annbell 17.07.08, 15:45 Nie działa mi. Co się dzieje? To legalny program. Jak tylko otwieram pojawia się na sekundę ikonka ołowka, że niby sie otwiera.. I znika. I nie żadnego raportu o błedach. Nic. proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annbell Re: corel - problem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 17.07.08, 15:46 Zobowiązałam się, że Komuś coś zrobię w tym programie..Jak już mam plan. Nie mogę otworzyć corela.. jestem zdołownana.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajosz Re: corel - problem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 17:20 Jaki masz komputer, (ilość ramu, grafika, procesor itd) ? Jaki masz system (Vista, WinXP) ? Jaki to Corel (jaka wersja) ? Czy Corel który posiadasz, był już wcześniej instalowany i działał, czy też jest to pierwsza instalacja i od razu nie działa ? Odpowiedzi na powyższe pytania, z pewnością pomogą w rozwiązaniu problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
asyrius Re: corel - problem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 18.07.08, 11:33 Moim zdaniem miałaś kiedyś już Corela np. Wersję na 30 dni . Skończył się czas testów i nie można uruchomić ani tego starego Corela ani nowego legalnego z pełną wersją bo już te ustawienia się gdzieś zapisały , miałem kiedyś to samo z Corelem , mnie pomógł format. Odpowiedz Link Zgłoś