/miesiac musza sie wyzywic NIE
            > MARNUJA tych pieniedzy na internet czy kablowke bo maja
            > wazniejsze sprawy na glowie !!!

Niekoniecznie. W Tepsiarni nikt 350zl nie zarabia. Te szuje zyja
            luksusowi i jeszcze maja "znizki", "akcje" i "swiadczenia".
            Czyzby za to ze kradna?....
            Gdyby nie internet - nie mialbym po co zyc.

> smierdzi mi to prowokacja ...
            > ludzie NIE KARMCIE TROLLI !!!
            > EOT

Troll nazywa sie "gollum" i usiluje obrazac ludzi ktorych nie zna.
            Co smarku robiles gdy Polske okupowali krwawi bewzgledni komunisci?
            Tatus im sluzyl w ktorejs z bojowek typu PZPR?
            Ja lalem bandytow po pyskach. Widzialem tysiace tchorzy ktorzy na
            dzwiek slow "milicja obywatelska i sluzba bezpieczenstwa" bledli.
            Trzeba bylo tych bandytow tluc. Ja mialem odwage.
            Nie przypadkiem jestem teraz inwalida.... mosci Trollu "Gollum".

> i Wam tez proponuje rozwazenie takiego rozwiazania ;)

Dobrze ze masz wyczucie demokratyczne. Ostracyzm wobec mnie
            NAKAZYWAL rezym komunistyczny jednoczesnie namawiajac mnie abym z
            Polski wyjechal. Ja uwazalem ze to komunisci winni ruszyc za Bug,
            bo to nie byli Polacy, ale wszy ruskie, zgubione przez Iwana,
            gdy gonil Adolfa.
            Przemysl to, chlopcze ubogi (nie finansowo)
            • Gość: gollum Re: "Gollum" Trollem? IP: 212.160.172.* 08.09.05, 09:54
              przeczytaj najpierw to co napisales tu (juz o tym wspomnialem wczesniej):
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48&w=28382118&a=28438133
              atakujesz np. mnie i obrazasz w w/w poscie podczas gdy ja Ci napisalem fakty
              zgodne z prawda - nie wiem (po raz kolejny to powtorze) skad Twoj znajmoy
              wytrzasnal "fakt" ze w TP wszyscy maja net za darmo i to jeszcze od wielu
              lat ...
              zreszta jak poczytasz dobrze to jeszcze kilka osob poczulo sie urazonych Twoim
              agresywnym zachowaniem - odebraly Twoje wypowiedzi jako atak na siebie
              skoro atakujesz tylko TP to pisz tak zeby to bylo wyraznie widoczne a nie jak
              napisales np. do mnie "Tak mnie "wspolnym wysilkiem" zalatwiliscie, ZLODZIEJE i
              NACIAGACZE."
              przemysl zanim cos napiszesz i potem przemysl to co przemyslales i dopiero pisz
              to moze nie bedzie nieporozumien ?!?
              co do tego co piszesz ze net jest luksusem w PL to niestety masz sporo racji ...
              nadal nie wiem w ktorym momencie i w ktorym miejscu nie dotrzymali umowy ?!?!?!
              napisz prosze konkrety a nie ze pracownicy wiedzieli ze za kilka miesiecy
              bedzie SDI za 1 zl podlaczane i Ci nie powiedzieli (a smiem twierdzic ze G
              wiedzieli na ten temat) bo najwazniejsze jest to co zostalo podpisane czyli
              umowa ...
              a wiesz ile zarabia pracownik firmy outsourcingowej pracujacej dla TP
              (najczesciej studenci) ale jest rownie mnostwo byly pracownikow Tp
              pozwalnianiych ktorzy nie majac wyboru przeniesli sie do outsourcingu za marne
              pieniadze ...
              wielka kase to jak w kazdej polskiej firmir zarabia gora ...
              tak wiec najpierw zweryfikuj a potem wypowiadaj sie ...
              a muj Tatus jak to napisales nigdy nie nalezal do zadnej partii :P
              ani za komuny ani po jej upadku i za to go wlasnie szanuje ze nie ulegal modom
              czy przymusom zadnym ...
              tak wiec ... mysl jak piszesz a wszystkim bedzie lepiej i nie bedzie klotni ...
              • Gość: anty-TP Re: "Gollum" Trollem? odpowiadam Gollum IP: 193.194.68.* 08.09.05, 21:37
                Gość portalu: gollum napisał(a):

