Gość: Adrian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 17:22 Od kilku lat kupuje zamienniki oryginalnych baterii u jednego dostawcy i nie mam takich przygod. Gwarancja, sprawdzone ogniwa (sanyo, panasonic etc.). Moze komus sie przyda: www.axa.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Bombowe notebooki IP: *.chello.pl 04.10.06, 19:06 Niech ktos mi prosze wytlumaczy, dlaczego trzeba uzywac orginalnych zasilaczy? ostatnio wymienilem zasilacz na nieorginalny, ale o takim samym napieciu, natezeniu itd itp. Czy to jakis problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal owszem, mniej kasy dla producentów oryginalnych :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:08 podobnie jak z lekami generycznymi i tanimi zamiennikami części samochodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Re: Bombowe notebooki 04.10.06, 19:25 Orginalna ladowarka wie kiedy przestac ladowac suplikuje i w zwiazku z tym nie przeladuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: a co z HP ?? czemu nic nie piszą ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:45 mam mieszkanie po remoncie !!! żona by mnie zabiła chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: a co z HP ?? czemu nic nie piszą ?? IP: *.ict.pwr.wroc.pl 04.10.06, 20:37 Zajrzyj na stronę HP i sprawdź się ;) Też kiedyś ogłosili program wymiany baterii, ale nie w takiej skali jak obecnie inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Bombowe notebooki IP: *.tuniv.szczecin.pl 04.10.06, 20:32 A jak wygląda ta kwestia przy ASUSie? Na razie nie znalazłem żadnego info. Odpowiedz Link Zgłoś