drops22 23.12.06, 11:48 Przypadkowo sciągnąłem jakieś wtyczki czy cos w tym rodzaju(Media Flesz..??) i teraz wskakują mi wredne reklamy! Gdzie to sie znajduje?Jak to usunąć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: Firefox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 11:55 Zainstaluj adblock'a plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzz Re: Firefox IP: *.devs.futuro.pl 23.12.06, 15:37 Narzędzia ---> Dodatki i wyświetlą ci się wszystkie rozszerzenia klikasz na to które chcesz usunąć i wyświetli się min. opcja odinstaluj klikasz na nią i koniec. Ale najlepiej Gość portalu: marek napisał(a): > Zainstaluj adblock'a plus. Odpowiedz Link Zgłoś
drops22 Re: Firefox 24.12.06, 01:09 A czy wgranie od nowa Firefoxa coś pomoże?Do tej pory po zainstalowaniu go nie wskakiwały mi wredne okienka,dopiero po ściągnieciu jakiś wtyczek(???)zaczęły wyskakiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cayman Re: Firefox IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.06, 01:13 Tak. Tylko najpierw go odinstaluj :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Firefox 24.12.06, 11:09 Nie pomoże, chyba że usuniesz katalog z profilem, ale wtedy nie trzeba Fxa wywalać. Odpowiedz Link Zgłoś
drops22 Re: Firefox 24.12.06, 13:40 szarykot napisał: > Nie pomoże, chyba że usuniesz katalog z profilem, ale wtedy nie trzeba Fxa wywa > lać. > Katalog,który jest w C/Program Files?Cały katalog czy Podkatalog C/Program Files/Mozilla Firefox/Uninstall ? A może w Dodaj Usuń Programy? Mam tam też cos takiego: Yahoo Toolbar-co to takiego i czy można to usunąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Firefox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 15:46 ag.bocznica.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
drops22 Re: Firefox 26.12.06, 10:12 Mam Firefox 2.0.0.1 Gdy wejde w Dodatki w rozszerzeniach jest:Adblock jest niekompatybilny z tym Firefox? Odpowiedz Link Zgłoś
drops22 Re: Firefox 26.12.06, 10:16 A tak wogóle to odinstalowałem Firefoxa ,usunąłem jego folder Program Files, zainstalowałem wersje 2.0.0.1 i dalej wchodzą te wredne reklamy!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ret Re: Firefox IP: *.retsat1.com.pl 26.12.06, 10:35 Odinstaluj tego adblocka co masz i zainstaluj tego: addons.mozilla.org/firefox/1865/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ret Re: Firefox IP: *.retsat1.com.pl 26.12.06, 10:36 P.S. A najlepiej tego: mozillapl.org/katalogi_i_bazy/baza_dodatkow/rozszerzenia/inne/adblock_plus Odpowiedz Link Zgłoś
drops22 Re: Firefox 28.12.06, 22:57 A czy wgranie od nowa Firefoxa coś pomoże?Do tej pory po zainstalowaniu go nie wskakiwały mi wredne okienka,dopiero po ściągnieciu jakiś wtyczek(???)zaczęły wyskakiwać. Wrałem na nowo go,ściągnąłem Adblock Plus Ale za każdą razą musze dodawać adresy...kiedyś żadna reklama nie wyskakiwała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ret Re: Firefox IP: *.retsat1.com.pl 28.12.06, 23:12 A podaj przykładowo kilka stron gdzie ci tak wyskakują. Odpowiedz Link Zgłoś
drops22 Re: Firefox 28.12.06, 23:19 Gość portalu: ret napisał(a): > A podaj przykładowo kilka stron gdzie ci tak wyskakują. Obojętnie którą strone otworze,czy to wp.pl , czy gazeta.pl , obojetnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falcon Re: Firefox IP: *.icm.edu.pl 28.12.06, 23:29 Rany drops22, czy dalej nie rozumiesz, że najprawdopodobniej zainstalowałeś Flasha? :D Jest Flash, są więc i reklamy (bo z niego korzystają), na IE czy innej przeglądarce będziesz miał to samo. Chcesz mieć Flasha, to musisz nauczyć się z nim walczyć, jeśli wkurzają cię reklamy. Nie chcesz "flaszki", to wiele stron nie będzie ci działać poprawnie lub w ogóle. Wybór należy do ciebie :) W zależności co chcesz zrobić - szukaj. Odpowiedz Link Zgłoś