Dodaj do ulubionych

SMSY Z INTERNETU!!!POMOCY!!!!

19.10.05, 19:50
MAM wielki problem, w ramach przyslugi wysłalam z bramek plusa ery -płatnej i
idei bardzo duzo smsow na nr klientow ktore dal mi kolega, sęk w tym ze on
tej listy papierowej nie zapisal elektornicznie a ja ja zgubiłąm(cale
szczescie ze wszystkie smsy wysłalam) czy jest mozliwosc odtwoerzenia tej
listy telefonow jesli smsy wysylane byly z bramek darmowych tylko i wylacznie
z mojego domowego komputera???bardzo prosze o pomoc 5 lat pracy mego kolegi
poszlo na m,arne, mam wielki problem...dziekuje ;-((((
Obserwuj wątek
    • Gość: Operator Re: SMSY Z INTERNETU!!!POMOCY!!!! IP: *.fastres.net 19.10.05, 22:37
      Nie jest to mozliwe
      • Gość: T-800 Re: SMSY Z INTERNETU!!!POMOCY!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.10.05, 22:42
        Ja bym polemizował. ;-)
        • Gość: Operator Re: SMSY Z INTERNETU!!!POMOCY!!!! IP: *.fastres.net 19.10.05, 23:18
          Polemizujmy
    • Gość: za Re: SMSY Z INTERNETU!!!POMOCY!!!! IP: *.univ.szczecin.pl 19.10.05, 23:13
      za
    • qtasek lala, coś ściemniasz :) 20.10.05, 11:55
      pięć lat jego pracy przy układaniu listy i nie zapisał jej w formie elektronicznej???
      czyli co, przez pięć lat jak tworzył tę listę nie wyłączał kompa?
      potem tylko raz wydrukował i cześć? :)
      już pomijam fakt, że żadnej przerwy w dostawie prądu nie było :))))

no, bo chyba nie powiesz, że w notesiku numery klientów zapisywał, i potem dał ci ten
      notesik i ty zgubiłaś :))))

diana1982 napisała:

> MAM wielki problem, w ramach przyslugi wysłalam z bramek plusa ery -płatnej i
      > idei bardzo duzo smsow na nr klientow ktore dal mi kolega, sęk w tym ze on
      > tej listy papierowej nie zapisal elektornicznie a ja ja zgubiłąm(cale
      > szczescie ze wszystkie smsy wysłalam) czy jest mozliwosc odtwoerzenia tej
      > listy telefonow jesli smsy wysylane byly z bramek darmowych tylko i wylacznie
      > z mojego domowego komputera???bardzo prosze o pomoc 5 lat pracy mego kolegi
      > poszlo na m,arne, mam wielki problem...dziekuje ;-((((

• Gość: diana1982 Re: lala, coś ściemniasz :) IP: 213.17.149.* 20.10.05, 14:54
        nie miał numery na kartkach i karteluszkach dal jakiemus gosciowi ktory pisze
        prace mgr itp.zeby mu to spisał w jeden komplet na kompie i mu spisal wyszlo 30
        stron po 100 telefonow na kazdej stronie,wydrukowal mu to i wyrzucil ten plik
        bo mu niepotrzebne, a ja zgubilam te kartki i szukam tych telefon jakos nie
        wiem jak....
    • Gość: ja Re: SMSY Z INTERNETU!!!POMOCY!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 17:41
      co to jest 5 lat przy wieczności.....wyluzuj się...to i tak nie twoje telefony były...
      • Gość: diana Re: SMSY Z INTERNETU!!!POMOCY!!!! IP: *.echostar.pl 20.10.05, 19:45
        no i co z tego ale jak juz zapytalam to chce dokonczyc temat...proste
        • Gość: T-800 Re: SMSY Z INTERNETU!!!POMOCY!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.10.05, 20:52
          Na f. Komputer Ci odpowiedziałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka