Gość: waldi Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - Rad.. IP: *.sgh.waw.pl 02.12.07, 01:01 grałem w Tibię, ale przestałem, żeby nie tracić kilku godzin dziennie z życia ----- www.rmsu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - Rad.. IP: *.cust.tele2.pl 02.12.07, 02:28 To znowu ja, napisalem wczesniej posta do ciebie panie moderatorze, chcialbym ciebie uswiadomic ze sa lepsze gierki niz te co ty napidales w tym artykule, ja wiem ze to czytaja tylko ludzie co z gierkami internetowymi nie maja nic do czynienia, ale moglbys zrobic artykul o darmowych gierkach dla ktorych trzeba tylko sciagnac klienta, takich gierek jest mnostwo, napisz artykul o enemey territory, lineage, meting, te gry chociaz sa darmowe sa najlepszymi gierkami w jakie mozna zagrac w sieci, POWAZNIE, sam gralem we wszystkie internetowe gierki, naprawde we wszystkie co sa darmowe, i skoro zrobiliscie artykul o tibi dla ktorej trzeba sciagnac klienta to napiszcie tak samo o reszcie gierek dla ktorych wymagany jest klient a tez sa darmowe, bo widzisz her moderator, teraz jest powaznie zatrzesienie darmowych gierek ale jesli tobie sie nie chce pisac tego artykulu zeby pomoc ludziom sie rozerwac grajac to napisz mi maila na j4jo@o2.pl i rzeknij tylko pare slow i ja ten artykul napisze powaznie powaznie powaznie bo ja bardzo lubie gazeta.pl i ja chetnie pomoge w dazeniu do popularyzacji tego portalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmh Anarchy Online :) ftw ! IP: *.bb.online.no 02.12.07, 02:40 Jak tam, nie ma tu nikogo kto gra w te MMORPG ? :) Ja siedze w tym od 2004r :). www.anarchyonline.com / www.forsaken.no 220 martial artist 220 metaphysicist Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz1986 Reddragon IP: *.telpol.net.pl 02.12.07, 07:41 a co z najlepszą grą internetową? RD ma przewage nad tymi badziwiami bo nie ma zadnych płatnych bonusów poza tym nie wymaga siedzenia 24/dobe na swoim oncie!! www.reddragon.pl polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orek Re: Reddragon IP: *.sferia.net 03.12.07, 11:45 Też się zastanawiałem czemu nie opisali :-((( i też polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taiho Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - Rad.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 10:44 Od tych wszystkich gier jest jedna lepsza. Najlepsza i prawdziwa gra TUROWA. Nie trzeba być no stop online. Jesli tego szukasz zobacz: www.laventhar.org Gra w realiach sredniowiecza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Runciter Re: Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - R IP: *.aster.pl 02.12.07, 11:35 Cudze chwalicie, swego nie znacie! www.margonem.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powerade Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - Rad.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 12:39 WWW.HAREM-WORLD.PL gra o niebo lepsza ob OGame i innych tego typu.. szczerze polecam! gra całkowicie po polsku, stworzona przez polaków. zalety: * ciągle sie rozwija * nie ma wad! wady: *nie ma wad ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki777 Re: Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - R IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 15:33 Grałem już chyba w połowe tych wszystkich gierek które zostały tutaj wymienione i powiem tak: *Ogame to kompletny pożeracz czasu-odradzam każdemu (byłem w top 300 i nie miałem czasu wyjść do kibla) *Sguni to podobna gierka do Ogame,roi się w niej od błędów, ale przynajmniej miałem czas wyskoczyć do kibelka:) *Bitefight to kompletna porażka, uważam że jest to gierka dla graczy w przedziale wiekowym 3-8 lat, poza tym gracz mający 20 poziom może spokojnie tam pokonać gracza który ma 100 poziom... *Gladiatus to przyzwoita gierka,nie zajmuje za dużo czasu a jest z niej satysfakcja, ma swoje małe błędy ale przy niej można nawet wyjść na dwór...;) *Plemiona to strata czasu, podobnie jak Ogame uzależnia, nawet te obrazki budynków są jakieś nieprzyjazne dla oka... *Rycerze na wp to według mnie i nie tylko gierka dla dzieci które lubią się pobawić w RYCERZA, poza tym ładnie zrobiona, ale nie dla starszych graczy... *W IKARIAM grałem niedługo,ale przynudzająca jest ta gierka... *Nie obrażając nikogo TIBIA to gierka dla 3 latków, mnie bynajmniej nie cieszy poruszanie się po platformie 2D i zabijanie jakiś potworków, jednym słowem żal... Więc podsumowując nie warto marnować czasu na gierki przeglądarkowe, albo w ostateczności niewiele, lepiej wyjść na boisko,basen lub pojeździć na rowerze i wyglądać jak człowiek, a nie jak 300kg sumo, czy też zombi... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powerade www.harem-world.