Dodaj do ulubionych

doladowanie skaypa

20.02.07, 10:38
jak doladowac skaypa? w mojej miejscowosci nie mozna kupic doladowania,
podobno przez smsa jest nieoplacalnie (bo operator duzo pobiera), mozna przez
przelew, ale za chiny ludowe nie wiem jak to zrobic......
Obserwuj wątek
    • Gość: savena Re: doladowanie skaypa IP: *.access.telenet.be 20.02.07, 17:23
      zarejstruj sie na www.moneybookers.com i po uzyskaniu user id przelej pieniadze na konto moneybookers z ktorego zaplacisz skypa bez problemow.
    • Gość: markiz de sade Re: doladowanie skaypa IP: *.brutele.be 20.02.07, 18:32
      paypal
      karta kredytowa
      przelew
      inne

naprawde jestes tak durna, ze czytac nie umiesz tego co sam Skype Ci podsuwa???
      • Gość: siny Re: doladowanie skaypa IP: 85.198.213.* 20.02.07, 19:42
        Markiz najlepsze są porady takich ludzi jak Ty aż miło się z nich korzysta szczególnie komentarz! Pozdrawiam życząc sobie i innym potrzebującym pomocy jak najmniej takich pomocników!
        • silna_pokusa Re: doladowanie skaypa 20.02.07, 21:35
          dzieki Wam wszystkim, a zwlaszcza markizowi. Nie dziwie sie ze wstydzi sie
          wystepowac pod stalym nickiem, tylko ukrywa sie jako gosc... ja zapewne tez bym
          sie wstydzila....
          wiem ze mozna zaplacic karta, i przelewem, tylko wszedzie gdzie znajduje
          jakies strony dotyczace zaplaty - to albo chca zaplate przez smsa (ponoc prawie
          polowe inkasuja operatorzy), albo nie sa to polskie strony (wydaje mi sie ze
          skoro mieszkam w polsce - to lepiej kozystac z uslug polskich posrednikow -
          chociazby ulatwi to jakies reklamacje), albo znalazlam jedna strone - ale ta
          narzuca mi wysokosc wplaty - 46 zl, a to na probe wydaje mi sie za duzo, bo nie
          wiem czy skype spelni moje oczekiwania...(ostatnio przetestowalam juz liveboxa
          i mam dosc doswiadczen...)
          stad moje pytanie, i prosba o pomoc. Na forach z ktorych kozystam na codzien,
          nie spotykam sie z takimi atakami, a kazde pytanie ktore wydaje sie smieszne i
          glupie dla jednych, jest zadane dlatego ze ktos sobie z nim nie radzi...
          mimo wszystko markiz - wszystkiego najlepszego, i duzo radosci na codzien :-)
          • Gość: markiz de sade Re: doladowanie skaypa IP: *.brutele.be 21.02.07, 00:35
            www.skype.pl tak ciezko???

do czytanie nie trzeba byc specem od komputerow...

Takich ludzi jak markiz de sade meczy czasem odpowiadanie na oczywiste rzeczy i
            w sumie kazdy z minimalna iloscia rozumu i jako takim obeznaniem z netem potrafi
            znalezc potrzebne mu informacje przez google. Szczegolnie jesli chodzi o
            najpopularniejszy komunikator na SWIECIE!

Wiec doprawiam porady komentarzem zlosliwym dla poprawienia humoru. Ty glupsza
            od tego nie bedziesz, a ja weselszy ;)
          • Gość: markiz de sade Re: doladowanie skaypa IP: *.brutele.be 21.02.07, 00:37
            staly nik to wg Ciebie odwaga??? HAahahahahah! Mam 10 kont na gazecie ze 3 na
            onecie i kilka na O2. Jeszcze GMAIL, yahoo etc. Ale nie chce mi sie logowac, a
            IP mozesz sobie podziwiac. To i tak proxy.

• Gość: Greg Re: doladowanie skaypa IP: 212.76.40.* 23.02.07, 16:03
            www.skype.com , skype.onet.pl - na drugiej znajdziesz opcję
            płatności polską walutą - _wystarczyło_odrobinę_poszukać_!
    • Gość: niki Re: doladowanie skaypa IP: 80.54.171.* 23.02.07, 01:37
      Jeżeli masz konto w banku-to bardzo prosto.Samo cie kieruje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka