Dodaj do ulubionych

Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - Rad...

• Gość: waldi Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - Rad.. IP: *.sgh.waw.pl 02.12.07, 01:01
      grałem w Tibię, ale przestałem, żeby nie tracić kilku godzin dziennie z życia

-----
      www.rmsu.pl
    • Gość: Janusz Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - Rad.. IP: *.cust.tele2.pl 02.12.07, 02:28
      To znowu ja, napisalem wczesniej posta do ciebie panie moderatorze, chcialbym
      ciebie uswiadomic ze sa lepsze gierki niz te co ty napidales w tym artykule, ja
      wiem ze to czytaja tylko ludzie co z gierkami internetowymi nie maja nic do
      czynienia, ale moglbys zrobic artykul o darmowych gierkach dla ktorych trzeba
      tylko sciagnac klienta, takich gierek jest mnostwo, napisz artykul o enemey
      territory, lineage, meting, te gry chociaz sa darmowe sa najlepszymi gierkami w
      jakie mozna zagrac w sieci, POWAZNIE, sam gralem we wszystkie internetowe
      gierki, naprawde we wszystkie co sa darmowe, i skoro zrobiliscie artykul o tibi
      dla ktorej trzeba sciagnac klienta to napiszcie tak samo o reszcie gierek dla
      ktorych wymagany jest klient a tez sa darmowe, bo widzisz her moderator, teraz
      jest powaznie zatrzesienie darmowych gierek
      ale jesli
      tobie sie nie chce pisac tego artykulu zeby pomoc ludziom sie rozerwac
      grajac
      to napisz mi maila na j4jo@o2.pl i rzeknij tylko pare slow
      i ja ten artykul napisze
      powaznie powaznie powaznie
      bo ja bardzo lubie gazeta.pl i ja chetnie pomoge w dazeniu do popularyzacji tego
      portalu
      • Gość: bmh Anarchy Online :) ftw ! IP: *.bb.online.no 02.12.07, 02:40
        Jak tam, nie ma tu nikogo kto gra w te MMORPG ? :) Ja siedze w tym
        od 2004r :).

www.anarchyonline.com / www.forsaken.no

220 martial artist
        220 metaphysicist
    • Gość: xyz1986 Reddragon IP: *.telpol.net.pl 02.12.07, 07:41
      a co z najlepszą grą internetową? RD ma przewage nad tymi badziwiami
      bo nie ma zadnych płatnych bonusów poza tym nie wymaga siedzenia
      24/dobe na swoim oncie!!

www.reddragon.pl

polecam!!
      • Gość: Orek Re: Reddragon IP: *.sferia.net 03.12.07, 11:45
        Też się zastanawiałem czemu nie opisali :-(((
        i też polecam :-)
    • Gość: Taiho Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - Rad.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 10:44
      Od tych wszystkich gier jest jedna lepsza. Najlepsza i prawdziwa gra TUROWA. Nie
      trzeba być no stop online. Jesli tego szukasz zobacz:

www.laventhar.org

Gra w realiach sredniowiecza.
      • Gość: Runciter Re: Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - R IP: *.aster.pl 02.12.07, 11:35
        Cudze chwalicie, swego nie znacie!
        www.margonem.pl
    • Gość: powerade Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - Rad.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 12:39
      WWW.HAREM-WORLD.PL

gra o niebo lepsza ob OGame i innych tego typu.. szczerze polecam! gra
      całkowicie po polsku, stworzona przez polaków.

zalety:
      * ciągle sie rozwija
      * nie ma wad!

wady:
      *nie ma wad ;)
      • Gość: miki777 Re: Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - R IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 15:33
        Grałem już chyba w połowe tych wszystkich gierek które zostały tutaj wymienione i powiem tak:
        *Ogame to kompletny pożeracz czasu-odradzam każdemu (byłem w top 300 i nie miałem czasu wyjść do kibla)
        *Sguni to podobna gierka do Ogame,roi się w niej od błędów, ale przynajmniej miałem czas wyskoczyć do kibelka:)
        *Bitefight to kompletna porażka, uważam że jest to gierka dla graczy w przedziale wiekowym 3-8 lat, poza tym gracz mający 20 poziom może spokojnie tam pokonać gracza który ma 100 poziom...
        *Gladiatus to przyzwoita gierka,nie zajmuje za dużo czasu a jest z niej satysfakcja, ma swoje małe błędy ale przy niej można nawet wyjść na dwór...;)
        *Plemiona to strata czasu, podobnie jak Ogame uzależnia, nawet te obrazki budynków są jakieś nieprzyjazne dla oka...
        *Rycerze na wp to według mnie i nie tylko gierka dla dzieci które lubią się pobawić w RYCERZA, poza tym ładnie zrobiona, ale nie dla starszych graczy...
        *W IKARIAM grałem niedługo,ale przynudzająca jest ta gierka...
        *Nie obrażając nikogo TIBIA to gierka dla 3 latków, mnie bynajmniej nie cieszy poruszanie się po platformie 2D i zabijanie jakiś potworków, jednym słowem żal...