> przeczytaj najpierw to co napisales tu (juz o tym wspomnialem wczesniej):
                > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48&w=28382118&a=28438133
                > atakujesz np. mnie i obrazasz w w/w poscie podczas gdy ja Ci napisalem fakty
                > zgodne z prawda - nie wiem (po raz kolejny to powtorze) skad Twoj znajmoy
                > wytrzasnal "fakt" ze w TP wszyscy maja net za darmo i to jeszcze od wielu
                > lat ...

Powtorze i ja. Spojrz jak wtedy podpisales tamten list. "Gollum"? Zreszta
                nawet zalogowanie sie nic nie zmienia - widze tu na Forach te same osoby pod
                setkami pseudonimow. Kazdy/da moze zalozyc tyle kont ile tylko chce. Nikt
                tego nie weryfikuje.
                Sprawa "znajomy". Popatrz tam - ktos zarzucil mi klamstwo i mitomanie.
                Zauwaz - jeszcze inny pseudonim - ja stale uzywam tego samego z wariantami.
                Cvhodzi o mlodego faceta ktorego widuje niemal codziennie. W czasach CB
                radio uniemozliwial mi rozmowy w eterze stawiajac zlosliwie nosne. Potem
                poszedl pracowac do TP jako monter i mial, jak twierdzil, "net za friko".
                Zreszta byl sprawca mody na internet w moim bloku. Kiedy go zwolnili
                plakal glosno na lawce ze "teraz bedzie musial wykupic platne lacze".
                Czy to za malo aby wyciagnac wnioski?
                O ile teraz wiem, byl nielegalnie podlaczony pod... Szkole Podstawowa.
                Ona za niego placila. Za wiedza innych monterow. Nie ukarano go nigdy.

> nadal nie wiem w ktorym momencie i w ktorym miejscu nie dotrzymali umowy ?!?!?!
                > napisz prosze konkrety a nie ze pracownicy wiedzieli ze za kilka miesiecy
                > bedzie SDI za 1 zl podlaczane i Ci nie powiedzieli (a smiem twierdzic ze G
                > wiedzieli na ten temat) bo najwazniejsze jest to co zostalo podpisane czyli
                > umowa ...

