Gość: ferdek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.03, 22:33 czesc kupilem niedawno kompa i chcialbym popisac ze znajomkami ale nie wiem jak sie dolacza linki do innych stron tak na czerwono kurde Walduś odpiszta ! browar stawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Jak sie dołącza linki do postów ? IP: 61.88.14.* 05.08.03, 22:51 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b2 S....y ferdek IP: 10.65.3.* 08.08.03, 16:18 Jest wyzej taki list " Jak sciagnac filmy" ferdek masz pole do popisu i odpisz jak naprawde powinna wygladac odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Jak sie dołącza linki do postów ? IP: 61.88.14.* 05.08.03, 22:55 https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299>czytaj</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek Re: Jak sie dołącza linki do postów ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.03, 08:15 ty mondralo ty osle jeden bedzie mi wstawiał linki zeby mnie wiencej zdenerwować kurde , a browar to se wypije z waldusiem i boczkiem a nie z tobom kurde DUPA DUPA DUPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Jak sie dołącza linki do postów ? IP: 62.233.231.* 06.08.03, 10:53 widocznie ty nie umiesz czytac tylko bredzisz tam wszystko pisze Odpowiedz Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: Jak sie dołącza linki do postów ? 06.08.03, 11:07 Gość portalu: ferdek napisał(a): > ty mondralo ty osle jeden > bedzie mi wstawiał linki zeby mnie wiencej zdenerwować > > kurde , a browar to se wypije z waldusiem i boczkiem > a nie z tobom kurde > > DUPA DUPA DUPA Ferdek,zmień nick bo po tej wypowiedzi to on juz jest na cenzurowanym u ludzi. TU NIE POŁACA SIĘ BYĆ CHAMEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edziu listonosz Re: Jak sie dołącza linki do postów ? IP: *.tkdami.net 07.08.03, 00:47 Przeczytałem zobaczyłem i qwno sie nauczyłem . linków nie wstawiłem Odpowiedz Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: Jak sie dołącza linki do postów ? 07.08.03, 00:51 wpisujesz cały adres od "http" począwszy tak to wygląda (bez podkreślników oczywiście) h_t_t_p://w_w_w.c_d_r_i_n_f_o.p_l www.cdrinfo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek Re: Jak sie dołącza linki do postów ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.03, 09:24 Gość portalu: edziu listonosz napisał(a): > Przeczytałem zobaczyłem i qwno sie nauczyłem . linków nie wstawiłem < no widzisz Edziu !! ja sie musiałem uczyć sam , Waldus mi pomagał ! a najlepszy link znalazła Halinka , już ci go daje : JAK NA CHŁOPSKI ROZUM WSADZAĆ LINKI te Edziu !!! tylko browar za to widze , nie jeden !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek Re: Jak sie dołącza linki do postów ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.03, 09:26 co jest kurna ? może tera ... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=6966400 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do edzia Re: Jak sie dołącza linki do postów ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.03, 09:28 no !! tera działa , sprawdzalimy z Waldusiem i Halinkom tera leć po browara !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edziu listonosz Re: Jak sie dołącza linki do postów ? IP: *.tkdami.net 07.08.03, 16:00 No panie Ferdku to mi sie podoba . Wyslij no pan syna na bazara to zamiast browara to jaką połówcyne wypijem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Jak sie dołącza linki do postów ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 16:05 Oj ferdek ferdek - przecież ten link już dawno tu był - może nie tak na wprost - był na strone z postami, wśródktórych był ten właściwy. Podał Ci go "a". Tylko trzeba było lekko ruszyc tym małym u góry szyi, przesunąć sobie liste w dół i poczytać. Ale coś ostatnio jak widać myślenie boli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b1 Re: Jak sie dołącza linki do postów ? b - wybacz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 16:08 Wybacz "b" -nie dojrzałem Twojego nicka. Muszę być b1 w takim razie. Ale to co przed chwila napisałem podtrzymuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek do a , b i b1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.03, 20:57 Gość portalu: b napisał(a): > Oj ferdek ferdek - przecież ten link już dawno tu był - może nie tak na wprost > - > był na strone z postami, wśródktórych był ten właściwy. Podał Ci go "a"> to co , nie można dać linka wprost , boli taka pomoc bezpośrednia ? a moze trza zapłacić ,he ? a ja akurat na tej stronie nie wypatrzyłem tego co trzeba i szukałem dalej i dalej ... nie dziwne ze pan edzio też nie znalazł ? można było dać namiar na dobry link ? da sie ? pan edzio może potwierdzić. a dziękuje za przynajmniej strone b i b1 - swe mądrości zostawta dla domowników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b2 Ferdek IP: 10.65.3.* 08.08.03, 15:33 ferdek a umiesz spuscic wode w klozecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek Re: Ferdek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.03, 15:43 Gość portalu: b2 napisał(a): > ferdek a umiesz spuscic wode w klozecie ?< widzisz , u mnie umie , a u ciebie nie bede niech ci stara spusci jak nie umiesz qtasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b2 Re: Ferdek IP: 10.65.3.* 08.08.03, 16:06 a skad pewnosc qtasie ze nie jestem cipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b2 Re: Jak sie dołącza linki do postów ? IP: 10.65.3.* 08.08.03, 16:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=7360675 ferdek poradz facetowi Odpowiedz Link Zgłoś