Więc podsumowując nie warto marnować czasu na gierki przeglądarkowe, albo w ostateczności niewiele, lepiej wyjść na boisko,basen lub pojeździć na rowerze i wyglądać jak człowiek, a nie jak 300kg sumo, czy też zombi... :-D

• Gość: powerade www.harem-world.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 12:40
      WWW.HAREM-WORLD.PL

gra o niebo lepsza ob OGame i innych tego typu.. szczerze polecam! gra
      całkowicie po polsku, stworzona przez polaków.

zalety:
      * ciągle sie rozwija
      * nie ma wad!

wady:
      *nie ma wad ;)
      • bocian84 Re: www.harem-world.pl 02.12.07, 17:22
        Zgadzam się z przedmówcą. Grałem w przeszłości w różne gry przeglądarkowe (np.
        Ogame) i nauczony doświadczeniem mogę z całą stanowczością stwierdzić, że Harem
        jest o niebo lepszą grą.

Zdecydowanie polecam.
    • Gość: Xell Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - Rad.. IP: *.icpnet.pl 02.12.07, 15:54
      W nagłówku artykułu jest o grach zadziwiających fabułą, a żadna z wymienionych
      takowej nie posiada. Polecam autorowi myślenie nad tym, co pisze ;)
      • Gość: gregoff <a href="http://www.cyberdunk.com/?ref=23542" target="_blank"> IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.07, 17:35
        Młoda bardzo solidnie zarządzana gra www.cyberdunk.com/?ref=23542

Każdy kto lubi trochę sport szybko załapie bakcyla gry. Niestety mało Polaków
        ciągle w nią gra dlatego też zapraszam serdecznie!!!! Założenie konta nic nie
        kosztuje a nuż kogoś wciągnie.
        • Gość: gregoff www.cyberdunk.com/?ref=23542 IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.07, 17:36
          poprawiony link www.cyberdunk.com/?ref=23542
    • Gość: Czesiu Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - Rad.. IP: *.com 03.12.07, 10:37
      A www.harem-world.pl/ to pies?

BTW, Tibię widziałem tylko z daleka i odniosłem wrażenie, że jednak to nie jest
      gra przeglądarkowa i wymaga instalacji.
    • Gość: Warionuch Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - Rad.. IP: *.wroclaw.mm.pl 03.12.07, 23:45
      a gdzie Red Dragon?
    • Gość: gracz traviana s2. Artykuł ciekawy... a na travianie s2. mamy strajk! IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.12.07, 14:04
      Administratorzy to łajdaki i chcą restartować s2. juz za 9 dni bo
      gra się przedłuża... beznadzieja. Wszyscy "cudotwórcy" i ich sojusze
      strajkują!!! Bądżmy solidarni z nimi bo jeszcze wykiwają innych
      graczy na innych serwerach.
    • Gość: against Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - Rad.. IP: *.ver.airbites.pl 09.12.07, 19:11
      Gram w OGame już od niemal dwóch lat.Władowałem w konto kupę serca i czasu,ale
      wcale nie żałuję.Poznałem całą masę ludzi.Zaczęło się od jakiegoś wirtualnego
      handlu,umawiania się na wspólne loty...Potem były zloty,wspólne imprezy,poznałem
      fajnych ludzi w różnym wieku.To jest plus.

A minus...pożeracz czasu na pewno,ale da się to spokojnie wkalkulować w
      normalne życie.Wystarczy nie popełniać głupich błędów,robić prawidłowe fs'y i
      wystarcza godzina,dwie dziennie,czasem jak mam ochotę to trochę dłużej.Nigdy tak
      jak niektórzy nie zarwałem nocki.Po prostu liczy się wytrwałość i konsekwencja.W
      ten sposób bezstresowo od ponad roku utrzymuję moje konto w top5 (przez krótki
      okres byłem nawet top2 mojego uni).
    • Gość: pavlik Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - Rad.. IP: *.chello.pl 05.02.08, 19:01
      Błąd w 'recenzji' OGame- planety startowe są TEJ SAMEJ WIELKOŚCI (163 pola).
      Prawdą jest natomiast różnica w temperaturach.
    • Gość: mucha Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - Rad... IP: *.toya.net.pl 13.08.08, 18:34
      zapraszam na www.muchaogame.pl
    • encypency gry ekonomiczne? 12.03.09, 11:20
      Witam,
      Czy ktos z Was zna moze jakas gre bardziej ekonomiczno-strategiczna
      niz militarna? Cos w rodzaju Traviana ale bez ciaglej nawalanki
      katasami - zamiast tego przykrecanie kurkow z gazem, nakladanie
      barier celnych, kryzysiki walutowe :) Czyzby nie wymyslili jeszcze
      czegos takiego ?
    • sunline77 Re: Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - R 02.05.09, 01:46
      A ja polecam fajną odmianę mancali o nazwie HusBao. Gra dostępna
      jest od kilku miesięcy w naszym kraju. Opis i reguły gry na
      www.husbao.pl Proste zasady i sporo zabawy bez względu na
      wiek gracza. Planszę moża sobie w razie potrzeby samemu zmajstować i
      grać fasolkami.
      • tarquin_thynne Re: Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - R 26.05.09, 17:52
        W Traviana zacząłem grać zimą. Albo trzeba zacząć grać na zsamym
        początku serwera, albo dużą zgraną grupą, albo być bogatym i klikać
        ciągle "zakończ budowę i badania". W przeciwnym razie gracz nie ma
        szans na rozbudowanie się, bo ciągle jest atakowany przez
        silniejszych graczy. I nie da się w zasadzie grać nie atakując
        innych. Ktoś przejmie moją wioskę - a niedługo to się stanie - i
        kończę tą grę.

Za to uwielbiam Arenę Albionu. Różne możliwości rozwoju gracza i
        przede wszystkim duże możliwości kontaktów pomiędzy graczami :)
    • foggo Re: Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - R 31.07.15, 22:49
      A gracie w Eve online?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka