omo11 07.03.06, 22:11 Witam !! Mam modem AZTECH i szybkość mojego połączenia jest 256 MB ale chciałbym miec szybsze łacze.Czy istnieją w sieci jakieś "przyśpieszacze".????Mam na myśli jakieś programy Pozdraiwma omo11 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukasz Re: Połączenie ADSL... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 22:50 masz predkosc 256? ale czego 256Kbit ? (32KB/s podczas sciagania) czy predkosc 256MBit (niedostepna w Polska - politechnika wroclawska ma 100Mbitow w swiat - nasz kraj jest 20 lat w tyle takich lacz dla prywatnych userow nie "kupisz") Jesli predkosc 256Kbit - to nie zwiekszysz w inny sposob niz poprzez zmiane umowy, co najwyzej mozesz przyspieszyc czas dostepu do stron itd (ingerujac w zaawansowane ustawienia w rejestrze) ale przy takiej predkosci to jest wydajnosc maks 5% (co innego modem 56kbit/s ;) tam jest roznica po takim "przyspieszaniu" lacza) Odpowiedz Link Zgłoś
mucha_na_dziko1 Re: Połączenie ADSL... 08.03.06, 12:39 Kobita cos pokrzanila z MB, chyba RAM miala na mysli. A Politechnika jesli ma tylko 100Kbit/s to jest to tez jak na dzisiejsze czasy nie wiele. Nowe polaczenia to DSL2 o parametrze 600Kbit. Odpowiedz Link Zgłoś
marex59 Re: Połączenie ADSL... 09.03.06, 17:46 Jedynym przyspieszaczem jest wykupić szybsze łącze innej alternatywy NIE MA Odpowiedz Link Zgłoś