silna_pokusa 20.02.07, 10:38 jak doladowac skaypa? w mojej miejscowosci nie mozna kupic doladowania, podobno przez smsa jest nieoplacalnie (bo operator duzo pobiera), mozna przez przelew, ale za chiny ludowe nie wiem jak to zrobic...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: savena Re: doladowanie skaypa IP: *.access.telenet.be 20.02.07, 17:23 zarejstruj sie na www.moneybookers.com i po uzyskaniu user id przelej pieniadze na konto moneybookers z ktorego zaplacisz skypa bez problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiz de sade Re: doladowanie skaypa IP: *.brutele.be 20.02.07, 18:32 paypal karta kredytowa przelew inne naprawde jestes tak durna, ze czytac nie umiesz tego co sam Skype Ci podsuwa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siny Re: doladowanie skaypa IP: 85.198.213.* 20.02.07, 19:42 Markiz najlepsze są porady takich ludzi jak Ty aż miło się z nich korzysta szczególnie komentarz! Pozdrawiam życząc sobie i innym potrzebującym pomocy jak najmniej takich pomocników! Odpowiedz Link Zgłoś
silna_pokusa Re: doladowanie skaypa 20.02.07, 21:35 dzieki Wam wszystkim, a zwlaszcza markizowi. Nie dziwie sie ze wstydzi sie wystepowac pod stalym nickiem, tylko ukrywa sie jako gosc... ja zapewne tez bym sie wstydzila.... wiem ze mozna zaplacic karta, i przelewem, tylko wszedzie gdzie znajduje jakies strony dotyczace zaplaty - to albo chca zaplate przez smsa (ponoc prawie polowe inkasuja operatorzy), albo nie sa to polskie strony (wydaje mi sie ze skoro mieszkam w polsce - to lepiej kozystac z uslug polskich posrednikow - chociazby ulatwi to jakies reklamacje), albo znalazlam jedna strone - ale ta narzuca mi wysokosc wplaty - 46 zl, a to na probe wydaje mi sie za duzo, bo nie wiem czy skype spelni moje oczekiwania...(ostatnio przetestowalam juz liveboxa i mam dosc doswiadczen...) stad moje pytanie, i prosba o pomoc. Na forach z ktorych kozystam na codzien, nie spotykam sie z takimi atakami, a kazde pytanie ktore wydaje sie smieszne i glupie dla jednych, jest zadane dlatego ze ktos sobie z nim nie radzi... mimo wszystko markiz - wszystkiego najlepszego, i duzo radosci na codzien :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiz de sade Re: doladowanie skaypa IP: *.brutele.be 21.02.07, 00:35 www.skype.pl tak ciezko??? do czytanie nie trzeba byc specem od komputerow... Takich ludzi jak markiz de sade meczy czasem odpowiadanie na oczywiste rzeczy i w sumie kazdy z minimalna iloscia rozumu i jako takim obeznaniem z netem potrafi znalezc potrzebne mu informacje przez google. Szczegolnie jesli chodzi o najpopularniejszy komunikator na SWIECIE! Wiec doprawiam porady komentarzem zlosliwym dla poprawienia humoru. Ty glupsza od tego nie bedziesz, a ja weselszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiz de sade Re: doladowanie skaypa IP: *.brutele.be 21.02.07, 00:37 staly nik to wg Ciebie odwaga??? HAahahahahah! Mam 10 kont na gazecie ze 3 na onecie i kilka na O2. Jeszcze GMAIL, yahoo etc. Ale nie chce mi sie logowac, a IP mozesz sobie podziwiac. To i tak proxy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: doladowanie skaypa IP: 212.76.40.* 23.02.07, 16:03 www.skype.com , skype.onet.pl - na drugiej znajdziesz opcję płatności polską walutą - _wystarczyło_odrobinę_poszukać_! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: doladowanie skaypa IP: 80.54.171.* 23.02.07, 01:37 Jeżeli masz konto w banku-to bardzo prosto.Samo cie kieruje. Odpowiedz Link Zgłoś