Dodaj do ulubionych

THE WITCHER (Wiedźmin)- ENHANCED EDITION

• Gość: Brisamante Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.t-mobile.co.uk 14.06.09, 10:35
      A suggestion for those who have complained that clicking 'sciagnij' only refreshes he page: have you checked that your browser is not set to block pop-ups? The language pack icon opens a new window...
    • Gość: Floy Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.w86-199.abo.wanadoo.fr 29.06.09, 12:50
      MarkusR : +1
    • Gość: gość Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.07.09, 17:27
      The witcher is a polish game, this is why the official site is in polish :P
    • Gość: xXx Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.euro-net.pl 06.07.09, 07:50
      Heh, i wy sie dziwicie że wam nie działa też mam orginał ale powiem tak... ten patch wymaga orginalnej gry Wiedźmin Edycja rozszerzona powtarzam jeszcze raz (Edycja Rozszerzona),jeśli nie masz Edycji rozszerzonej to ci nie pujdziem kup sobie orginał (Edycji rozszerzonej i wtedy sobie ściagnij patcha ;p
    • Gość: veilen Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 17:14
      Zaraz, zaraz. To jest upgrade do EDYCJI ROZSZERZONEJ? To jak kupiłem wersję normalną, to ten upgrade mi nie zadziała?!? To jak mam upgradować moją wersję normalną do rozszerzonej?

Jak na razie gra mi się wcale nie uruchamia na Viście, więc myślałem że ściągnę jakiegoś patcha. Ze strony głównej wrzuciło mnie tu...
    • Gość: veilen Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 17:18
      I jeszcze jedno. W readme do instalki tego "genialnego" update'u jest napisane:

"Jeśli na komputerze zainstalowana jest gra Wiedźmin w wersjach 1.0 - 1.3 zdeinstaluj ją przed rozpoczęciem instalacji gry Wiedźmin Edycja Rozszerzona."

Oczywiście po odinstalowaniu gry instalacja upgrade'u wywala komunikat, że Wiedźmin nie jest zainstalowany więc nie można go aktualizować. I bądź tu człowieku mądry.
    • Gość: ehussar Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.tsi.tychy.pl 11.07.09, 20:07
      wywala mi błąd :
      ">SetupNew\setup.cpp (138)
      PAPP:
      PVENDOR:
      PGUID:
      $
      @Windows XP Service Pack 3 (2600) IE8 .0.6001.18702"

WTF ? ... O co chodzi dwa razy ściągałem. Pierwszym razem myślałem że coś w ściąganiu poszło nie tak ale za drugim razem to samo !

• Gość: Koleś Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.ethnet.com.pl 12.07.09, 11:34
      Ja wiem co to za błąd, ale nie powiem bo sam się namęczyłem przy rozwiązaniu tego. Więc spróbuj sam to zrobić, spójrz dokładnie w błąd.
    • Gość: *Muffin* Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 14.07.09, 15:25
      To jest patch 1.4 mam rozumieć?;p I jak na to nadpiszę 1.5 to bd ok?;]

I have read that this is a patch 1.4?;p To impose the 1.5 it will work well?;]
    • Gość: mrogus Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 13:54
      Miał ktoś taki błąd:

"Błąd transferu składnika

Składnik: NotCensored
      Grupa pliku:
      Plik:
      Błąd: Katastrofalny błąd"

Dwa razy juz to sciągałem, a ze mam wolne lacze to mnie szlag trafia :/
    • Gość: Marko Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.raciborz.vectranet.pl 27.07.09, 16:09
      co jest z tym patchem 1.4 nie tak ?????
      Wszystko pobrało się OK. Pobrałem paczkę językową. Mam to w jednym folderze pod oryginalnymi nazwami.
      A próba odpalenia - to pokazanie się na 2 skundy okna dosowego i to wszystko.
      Okno się zamyka i nie widać nawet komunikatów.
      Jak odpalam wiersz polecenia i próbuję uruchomić w nim patcha - to wyświetla że program jest zbyt duży by załadować go do pamięci.
      A mam 3 GB-RAM i 6 GB wolnej przestrzeni na partycji z grą.
      Mam pierwszą oryginalną wersję, następnie rozszeżoną o kolejne patche do 1.3
      .Więc o co tu biega ????
    • Gość: Marko Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.raciborz.vectranet.pl 28.07.09, 20:24
      Pomogło ponowne pobranie TWEE_Upgrade i TWEE_Polish_language_pack.
      Instalacja przebiegła pomyślnie. Dodałem nawet patch 1.5
      Niestety dialogów PL brak - lecą tylko napisy.
      Czy tak to ma wyglądać ???
      Będe jeszcze walczył. Ale to wszystko raczej odstrasza niż zachęca.
      Krąże po FAQ i po forach - i niewiele z tego wynika.
    • Gość: matt Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.aik.sc.atlanticbb.net 30.07.09, 03:18
      yeah, alot of Americans are rude and arrogant... It is very embarrassing for the rest of us who are not.

This is the best PC game I have played in a LONG time. That is why I am so anxious to get all the current updates for it.

However, I cannot seem to access the Polish server for download. I have downloaded the 1.4 patch from STRATEGYINFORMER.COM, but when I access it, I get a "censored/catastrophic error" message which shuts down installation, AND corrupts the game so that I have to reinstall it in order to play again.

Does anyone have any American download mirror suggestions that carry functional files?
    • Gość: Golbar Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.gemini.net.pl 06.08.09, 19:26
      UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA
      -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PODAJE JAK ZAINSTALOWAĆ EDYCJE ROZSZERZONĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam wszystkich wiec sprawa wyglada tak po wielu probach i bledach i czytaniu waszych komentarzy skarg i porad udalo mi sie to chyba wszysko rozszyfrowac choc musze przyznac ze nie bylo to wcale proste i ludzie cd projekt wcale sprawy nie ulatwiaja zainsalowalem swojedo Wiedzmina po paru miesiacach no i mysle sobie pewnie beda jakies łatki patche czy cos w te klocki :) no wiec zadowolony z faktu zi posiadam orginal po zainstalowaniu gry klikam pelen nadzieji na opcje "sprawdz dostepne aktualizacje" zostalem przezucony do stronki wiedzmina gdzie ukazalo sie mym ocza takie oto zdanie "aktualnie posiadasz wersje gry 1.0 cos tam cos tam " i ponizej pobierz patch 1.5 a ponizej do zainstalowania wyzej wymienionego patcha konieczne jest posiadanie wersji gry wiedzmin edycja rozszerzona 1.4 . Hmmm mysle sobie zobaczymy no wiec klikam pobierz 1.4 .....pobrało przy prubie instalacji komunikat pffff juz nie pamietam jaki w kazdym razie dupa z instalacji ...no to ja dalej w zaparte pobierz 1.5 (gdyz przy wcisnieciu klawisza sprawdz dostepne aktualizacje wlasnie na ta stronke zostalem odeslany) pobralem 1.5 noi ...... kuta barania znowu :) mysle nie no dramat o co kaman zacząłem czytac komentarze i co widze jednak nie jestem takim debilem bo sporo ludzi ma problemy :):) No ale do sedna poradzilem sobie z tym problemem nastepujaco :

1. W google wpisujecie patch do wiedzmina 1.1 (przynajmniej ja poniewarz posiadam wersje gry 1.0 )
      2.to samo tylko patch do wiedzmina 1.2
      3.to samo tylko patch 1.3
      4.instalujecie po koleji 1.1/ 1.2/ 1.3/
      5.wracamy do stronki na ktora odsyla gra i sciagamy patch 1.4 plus łatke jezykowa
      6.sciagamy patch 1.5

TADAM :)
      u mnie sie udalo mam nadzieje ze komus pomoge przepraszam za bledy ortograficzne i brak skladni

• Gość: Down Under Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.vic.bigpond.net.au 15.09.09, 00:50
      This patch and webiste is fairly self explanatory and any prick that cant work it out and resorts to racist shit should probably fuck off. Like seriously im aussie and all i can say about the Poles is fuck their language looks awesome. Great game guys keep it up.
    • Gość: SNOW_DOG2112@HOTMA Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.cust.wildblue.net 11.10.09, 20:18
      I'M TRYING TO DOWN LOAD THE GAME BUT IN STEP 3 I PUT THE CODE THAT IT ASKS FOR THEN IT TELLS ME THAT I HAVE TO BE LOGGED ON ALSO ITS TELLS ME TO ENABLE COOKIES I DO THAT BUT IT WON'T LET ME GET TO STEP 4 DONT KNOW WHAT TO DO..CAN ANYONE HELP??????????
    • Gość: aaaa Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.gazeta.pl 16.10.09, 13:39
      Wole wydać 20 zł niż meczyć sie przed tym kompem przez 24 godz.
    • Gość: cccc Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.gazeta.pl 16.10.09, 14:02
      It says fatal error due installing! Why?
    • Gość: Zick Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.karneval.cz 26.10.09, 18:32
      Hello there, i am from czech republic and just bought that game The Witcher, but i have a trouble with starting the game... I am running Windows 7 and they stop of function the Tages Drivers... Had somebody some trouble?
    • Gość: Guy from Poland Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.chello.pl 02.11.09, 00:10
      How to instal this path

Step 1. Download Wiedzmin path 1.1
      Step 2 Download Wiedzmin path 1.2
      Step 3 Download Widzmin path 1.3
      Step 4 Instal 1.1/1.2/1.3
      Step 5 Download Wiedzmin path 1.4+language pack
      Step 6 Instal 1.4+language pack
      Step 7 Download path 1.5
      Step 8 Instal
      Step 9 PLAY:D
    • Gość: gosc Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.gemini.net.pl 02.11.09, 20:33
      :) chyba pomogło :)
    • Gość: Trocadero Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: 193.11.102.* 03.11.09, 17:29
      Ugh, guys, for crying out loud, those of you who are stuck-up brats, please stop. You're embarrassing yourselves.. There are directions in the FAQ, FOLLOW THEM INSTEAD OF WHINING.

But! I have a question; this upgrade is the same as the Enhanced Edition version of the game? i.e., if I download and install this, I'll get the same content as the Enhanced Edition versions would? There was only the "Unenhanced" version left at the store, but it looks amazing so I'd probably buy the Enhanced Edition anyway... but maybe I won't have to?
    • Gość: ralk Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.pppoe.avangarddsl.ru 28.11.09, 12:58
      where can i download russian languch pack?
    • Gość: wiedzmin Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.09, 13:10
      zajebioza szybko sciaga i wszystko ok
    • Gość: Były entuzjasta wi Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.09, 00:03
      Żenada panowie z CD Projekt, tak jak w poprzednich opiniach-na nowo zainstalowanej z językiem polskim grze próbowałem zainstalowac ściagnięty upgrade-niestety brak paczki językowej-w materiałach wielkosci 900Mb-nie chce mi się wierzyć że to przypadek-totalna olewka Klienta-lepiej juz jet nie umieszczać żadnego upsdeta niz tracić Fanów. Jeden zawiedziony Klient to brak 10 nowych-ja już 7 odradziłem .Pozdrawiam
      • markot39 Re: the witcher (wiedźmin)- enhanced edition 29.06.20, 09:38
        Ja tutaj pobierajgry.pl/gry/wiedzmin-1-download/ pobrałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka