elcia125 13.10.05, 23:12 Proszę o podpowiedź jak można/i czy można?/ wyzerować czas pracy komputera w kalendarzu XP.Będę wdzięczna za radę.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T-800 Re: proszę o radę IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.10.05, 23:37 Nie rozumiem pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
genghis Re: proszę o radę 14.10.05, 00:22 1. Zakończ Kalendarz XP 2. Panel Sterowania -> Zaplanowane zadania -> Zaawansowane -> Zatrzymaj pracę 3. Notatnik -> otwórz plik "%SystemRoot%\SchedLgU.Txt" 4. Zaznacz wszystko (CTRL+A), skasuj, zapisz (jeżeli masz jakieś zaplanowane zadania, zostaw sobie odpowiednie wpisy w tym pliku lub zaplanuj wszystkie jeszcze raz) 5. Notatnik -> otwórz plik "%ProgramFiles%\Kalendarz XP\Czas.ini" 6. Zaznacz wszystko, skasuj, zapisz 7. Uruchom Kalendarz XP, sprawdź i napisz tutaj jak poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elcia 125 Re: proszę o radę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:27 Bardzo dziękuję za podpowiedź.Jak poszło napiszę wieczorem,bo teraz miałam tylko małą chwilkę.Jeszcze się odezwę.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elcia 125 Re: proszę o radę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 15:39 Właśnie zabieram się do tego zadania i mam problem/nie jestem zbyt mocna w kompie/ ,kiedy wejdę w panel sterowania nie wiem jak znaleźć 'zaplanowane zadania",gdzie mam poszukać?Proszę mi napisać,to może ruszę z miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: proszę o radę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 16:12 Może start, programy, akcesoria, narzędzia systemowe, harmonogram zadań? Odpowiedz Link Zgłoś