Gość: krysia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 11:28 Mam problem potrzebuje polaczyc terminal sdi z wyjsciem d89 z routerem wejscie ethernet. Czy moze ktos juz to robil ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yasny Re: sdi a router pilne!!! 22.12.02, 16:08 co to za wyjscie d89 ? to terminale sdi maja takie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ioloi Re: sdi a router pilne!!! 28.12.02, 03:08 Dziewczynie chodzi o DB9.. Może znalazłby się jakiś adaptor, osobiście nie spotkałem. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczek Re: sdi a router pilne!!! IP: *.ima.pl 29.12.02, 17:51 po mojemu nie mozliwe... proponuje za jakies 50 zyli kupic kompa i postawic router na linuxie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezet Re: sdi a router pilne!!! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 20:32 Gość portalu: oczek napisał(a): >... proponuje za jakies 50 zyli kupic kompa i postawic router na linuxie A na WinME dałoby się? Jak to w praktyce się robi? Czy znasz jakiś link (dla lamera)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczek Re: sdi a router pilne!!! IP: *.ima.pl 31.12.02, 00:04 na winMe raczej nie. na win2000 server napewno... a o linuxie duzo mozesz przeczytac na www.linuxfan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczek Re: sdi a router pilne!!! IP: *.ima.pl 31.12.02, 00:06 jak juz postawisz jakiegos linuxa to uruchomienie sdi i routingu to sa 3 linijki. mozna wiecej ale do prostego routingu wystarcza. a w ogloe to jest dystrybucja linuxa nazywajaca sie fresco na 1 dyskietce i tez ladnie chodzi jako router. Odpowiedz Link Zgłoś