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 12:40 WWW.HAREM-WORLD.PL gra o niebo lepsza ob OGame i innych tego typu.. szczerze polecam! gra całkowicie po polsku, stworzona przez polaków. zalety: * ciągle sie rozwija * nie ma wad! wady: *nie ma wad ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bocian84 Re: www.harem-world.pl 02.12.07, 17:22 Zgadzam się z przedmówcą. Grałem w przeszłości w różne gry przeglądarkowe (np. Ogame) i nauczony doświadczeniem mogę z całą stanowczością stwierdzić, że Harem jest o niebo lepszą grą. Zdecydowanie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xell Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - Rad.. IP: *.icpnet.pl 02.12.07, 15:54 W nagłówku artykułu jest o grach zadziwiających fabułą, a żadna z wymienionych takowej nie posiada. Polecam autorowi myślenie nad tym, co pisze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregoff <a href="http://www.cyberdunk.com/?ref=23542" target="_blank"> IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.07, 17:35 Młoda bardzo solidnie zarządzana gra www.cyberdunk.com/?ref=23542 Każdy kto lubi trochę sport szybko załapie bakcyla gry. Niestety mało Polaków ciągle w nią gra dlatego też zapraszam serdecznie!!!! Założenie konta nic nie kosztuje a nuż kogoś wciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregoff www.cyberdunk.com/?ref=23542 IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.07, 17:36 poprawiony link www.cyberdunk.com/?ref=23542 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiu Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - Rad.. IP: *.com 03.12.07, 10:37 A www.harem-world.pl/ to pies? BTW, Tibię widziałem tylko z daleka i odniosłem wrażenie, że jednak to nie jest gra przeglądarkowa i wymaga instalacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warionuch Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - Rad.. IP: *.wroclaw.mm.pl 03.12.07, 23:45 a gdzie Red Dragon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracz traviana s2. Artykuł ciekawy... a na travianie s2. mamy strajk! IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.12.07, 14:04 Administratorzy to łajdaki i chcą restartować s2. juz za 9 dni bo gra się przedłuża... beznadzieja. Wszyscy "cudotwórcy" i ich sojusze strajkują!!! Bądżmy solidarni z nimi bo jeszcze wykiwają innych graczy na innych serwerach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: against Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - Rad.. IP: *.ver.airbites.pl 09.12.07, 19:11 Gram w OGame już od niemal dwóch lat.Władowałem w konto kupę serca i czasu,ale wcale nie żałuję.Poznałem całą masę ludzi.Zaczęło się od jakiegoś wirtualnego handlu,umawiania się na wspólne loty...Potem były zloty,wspólne imprezy,poznałem fajnych ludzi w różnym wieku.To jest plus. A minus...pożeracz czasu na pewno,ale da się to spokojnie wkalkulować w normalne życie.Wystarczy nie popełniać głupich błędów,robić prawidłowe fs'y i wystarcza godzina,dwie dziennie,czasem jak mam ochotę to trochę dłużej.Nigdy tak jak niektórzy nie zarwałem nocki.Po prostu liczy się wytrwałość i konsekwencja.W ten sposób bezstresowo od ponad roku utrzymuję moje konto w top5 (przez krótki okres byłem nawet top2 mojego uni). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavlik Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - Rad.. IP: *.chello.pl 05.02.08, 19:01 Błąd w 'recenzji' OGame- planety startowe są TEJ SAMEJ WIELKOŚCI (163 pola). Prawdą jest natomiast różnica w temperaturach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - Rad... IP: *.toya.net.pl 13.08.08, 18:34 zapraszam na www.muchaogame.pl Odpowiedz Link Zgłoś
encypency gry ekonomiczne? 12.03.09, 11:20 Witam, Czy ktos z Was zna moze jakas gre bardziej ekonomiczno-strategiczna niz militarna? Cos w rodzaju Traviana ale bez ciaglej nawalanki katasami - zamiast tego przykrecanie kurkow z gazem, nakladanie barier celnych, kryzysiki walutowe :) Czyzby nie wymyslili jeszcze czegos takiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
sunline77 Re: Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - R 02.05.09, 01:46 A ja polecam fajną odmianę mancali o nazwie HusBao. Gra dostępna jest od kilku miesięcy w naszym kraju. Opis i reguły gry na www.husbao.pl Proste zasady i sporo zabawy bez względu na wiek gracza. Planszę moża sobie w razie potrzeby samemu zmajstować i grać fasolkami. Odpowiedz Link Zgłoś
tarquin_thynne Re: Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - R 26.05.09, 17:52 W Traviana zacząłem grać zimą. Albo trzeba zacząć grać na zsamym początku serwera, albo dużą zgraną grupą, albo być bogatym i klikać ciągle "zakończ budowę i badania". W przeciwnym razie gracz nie ma szans na rozbudowanie się, bo ciągle jest atakowany przez silniejszych graczy. I nie da się w zasadzie grać nie atakując innych. Ktoś przejmie moją wioskę - a niedługo to się stanie - i kończę tą grę. Za to uwielbiam Arenę Albionu. Różne możliwości rozwoju gracza i przede wszystkim duże możliwości kontaktów pomiędzy graczami :) Odpowiedz Link Zgłoś
foggo Re: Travian, Plemiona, Delirium, Tibia, Ogame - R 31.07.15, 22:49 A gracie w Eve online? Odpowiedz Link Zgłoś