Bingo! (umowa). Powtarzam po raz n-ty (czy to az tak trudne?). Wiosna ub.
                roku zaoferowali mi zakup SDI - rzekomo "aby mi pomoc". Poniewaz interesuje
                sie swiatem pomimo swej biedy juz slyszalem o Neostradzie. Zapytalem o nia,
                w tym i na pismie (jest). Odpowiedzieli mi ze "nie bedzie dlugo warunkow
                technicznych do Neostrady bo tu jest stara centrala itd". Naciskani
                "jak dlugo?" odpisali ze "minimum kilka lat".
                Wobec tego z pomoca rodziny zawarlem z nimi ta umowe SDI, placac 999zl, co
                i mnie zdziwilo bo nawet na ich stronie pisalo co innego. Niestety,
                przypadkiem to nie ja ta umowe podpisalem.
                TRZY MIESIACE potem odlaczyli mi SDI (umowa tego nie dopuszcza!) potem
                informujasc ze "zakonczyli swiadczenie uslugi SDI" oraz (uwaga!).....
                zaoferowali "roczna promocje Neostrada za zlotowke" ! (co twierdzili
                wczesniej?) i pomimo ze ewidentnie zlamali PRZEZ SIEBIE napisana umowe
                stwierdzili ze 999zl NIE ODDADZA, obojetnie czy zgodze sie na Neostrade
                czy tez nie. Wczesniej uzywalem modemu przez siedem lat.
                Ja widze to tak: - naciagneli biedaka na 999zl a potem zaoferowali mu
                TO SAMO jak gdyby wciaz uzywal modemu. Bo jestem biedakiem.
                A przeciez wpakowalem w nich 999zl!
                Dlaczego, po co? Na pilkarzy, na Kulczyka czy moze na Malysza?....
                Oto MERITUM tej zadymy.
                • Gość: gollum Re: "Gollum" Trollem? odpowiadam Gollum IP: 212.160.172.* 20.09.05, 13:08
                  co do nickow uzywam tego samego zawsze ;)
                  a skoro piszesz ze monter mial podlaczenie do netu na lewo
                  to na jakiej podstawie twierdzeni ze wszyscy pracownicy TP tak mieli?
                  bo uwierz mi ze nie znam osobiscie takiego przypadku zeby ktos z pracownikow TP
                  (nie mowie o dyrektorach itp bo tu nie wiem - mam na mysli zwyklych
                  pracownikow) mial oficjalnie podlaczony net za free.
                  a z Twojej wypowiedzi na poczatku wynikalo ze wszyscy pracownicy TP maja net za
                  darmo co nie jest zgodne z prawda - dlatego sprostowalem.
                  moze tego montera zwolinili wlasnie za to ze odwalil wala i byl na lewo
                  podlaczony?

BTW to 999 zl bylo to oplata za instalacje czy kaucja za modem?
                  jezeli za instalacje to wg mnie nie masz szans wygrac tej sprawy natomiast
                  jezeli kaucja za modem to jezeli go nie oddales (bo modemy SDI sa i byly
                  wlasnoscia TP) to nic dziwnego ze Ci kasy nieoddali ...
                  trzeba oddac modem zeby kase zwrocili.
                  co do odlaczenia to chyba faktycznie nalzey poinformowac klienta wczesniej ...
                  tak wiec to 999 zl bylo oplata instalacyjna czy kaucja za modem ?!?
                  jakiego modemu uzywals przez siedem lat? tego od SDI? przeciez SDI
                  zaproponowali Ci wiosna ubieglego roku? czy chodzi Ci o normalny modem
                  analogowy z dostepem wdzwanianym 0202122?
                  • Gość: antyTP Re: "Gollum" Trollem? odpowiadam Gollum IP: *.block.alestra.net.mx 27.09.05, 22:06
                    Czesc

Czekaj, czekaj... Duzo tych pytan a, i ja dopiero od godziny znowu mam siec
                    (Wi-Fi na tydzien darmowego testu)

> BTW to 999 zl bylo to oplata za instalacje czy kaucja za modem?

Kaucja za modem. Modemu nie oddalem bo otrzymalem informacje ze tak czy siak
                    nie zwroca mi niesluszne mi ukradzionych pieniedzy bo... "nie lezy to w ich
                    mozliwosciach". Zatem ja ich poinformowalem ze modem moga odebrac ode mnie
                    tylko w sadzie. Liczylem na efekt - od tamtej pory cisza. Wyslalem im pozew,
                    drugi wyslal sekretariat sadu (pytalem). Cisza.

> jezeli za instalacje to wg mnie nie masz szans wygrac tej sprawy natomiast
                    > jezeli kaucja za modem to jezeli go nie oddales (bo modemy SDI sa i byly
                    > wlasnoscia TP) to nic dziwnego ze Ci kasy nieoddali ...
                    > trzeba oddac modem zeby kase zwrocili.

Wlasnie w tym rzecz. Zarowno zatrzymanie modemu jak i stale placenie za SDI
                    (rachunki przychodza jakby sie nic nie stalo i to z kupa reklamowek)
                    traktuje jako element do ZMUSZENIA ich do reakcji. Chociaz tak po prawdzie
                    to ja na tym trace ogromnie. Za to bezwartosciowe pudelko place miesiecznie
                    lacznie z abonamentem ktory wysoki byc MUSI bo jest na moim rachunku SDI,
                    zreszta juz nie ma nowej opcji niskiego abonamentu to dla mnie potezna suma.
                    Od przyszlego miesiaca bede juz placil tylko z kolejnego kredytu :-(
                    Kto te kredyty splaci?

> co do odlaczenia to chyba faktycznie nalzey poinformowac klienta wczesniej ...
                    > tak wiec to 999 zl bylo oplata instalacyjna czy kaucja za modem ?!?

Kaucja za modem. Pisze "oplata instalacyjna plus..". jest jeszcze cos o
                    "testowaniu przylacza" choc niczego takiego nie robili. Dali siostrze
                    pudelko z modemem, ta fakture i kartke z loginem i haslem. Kazali za to
                    zaplacic 999 zl. Wszystko.

> jakiego modemu uzywals przez siedem lat? tego od SDI? przeciez SDI
                    > zaproponowali Ci wiosna ubieglego roku? czy chodzi Ci o normalny modem
                    > analogowy z dostepem wdzwanianym 0202122?

Oczywiscie ze analogowy (jakis Zoltrix). SDI zaoferowali mi dopiero w ub.
                    roku. Mowilo sie od lat ze jest SDI u nas ale na moje podania odpowiedz
                    byla stala "brak mozliwosci technicznych".

Ogolnie jestem coraz bardziej pewny ze skonczy sie w sadzie (jezu, koszty)
                    jak tysiace innych spraw. Podali ze obecnie przeciwko TP toczy sie ponad 10
                    tysiecy (!) rozpraw z roszczen prwywatnych. Bede otwieral kolejny tysiac?
                    Zaluje ze nikt nie zaoferowal mi pomocy, poza prawna. Za ta jednak place
                    - przypominam - z kredytu. Ktory ktos bedzie musial zwrocic.
    • Gość: ... Zdzierstwo! IP: 64.124.166.* 31.08.05, 16:13
    • Gość: MC Oszustwo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 17:02
    • Gość: jpjp w Japonii taniej... IP: *.bbtec.net 31.08.05, 17:07
      W Japonii place za 12Mbps ktore uzywam juz od ponad 2 lat ( mozliwosc 100Mbps
      juz jest od dawna) i place m-nie polowe tego co sobie zycza w Polsce. Mysle, ze
      kiedys to Plska bedzie na przedzie najdrozszych krajow swiata
    • Gość: adamgagarin kablowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 21:07
      kiedy kablowka dotrze do Kaczych Buków .Czy kabla zabrakło?
      • Gość: aa dialog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.08.05, 23:08
        dla mnie to jest najlepszy provider 1mb/s 99zl na miesiac zadnych limitow od roku tylko raz byla awaria
    • Gość: umiar a po co mi w chacie 12Mb/s???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 22:47
    • Gość: klin Chello wyprzedza Neostradę IP: *.chello.pl 31.08.05, 23:42
      ja daje swoim abonentom 3Mb/s z www i 256kb/s po p2p,bez limitu za 55 zl z vat i
      chociaz chello jest nikt nie narzeka,bo chello to sciema - blokuja p2p, tylko
      reklamy maja ladne
      • Gość: antyTP GOLLUM - osobista uwaga i propozycja IP: 193.194.68.* 07.09.05, 22:49
        Przyznaje ze zdenerwowales mnie poteznie. Nie pojmuje - jak mozesz, sam bedac
        uprzywilejowanym beniaminkiem placacym za internet grosze - rugac i mieszac z
        blotem takich jak ja? Czyzbys nie pojal ze liczylem na zainteresowanie ludzi
        GW swoja niedola i na ich chocby probe pomocy mi, sprawdzenia?
        Przeliczylem sie i to bardzo bolesnie. Zero zainteresowania.
        Ty zas mi jeszcze wymyslasz, uwazajac zapewne ze tak jest dobrze, bo Ty jestes
        "lepszy" i "Tobie sie nalezy" a jakis tam (nie pomne jak mnie okresliles) moze
        "sie walic". Nie podoba mu sie - niech sobie wykopie grob. Albo buli ponad swe
        przychody - Tobie wszystko jedno. Nie rozumiesz takich jak ja ludzi.
        Nie Ty jeden. Media tez udaja ze nas nie ma. Bardziej je interesuja rzekome
        "cierpienia" bylych SS-manow i SB-kow niz ich ofiar. A to pieklo nadal trwa,
        bo ci ludzie sa wszedzie, i gdzie tylko moga tam szepca "dokopcie mu jak sie
        da to antypolska (?) kanalia". Takze w TP pracuja. Nie fantazjuje, mam liste.
        Chcesz, zrezygnuje z anonimowosci, zapomne jak mnie nazywales, zaprosze Cie,
        pokrryje WSZYSTKIE koszty jakie w zwiazku z tym poniesiesz i pokaze:
        - po co mi potrzebne internetowe lacze ;
        - jakie mam teraz mozliwosci "zycia" i jak zyc mozna ;
        - jak obeszli sie ze mna ludzie z TP ;
        Przejrzysz pisma, notatki, akta. Potem moze inaczej ocenisz moje histeryczne
        pozornie dzialania. Ja wolam, krzycze o KRES MONOPOLU I WYZYSKU.
        Sat o bowiem chocby w swietle przepisow Unii Europejskiej dzialania
        POZAPRAWNE. RTePeSa powinna dawno byc ukarana grzywna kilka milionow Euro za
        lamanie prawa tysiecy ludzi, ktorych szyderczo zwie "klientami".
        Jak potezne sily stoja za ta miedzynarodowa banda zlodziei?..

Mozesz byc za mlody na te widoki - uprzedzam - od wielu lat musze sobie
        radzic sam, o remontach czy choby naprawach dawno zapomnialem. Wszystko co
        wplywa jako renta rozchodzi sie tego samego dnia na oplaty stale. w dwa
        dni po otrzymaniu renty nie moge kupic nawet gazety.
        Nie ze swojej winy - podkreslam.
        • Gość: amplifire Popieram, popieram, popieram antyTP o/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 16:36
          • Gość: anty-TP Re: Agresja moja sluzy prowokacji - czekam IP: 193.194.68.* 09.09.05, 22:25
            Czekam na reakcje ludzi odpowiedzialnych. Potrzebuje wszystkiego:
            - pomocy prawnej - TP ma dziesiatki papug na skinienie, ja ani jednej.
            - wsparcia moralnego, ktorego odmowily mi powolane do tego urzedy.
            - wsparcia finansowego, na zime szykuje mi sie przytulek lub zycie
            bez swiatla, gazu i wody. Tone w dlugach - dzieki TP.
            Pisalem wszedzie: Federacja Konsumentow, URTiP, i nie tylko. Zero odzewu.
            Dzis ujrzalem nagonke na 'lala.laleczna', moj idol, mam identyczne poglady
            antynazistowskie i antykomunistyczne.
            Nie zdecydowalem sie prosic o pomoc w swojej sprawie TVN.
            Na mnie tez moga taka nagonke zrobic.
            Robili je na mnie ongis zbrodniczy komunisci. Dzis "niewinni".

Podbijam bebenek.
    • Gość: Lelekl Niech UPC zrobi jeszcze telefony naswoichsieciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 08:40
      ..i skopie tyłek tej monopolistce , państwowej, francuskiej TePsie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka